32945
Magyar Foci
  • Solt
    Úgy látom egyre inkább ránk férne 5-6 év amatőr státusz... így tán lekopna ez a sok élősködő, pénzéhes, hatalom mániás szarjankó... azok maradnának, aki valóban szeretik a magyar focit, és pár év múlva lehetne új alapokra helyezni az egészet...
  • Grenzjager
    ő most is az nb2ben fúj, biztos azért vezetett már az nb1ben hiszen lement jó pár forduló a vb óta, de valahogy őt sem szereti az MLSZ.

Mondjuk a Debrecen és a Videoton tiltó listára tette, tehát Kassai nem vezethet Loki és Vidi meccset. S Tatabánya (nb2) meccset sem vezethet mert Komárom-Esztergom megyei lakosú Kassai. ...igen ez már így összesen bőven elég hogy valaki ellehetetlenüljön Magyarországon.

régebbi tepsifocis cikk a tiltólistáról,m valamelyest már módosult, de nem Kassai szempontjából. Mezey irányít azért itt is...
  • karajjj
    komolyan mondom, Kassain kívül nincs itthon elfogadható bíró... mikor a vb előtt még nálunk NB2-ben vezetett, rendesen jó érzés volt, hogy végre nem a bírón múlik a meccs
  • Grenzjager
    agyrázkódással "megúszta" Szokol, Laczkó meg kapott egy pacsit a "sporitól"...

kluboktól függetlenül a magyar játékvezetők még a magyar foci és az MLSZ szintje is alatt vannak.... röhejesek
  • Kaplan
    Pintér Ádám debütált a La Ligában. :)
  • karajjj
    nem futás közben rácsúszott Yannickra, aztán ő meg a vádlijával meg a sarkával eltalálta a fejét
  • passatgt
    gondolom nem szándékosan
  • karajjj
    Szokolt úgy fejbe rúgta Yannick most, hogy nőtt egy orr a homlokára is, ilyet se láttam még
  • Grenzjager
    Nem semmi a csóka Rudnevs...

s közben nézem hogy az ETO-tól vásárolt Kink 2 távoli gólt vágott bajnokin, )M'brough-Burnley 2-1, Ch'ship).

Egész jól megy akkor az egykori NBIes ligásoknak :))))
  • karajjj
    a 92 percbe rúgta a legszebbet
  • Gunnersboy
    igaz, hogy már nem ZTE játékos de azér ezen megakadt a szemem:D

FT Juventus [3 - 3] Lech Poznan
    14' [0 - 1] A. Rudnevs (pen.)
    30' [0 - 2] A. Rudnevs
    45' [1 - 2] G. Chiellini
    50' [2 - 2] G. Chiellini
    68' [3 - 2] A.D. Piero
    90' [3 - 3] A. Rudnevs
  • Murder3
    azért ez nem így működik...
    amúgy manapság már vannak sokkoló fegyverek azokkal elég pontosan ki lehet szórni azokat akik balhéznak, vagy rájuküdöd a rohamosztagot az azért tuti siker...
  • szucsy89
    Valamint Koman 81 percig pályán volt, viszont Huszti nem állt be...Hajnal még a padra sem ülhetett le, bár sajnos ez már megszokott lett...
  • Matthew Prosac
    Dzsudzsák és Juhász is gólt szerzett ma az Európa Ligában. A Debrecen már kevésbé...
  • passatgt
    hát azt a retkes kurva annyát
    nem azt írja upc csatornakiosztáson, hogy cnn után van a story tv?
    nem, itt a nyomorék pax tv van, hogy rohadna meg

http://www.upc.hu/pdf/veszprem_100601.pdf
  • Láma!
    ahhoz tulképzett lesz már:D
  • karajjj
    az sem árt, ha az ukránok küldenek olyat, akit ne neveztek :D
  • LasDen #10342
    úgyis kellenek a jó edzők itthon :D ilyen ötletekkel a válogatott kispadjáih is viheted :D
  • passatgt
    nem volt sok idő, ezek a taktikai húzások ösztönösen jönnek, lehet el kéne végeznem egy edző tanfolyamot:D
  • Grenzjager
    lángész vagy!de azért nem árt ha olyan játékost küldesz pályára akit neveztél is az UEFAnál.
  • LasDen #10339
    meddig tartott kitalálni??? :D
  • passatgt
    én ezzel a taktikával lépnék holnap pályára
  • passatgt
    több gólt kell szerezni mint az ukránok és akkor nyerünk
  • Láma!
    "és nem tudok nyugton maradni,bedobálok minden szart a pályára,mert a csapatomat épp alázzák..."

és engem vizes slaggal locsolnak este 8-kor 15 fokban...
  • bakkerman
    egyiknek se,de inkább verek meg valakit azért mert szabályt sért,mint hogy verjenek meg azért,mert egy hülye fasz vagyok,és nem tudok nyugton maradni,bedobálok minden szart a pályára,mert a csapatomat épp alázzák...
  • isi
    te hol vagy eldugva ebben a történetben? Melyik "szereplőnek" gondoltad magad? Rendőrnek?
  • passatgt
    mondom, hogy nyerni fogunk, figyeld csak
  • Láma!
    szép, fogadóirodák se ismerik az ukránokat?:D
  • passatgt
    szorzók a debrecen-metaliksz meccsre:
    2,70 3,20 2,40
  • Láma!
    aki fent marad, ergo nem követ el semmilyen jogsértést, azokért felmennek és megverik? a rendőrök? elő közvetítésben?

sok amcsi filmet láttál e?
  • LasDen #10329
    ne kérdezd ha nem érdekel :D
  • ForzaInter
    aha..
  • Solt
    Ja... a sok "okos" szoba drukker!
  • isi
    jó sok megmondó ember van, induljatok a következő választásokon...
  • LasDen #10325
    szemrebbenés nélkül megmondanám a véleményem....nem szoktam véka alá rejteni mit gondolok....:D
  • ForzaInter
    névtelenül látom faszául megy sok mindenkinek a kurva anyázás, kiváncsi lennék rá, hogy élőben is a szemébe mernétek-e mondani ezeknek az embereknek:)
  • bakkerman
    én ezt csináltam volna a szekások helyében:
    -leszedem a kapukat,amit feszegettek az állatok,megmondom nekik,hogy aki vagány az jöjjön le,lejönnek,megérkeznek a rohamosok,és aki raj,meg van vér a pöcsében,az lent marad,aki meg fent marad,azokért meg felmennek a rohamosok,és kb 2 hét kórház...meggondolták volna,hogy balhézzanak-e többet focimeccsen,vagy eleve kimennek-e...
  • Grenzjager
    A témát "átcsörgetem az ultra - hool topik ba, mert Londonról tudok írni s hosszabb, de nem ide szeretnék, mert ez már OFFnak minősül ide.
  • Solt
    Az angolok Európa legundorítóbb drukkerei... amit a tv-ben látsz, az arra a 90 percre szól... néha még arra se!
  • Grenzjager
    Londonban??? :))))

Hmmm azért alkotnak ám ott is, szakad félbe ott is meccs. West Ham, Milwall.... néha Chelsea

ott sokkal durvábban megy mint itt ... Pont nem az angolok a nívó ez ügyben. Manchester Utd-Liverpool meccsen is meg van a balhé. de csak stadionon kívül.