Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
A Felcsút erõssége <#vigyor3>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
A Bayern München pénteken lejátszott mérkõzése után szombaton folytatódtak a Bundesliga elsõ fordulójának további küzdelmei. A magyar érdekeltségû 1. FC Köln gárdája a tavalyi meglepetéscsapat Mainz-cal mérkõzött meg. A Tökölit és a sérült Szabicsot alkalmazó Kecskések kínkeservesen tudták csak begyûjteni a három pontot, a Bódogot a keretbõl kihagyó vendégcsapattal szemben. A mindent eldöntõ gól tizenegyesbõl született a 87. percben, ami számunkra igazán lényeges, hogy a bíró Tököli buktatása után mutatott a tizenegyes pontra.
A további mérkõzéseken nem születtek különösebb meglepetések, egyedül talán az újonc Duisburgnál vendégeskedõ Stuttgart 1-1-es döntetlenje emelhetõ ki.
A nagyok nem botlottak: a Werder 5-2-re elpáholta a magát sokáig jól tartó Bielefeldet, a Hamburg pedig sima 3-0-s sikert ért el a tavalyi gólkirályt felvonultató Nürnberg ellenében.
A Hertha Berlin csapatában Dárdai Pál az utolsó percben állt be Marcellinho helyére.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Rudee
Kaposvár-Getafe 0-2, itt nem volt szarrá ázva a pálya.

Laffite
A REAC csapatát mindenki jóelõre leírta, miközben 2 szoros meccsel tudtak indítani, és a Gyõr otthonából sikerült 2 góllal pontot hozniuk. Számomra eddig mindenképpen pozitív meglepetés, pedig még nem is láttam õket játszani.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Edigi lejátszott meccsek:

Nb1 2.forduló

MTK - Pécs 2-0
Újpest - Vasas 2-2
Gyõr - REAC 2-2
ZTE - Tatabánya 3-0
Lombard - Sopron 1-2
Diósgyõr - Fehérvár 1-0

tegnapi hír 😞
Magasföldi a Liberec játékosa lesz

Magasföldi József már nem tart a csapattal Miskolcra. A héten két napot a cseh Liberec gárdájánál töltött, s ezen idõszak alatt alapos orvosi vizsgálaton vett részt, s tárgyalt a Liberec vezetõivel is. Mindennek eredményeképpen megszületett a megállapodás a két fél között, s a tehetséges csatár ma este már új klubjához is utazik.

http://www.powerplaymanager.com/r57633

torrente
Ilyen foskarika csapatba való! Nem lesz ebbõl már soha jobb játékos.

Sheva
Bárányos Zsolt legutóbb Magyar Kupát nyert a Sopronnal, de mégsem maradt a klubnál. Sokáig úgy tûnt, hogy az angol Leeds United szerzõdteti a válogatott labdarúgót, ám végül mégsem jött össze ez az üzlet. A középpályás aztán edzett Kispesten és legutóbb Zalaegerszegen. A ZTE vezetõivel meg is egyezett, és õk már tényként kezelték, hogy hozzájuk igazol Bárányos. Pénteken aztán újabb fordulat következett, s információnk szerint a labdarúgó megállapodott a Vasas vezetõivel.
- Igen, én is úgy tudom, hogy Zsolt hozzánk szerzõdött. A vezetõk azt mondták nekem, hogy a délutáni edzésen már részt is vesz. Ha ez igaz, akkor vele tovább erõsödtünk, és örülök, hogy így döntött - mondta az angyalföldiek vezetõedzõje, Egervári Sándor.

Sheva
ez érdekes!

Bárányos: ZTE!

Zalaegerszeg, augusztus 4., 22.00 A válogatott középpályás szerzõdtetésével teljes lett a zalaiak kerete.

A Zalaegerszeg vezetõsége szóban már bõ két héttel ezelõtt megállapodott Bárányos Zsolttal, illetve az õt képviselõ menedzserirodával, ám a szerzõdés aláírására eddig nem került sor. Nos, a legutóbbi idényben Sopronban szereplõ - és igencsak jól teljesítõ középpályás - ma este érkezett Zalaegerszegre, hogy az aláírás is megtörténhessen.
- Zsolt egy évre írhat alá hozzánk, egy olyan opcióval, amely biztosítja számára, hogy ha a téli átigazolási idõszakban külföldi vevõ jelentkezne érte, akkor távozhasson - mondta honlapunknak a ZTE elnöke, Nagy Ferenc. - Természetesen itt nem euró-százezrekre kell gondolni, ez egy olyan összeg, amelyet, ha megkap érte a klub, akkor nyereségesen jöhet ki a dologból.
Bárányos leigazolásával egyébként végleges lett a csapat kerete, ami azt jelenti, hogy 18 mezõnyjátékos, és két kapus a tagja a ZTE labdarúgócsapatának.

köszi

Rudee
Ja az kimaradt hogy az elsõ pontozás a selejtezõkre vonatkozik.

