Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnuska665
azt inkább nem kommentálom

Kaplan
Gyerekek ne csináljuk már. Nyilvánvaló miért csinálja ezt.. Kicsit szociopata, ti meg ugrotok a véres csontra ezerrel. Kaptatok egyetlen valamire való értelmes emberi választ a kérdéseitekre? NEM! Csak és kizárólag provokatív visszapofázást. Írtam nem rég egy kommentet ide, kérlek titeket legalább olvassátok el... 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

miért? milyen gondolkodású vagyok?
barnuska665
nem pont rád értettem,csak a hasonló gondolkodásúakra

na ezt vezesd le, hogy miért
barnuska665
te egy nb2 csapatot

nekem mi közöm a fõvárosi vezetéshez? mit érdemlek én? mibajod van?
barnuska665
gondolom mutatni is kellett valamit ezért.tudod amit a fradi nem tudott

Ennek mi köze a stadionhoz?
De akkor ilyen alapon követelem hogy Szolnokra 12 milliárdért építsenek stadiont, mert az rosszabb mint a Debreceni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

barnuska665
évtizedekig a fõvárosi vezetés nem engedte a vidéket dobogó közelébe,csak szemfényvesztés gyanánt egy két csapatot mutatóba.nade megszûnt a gondoskodás,és most azt kapjátok amit érdemeltek

Milyen elmaradás? Nem volt, vagy nincs Debrecenben stadion?

barnuska665
lehetõség mindenki elõtt megvolt.csodálkozni csak felfelé lehet

Hát ja, milyen jól is jött nektek hogy az egyik, ha nem a legnagyobb riválist nevetséges indokokkal kizárták. Azóta tiétek a világ.
Persze anno ti megoldottátok az NB2 elkerülést, csak meg kellett venni az indulási jogot. Gyanítom ha a 2000-es évek elején kiestek ahogy kellett volna, akkor ma nem a stadion építés a legnagyobb gondotok...

mintha a loki nem lett volna soha nb2-es...
barnuska665
az elmaradás pótlása barátom

És kit érdekel mi volt annak idején? Akkor "annak idején" a Debreceni stadion is abból épült amibõl a többi. Viszont azóta "elvileg" az állam kiszállt az ilyen szintû támogatásokból. Igy elvárható lenne hogy ha mégis ad, akkor adjon egyformán.

barnuska665
hát az nb2-bõl biztos hogy csodálkoztatok felfele éveken át.igen éveken át NEM BÍRTATOK FELJUTNI.MICSODA SZÉGYEN

barnuska665
az a Gyõr baja barátom

"felfelé csak csodálkozunk,nem kritizálunk."

Ezt a bölcsességedet annyira nevetségesen könnyû lenne ellened fordítani FTC-Debrecen viszonylatban hogy inkább nem is teszem.

Amúgy milyen lehetõség volt minden város elõtt? Addig nyûglõdött vezetõ-szurkoló-játékos közösen hogy nektek mekkora csapás a Puskásban kupameccset játszani hogy valami nagyokos agyában megszületett ez a zseniális stadionépítés (gondolom a saját zsebébe rakandó részt is jól eltervezte). Amúgy a Gyõr miért nem állami pénzbõl épített/újított gyönyörû stadiont magának? Érdekes õk megoldották másképp.

barnuska665
azért válasazoljál arra amit kérdeztem

kedves barnabás, nem privátban kell legyökerezni a másikat, hanem értelmes hozzászólást kell írni ide, de olyat, ami kapcsolódik a témához
barnuska665
arra válaszolj,amit kérdeztem,okos

ki beszélt most ezekrõl amúgy? én eleve a gyõrit hoztam példának
barnuska665
te okos,szerinted a fradi,az ute meg a többi pálya milyen pénzbõl épült annak idején??<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

