32945
Magyar Foci
-
Solt #10359 Úgy látom egyre inkább ránk férne 5-6 év amatőr státusz... így tán lekopna ez a sok élősködő, pénzéhes, hatalom mániás szarjankó... azok maradnának, aki valóban szeretik a magyar focit, és pár év múlva lehetne új alapokra helyezni az egészet... -
Grenzjager #10358 ő most is az nb2ben fúj, biztos azért vezetett már az nb1ben hiszen lement jó pár forduló a vb óta, de valahogy őt sem szereti az MLSZ.
Mondjuk a Debrecen és a Videoton tiltó listára tette, tehát Kassai nem vezethet Loki és Vidi meccset. S Tatabánya (nb2) meccset sem vezethet mert Komárom-Esztergom megyei lakosú Kassai. ...igen ez már így összesen bőven elég hogy valaki ellehetetlenüljön Magyarországon.
régebbi tepsifocis cikk a tiltólistáról,m valamelyest már módosult, de nem Kassai szempontjából. Mezey irányít azért itt is... -
karajjj #10357 komolyan mondom, Kassain kívül nincs itthon elfogadható bíró... mikor a vb előtt még nálunk NB2-ben vezetett, rendesen jó érzés volt, hogy végre nem a bírón múlik a meccs -
Grenzjager #10356 agyrázkódással "megúszta" Szokol, Laczkó meg kapott egy pacsit a "sporitól"...
kluboktól függetlenül a magyar játékvezetők még a magyar foci és az MLSZ szintje is alatt vannak.... röhejesek -
#10355 Pintér Ádám debütált a La Ligában. :) -
karajjj #10354 nem futás közben rácsúszott Yannickra, aztán ő meg a vádlijával meg a sarkával eltalálta a fejét -
#10353 gondolom nem szándékosan -
karajjj #10352 Szokolt úgy fejbe rúgta Yannick most, hogy nőtt egy orr a homlokára is, ilyet se láttam még -
Grenzjager #10351 Nem semmi a csóka Rudnevs...
s közben nézem hogy az ETO-tól vásárolt Kink 2 távoli gólt vágott bajnokin, )M'brough-Burnley 2-1, Ch'ship).
Egész jól megy akkor az egykori NBIes ligásoknak :)))) -
karajjj #10350 a 92 percbe rúgta a legszebbet -
#10349 igaz, hogy már nem ZTE játékos de azér ezen megakadt a szemem:D
FT Juventus [3 - 3] Lech Poznan
14' [0 - 1] A. Rudnevs (pen.)
30' [0 - 2] A. Rudnevs
45' [1 - 2] G. Chiellini
50' [2 - 2] G. Chiellini
68' [3 - 2] A.D. Piero
90' [3 - 3] A. Rudnevs -
#10348 azért ez nem így működik...
amúgy manapság már vannak sokkoló fegyverek azokkal elég pontosan ki lehet szórni azokat akik balhéznak, vagy rájuküdöd a rohamosztagot az azért tuti siker... -
#10347 Valamint Koman 81 percig pályán volt, viszont Huszti nem állt be...Hajnal még a padra sem ülhetett le, bár sajnos ez már megszokott lett... -
#10346 Dzsudzsák és Juhász is gólt szerzett ma az Európa Ligában. A Debrecen már kevésbé... -
#10345 hát azt a retkes kurva annyát
nem azt írja upc csatornakiosztáson, hogy cnn után van a story tv?
nem, itt a nyomorék pax tv van, hogy rohadna meg
http://www.upc.hu/pdf/veszprem_100601.pdf -
#10344 ahhoz tulképzett lesz már:D -
karajjj #10343 az sem árt, ha az ukránok küldenek olyat, akit ne neveztek :D -
#10342 úgyis kellenek a jó edzők itthon :D ilyen ötletekkel a válogatott kispadjáih is viheted :D -
#10341 nem volt sok idő, ezek a taktikai húzások ösztönösen jönnek, lehet el kéne végeznem egy edző tanfolyamot:D -
Grenzjager #10340 lángész vagy!de azért nem árt ha olyan játékost küldesz pályára akit neveztél is az UEFAnál. -
#10339 meddig tartott kitalálni??? :D -
#10338 én ezzel a taktikával lépnék holnap pályára -
#10337 több gólt kell szerezni mint az ukránok és akkor nyerünk -
#10336 "és nem tudok nyugton maradni,bedobálok minden szart a pályára,mert a csapatomat épp alázzák..."
és engem vizes slaggal locsolnak este 8-kor 15 fokban... -
#10335 egyiknek se,de inkább verek meg valakit azért mert szabályt sért,mint hogy verjenek meg azért,mert egy hülye fasz vagyok,és nem tudok nyugton maradni,bedobálok minden szart a pályára,mert a csapatomat épp alázzák... -
isi #10334 te hol vagy eldugva ebben a történetben? Melyik "szereplőnek" gondoltad magad? Rendőrnek? -
#10333 mondom, hogy nyerni fogunk, figyeld csak -
#10332 szép, fogadóirodák se ismerik az ukránokat?:D -
#10331 szorzók a debrecen-metaliksz meccsre:
2,70 3,20 2,40 -
#10330 aki fent marad, ergo nem követ el semmilyen jogsértést, azokért felmennek és megverik? a rendőrök? elő közvetítésben?
sok amcsi filmet láttál e? -
#10329 ne kérdezd ha nem érdekel :D -
#10328 aha.. -
Solt #10327 Ja... a sok "okos" szoba drukker! -
isi #10326 jó sok megmondó ember van, induljatok a következő választásokon... -
#10325 szemrebbenés nélkül megmondanám a véleményem....nem szoktam véka alá rejteni mit gondolok....:D -
#10324 névtelenül látom faszául megy sok mindenkinek a kurva anyázás, kiváncsi lennék rá, hogy élőben is a szemébe mernétek-e mondani ezeknek az embereknek:) -
#10323 én ezt csináltam volna a szekások helyében:
-leszedem a kapukat,amit feszegettek az állatok,megmondom nekik,hogy aki vagány az jöjjön le,lejönnek,megérkeznek a rohamosok,és aki raj,meg van vér a pöcsében,az lent marad,aki meg fent marad,azokért meg felmennek a rohamosok,és kb 2 hét kórház...meggondolták volna,hogy balhézzanak-e többet focimeccsen,vagy eleve kimennek-e... -
Grenzjager #10322 A témát "átcsörgetem az ultra - hool topik ba, mert Londonról tudok írni s hosszabb, de nem ide szeretnék, mert ez már OFFnak minősül ide. -
Solt #10321 Az angolok Európa legundorítóbb drukkerei... amit a tv-ben látsz, az arra a 90 percre szól... néha még arra se! -
Grenzjager #10320 Londonban??? :))))
Hmmm azért alkotnak ám ott is, szakad félbe ott is meccs. West Ham, Milwall.... néha Chelsea
ott sokkal durvábban megy mint itt ... Pont nem az angolok a nívó ez ügyben. Manchester Utd-Liverpool meccsen is meg van a balhé. de csak stadionon kívül.