Rudee
Gól az nem lényeg. Selejtezõben mégis adnak pontot, pedig tavaly el akarták törölni.

Csapatnak 1 pont a gyõzelem, fél pont a döntetlen. A nemzetnek el kell osztani ezt az induló csapatok számával, ami nálunk 3.
UEFA kupa 1. fordulójában, UEFA és BL csoportmeccseken valamint az azt követõ kieséses szakaszban 2 pont a gyõzelem és 1 a döntetlen. Ezek szintén csapatokra vonatkoznak. Aki továbbjut a nyolcad-, negyed- és elõdöntõbõl az kap 1 bónusz pontot. Tavaly adtak azoknak is bónuszként pár pontot, akik továbbjutottak a csoportjaikból, idén ezt elvileg nem díjazzák.

a rúgott gólok száma is számít?<#rolleyes>
egyáltalán mik számítanak és mennyit?

Rudee
Itthon csak nyernek, az már 0,333 pont.

jó lenne, de a Sopron :\
Rudee
Összességében a két évvel ezelõtti 25. helybõl mára 23. lett. Még pár év és 3 magyar csapat indulhat az UEFA kupába <#wow3>
Debrecen meg a Sopron jó szereplésével még idén megelõzhetnénk a románokat.

Rudee
Idei pontok:

1. Ciprus 2,166
2. Moldova 1,666
3. Finnország 1,500
4. Írország 1,500
5. Anglia 1,428
6. Litvánia 1,333
7. Azerbajdzsán 1,333
8. Macedónia 1,333
9. Lettország 1,333
10. Fehéroroszország 1,166
...
17. Magyarország 1,000
...
52. San Marino 0,000

a.carkey
Végre komoly magyar siker.

A medve nem játék.

a.carkey
Rudee
A Hajdukon látszott hogy van elég gondjuk, egyik meccsen se tudtak felszabadultan jáccani. Ha a MU a klub biztos helyzetéhez hasonló magabiztos játékot jáccik, akkor megismétlõdik a ZTE elleni eredmény az elsõ meccsen.

a.carkey
a.carkey
a.carkey
Royal Antwerp 1-6 Man Utd
Azért itt is készülnek, keményen ...

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Sheva
én tarjánból nem jutok fel 😞
nem jönne velem senki 😞

Kaplan
Mioért te hol leszel? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
szurkolj helyettem is 😊

Kaplan
0-5 nagyon szép! GYÖNYÖRÛ! Összesítésben 8-0 ide! Én kimegyek az itthoni meccsre ez tuti!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
hát jah

grat a Lokinak
ránk fért (magyar foci) egy ilyen eredmény<#worship><#eljen>

Kaplan
ELDÕLT!!!!! 0-1 TUTI VÉGE NYERTÜNK!!!

Kaplan
nah hallgatom a meccset a petõfin 😛
Meg index onlinet is nyomatom 😊
HAJRÁ LOKI!
OLD TRAFFORD RESZKESS! 😊

miccoli002
Így van van egy csapatunk és ennek legalább öeüljünk.

Sheva
hát ez a meccs egy batyu eper olt de este HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miccoli002
Mindjárt itt a loki kikapunk 2-1re,de jövõhéten Old Trafford.
HAJRÁ LOKI!

miccoli002
Ez a Getafe se fogja megváltani a világot,de még a spanyol bajnokságot se.

Rudee
A végén kicsit javult, de összességében ritka szar.
Debrecen meccsét máshol nem közvetítik.

Kaplan
Szar? 😄
A Debrecen meccset mindenképp megnézném

Rudee
0-0 még mindig, örülj hogy nem látod.

Kaplan
Hogy áll a ZTE meccs?
Sajna nekem nincs sport2-m nem tudjátok hol tudnám nézni??? 😞

Rudee
Sport2

a.carkey
Adja valamelyik magyar adó a Debrecen mérkõzést???

A medve nem játék.

Rudee
Ez még edzõmeccsnek is gyenge. Mongyuk ilyen pályán nem is csoda.

Sheva
én majd inkább az esti meccsre figyelek!

Sheva
legyen így nekem 8

Rudee
Szerintem sima spanyol gyõzelem. Eléggé megerõsödött a Getafe és végre van egy normálisabb edzõjük is.

Sheva
én is... szerintem döntetlen lesz

Rudee
Kezdõdik a ZTE-Getafe meccs, erre kiváncsi vagyok.