32945
Magyar Foci
  • Solt
    Nem vágom mikor volt, én tegnap láttam! :D Volt már bennem pár sör, így az időérzékem picit pihent... :D

• LSSAHPAUL
    :D :D :D
  • karajjj
    ? arra gondolsz ami szombat este volt? :D
  • Solt
    Nézi valaki a Kaposvár - Újpest meccset? Ez a Balajcza... botrány! :D :D
  • bakkerman
    uramisten :O
  • geo91
    A:SDASDASD
  • karajjj
    mekkora lol, ahogy az angolok próbálják a magyar szöveget észtről angolra fordítani :DDDDDDDDDDDDD
  • LSSAHPAUL
    Nem tudtam hogy ilyen szar edző Mezei.. a Lokinak és a Győrnek sokkal szervezettebb csapata van, és ez most a bajnoksában is megfog látszani! A vidi nem lesz az első 3-ban.
  • isi
    mármint, hogy kapsz.. remélem kiesnek mihamarabb, nem kellene égetni a nemztet.
    A Győrnek szurkolok kívánom, hogy minél tovább jussanak!
  • bakkerman
    háááát...eddig nagyon ég a tavalyi év bajnoka,és a 2. helyezett is!
    A Loki valahogy,játék nélkül,potyagólokkal,szerencsével ment tovább ezen a bűngyenge észt csapaton,úgy hogy 2x is kiesésre álltak,de hát valahogy csak továbbmentek. Ez a teljesítmény kevés lesz a Basel ellen,ilyen játékkal kapunk vagy 4-et!
    Vidi: háát,ha úgy nézem meg a két meccsüket,hogy nem tudom mi lett a tavalyi bajnokság végeredménye,akkor nem is meglepő ez a két meccs,a nulla játék,a tutyi-mutyi támadás építés,a bátortalan,beszarok mentalitás...persze a magyar mezőnyben mindketten az élen lesznek,kiegészülve a Győrrel:
    elképesztő amit Pintér Attila véghez vitt,és jelenleg is visz azzal a csapattal,jobb esetben 3 magyar ha van a kezdőben,de ő tényleg bizonyítja,hogy a futballnak saját nyelvezete van,és ő erre nagyon szépen épít,és szerintem a Montpellier ellen meglehet a továbbjutás!!
  • isi
    Győrben bízom hátha tovább jut!
  • passatgt
    győr és a debrecen maradt talpon
  • isi
    még annak idején tett pár kijelentést és nem minden ember felejt...

• REALista
    Miért is?
  • banok
    semmi
  • banok
    stílus...
  • passatgt
    a győr meccset nem közvetíti semmi?
    szánalom
  • isi
    Ő szarházi, nem nyíregyházi!
  • DONGUBA
    Válogatott: Koemannal szerződést bontott az MLSZ, Egervári az új kapitány
    A Nemzeti Sport értesülései szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség és Erwin Koeman közös megegyezéssel szerződést bontott egymással. A hivatalos bejelentésre holnap kerül sor, a távozó holland szakember munkáját Egervári Sándor veszi át.
  • karajjj
    basszus Bodnár hogy lesüllyedt :D ma itt tolta szpari mezben ellenünk

• Grenzjager
    6ezer lokista ...
    eléggé lázba jöttek Bl-től...
    A Basel ellen ez édes kevés lesz
  • kraawz
    továbbment a loki, de nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz itt élet :o
  • bakkerman
    hehe,ha nem a ligaválogatott lett volna még szép eredmény is...
  • REALista
    Szabics gólok
  • Grenzjager
    ha jól látom, ez csak az iráni ligaválogatott volt
    persze ettől ez még szép eredménynek mondható az angyalföldiektől.
  • passatgt
    mármint nem az a vicces, hogy kikaptak, hanem maga az, hogy irán ellen játszanak:D
  • passatgt
    Irán-Vasas 1-0

Nem vicc:D
  • banok
    és még egy
  • banok
    Szabics gól a Sturm Grazban
  • bakkerman
    minden nagy tetthez kell a szerencse,ugyanúgy kellett idén az Internek is a szerencse bizonyos pillanatokban,vagy nemrég a spanyol válogatottnak! A szerencse faktor ott van az élet minden területén,és pláne a sportban,kár kijelenteni,hogy egy bizonyos sikert csak szerencsével ért el XY csapat. Az viszont biztos,idén nagyon nehéz lenne a Basel ellen továbbmenni,ilyen játékkal amit az első két tétmeccsén játszott a Loki!
  • Solt
    Meleg van ehhez! :D ;)
  • karajjj
    én csak azt írtam, hogy levski ellen nem volt mákjuk, te meg elkezdtél mentegetőzni -.-
  • Solt
    Most ezt komolyan csinálod? Ez neked tényleg azt jelenti, hogy kizárólag a szerencsének köszönhetik? Fogta a kezüket, vagyis segített... de ez nem azt jelenti, hogy csak ennek köszönhetik a sikerüket! A sikerben része volt a szerencsének... nem kicsi, de ettől még kellett hozzá teljesítmény is...

Nem hittem volna, hogy ez nem egyértelmű!
  • gabber_saviola
    így igaz.
  • karajjj
    "A sorsolástól kezdve, a meccseken át, Fortuna Isten asszony igencsak fogta a kezüket!"
  • gabber_saviola
    Kis infó, hogy képben legyél, én nem fotelszurkoló vagyok, hanem bérletes a zöldeknél.
  • Solt
    Vagy az értelmezés nem megy! :D Erről én nem tehetek... ;)
  • karajjj
    ááááá, én nem tudok olvasni, persze :D
  • Solt
    Én nem azt mondtam, hogy csak a szerencsének köszönhetik!
  • karajjj
    na azért, csak a kalmari visszavágón volt mákjuk, a levski ellen vica-versa jobbak voltak, ott egyértelmű volt a csoportkörbe jutás