miért? azért, mert te azt mondtad? -.-
barnuska665
ott meg is érdemlik

ez meg a másik, Gyõrben pontosan 0 Ft állami támogatással lett új stadion
nem, egyáltalán nem volt meg minden város elõtt, sõt, a legtöbb helyen csökkentik a város fociba fektetett támogatását, fõleg ahol nem narancs a polgármester színe
LasDen
nem kell ezt ennyire túlragozni...ilyen a lobbi erõ....semmire sem mennénk ha a sok omladozó stadiont alácsöveznék....újak kellenének és nem a mostaniakat foltozgatni....minden csapatnak megvan a politikai háttere és mindegyik megpróbálja kihasználni...a lokinak sikerült - egyrészt jogosan - kisírnia egy új stadiont, mert tudtak olyanra hivatkozni, amire más csapat nem....BL-re és EL-re....a csapatoknak maguknak kell elõteremteniük a pénzt és nem hagyatkozhatnak teljesen a politikusokra....a lokinak sikerült 1 olyan évet kifognia, amivel megtudták gyõzni a vezetõket, hogy nekik stadionra van szükségük....ha a vidi is letesz valamit EU-ban, akkor õk is kisírhatják....

régen is benne volt a politika most is....ennyi....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

barnuska665
felfelé csak csodálkozunk,nem kritizálunk.
a lehetõség minden város elõtt megvolt

Közöm pl. annyi van hozzá, mint bármely más szurkolónak akinek a csapatának a stadionja játékra alkalmatlanná válik amint ráesik 3 centi hó vagy némi esõ.
Az NB1 összes stadionjában az alácsövezést a drágalátos Debreceni stadion árának töredékébõl meg lehetett volna csinálni, de ehelyett valami megmagyarázhatatlan okból 12 milliárdból csinálunk egyet.
Úgyhogy normális október-novemberi meccsek helyett lesz a jövõben megint hófoci, meg sárfoci, meg töménytelen elmaradt meccs.
De persze Debrecenben állni fog a csodás stadion...

barnuska665
közöd van hozzá?
felfele csak csodálkozunk

De biztos az.
Csak nem annyira mint állami pénzen 12 milliárdért stadiont építeni, aztán utána még játékost, edzõt igazolgatni.
Ez meg az egész NB1-el szemben elég provokatív.

barnuska665
ez nem provokatív?megkérdezem már a moderátor urat

A Debrecen még a legügyesebben összekoldult stadion címet is elnyerheti.

passatgt

barnuska665
elnézést kérek mindenkitõl,ha nem egyeztek a meglátásaink.
hajrá fradi

barnuska665
itt nem

az a baj, hogy te nem 100-ból 1-szer adsz értelmes formában hangot a véleményednek, a többi 99 esetben csak kötekedsz lokikázol, újpestkézel, vagy 6 szmájlit csak úgy spontán beírsz, mintha chat lenne
banok
Nem használsz trágár szavakat? 😊 Most komolyan....<#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

barnuska665
ha én vagyok a baj,akkor inkább nem szólok semmit.bár állítólag ez egy fórum,ahol eltérhetnek a vélemények,nem csak az agyamosott hsz-ek mehetnek

Kaplan
Szomorú, hogy ez a topik már csak arról szól, hogy tápláljátok a tüzet barnuskába aki persze azonnal fellángol. Nézzük már levegõnek könyörgöm, olyan gyerekes ez az egész. Mindenki rájöhetett már, hogy 1. vagy nagyon buta ez a gyerek és akkor ezért menthetetlen, 2. egyszerû provokátor és jól csinálja a dolgát.

Szerintem az lenne a legmegfelelõbb megoldás ha senki nem ülne fel a provokációjának és a moderátorok pedig kellõ mértékben intézkednének.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
veled ellentétben legalább én legalább le tudom írni a nicknevem 😉

barnuska665
büszke lehetsz az értelmi szintedre fábió capelló

Fabio Capello
Nem. Én kijárok minden meccsre, nem használok trágár szavakat és sose keveredtem verekedésbe. Ahogy a szurkolók 80%-a. De persze, nem várom el, hogy ezt megértsd azzal a csöppnyi agyaddal, igyekszem tekintettel lenni a korlátolt szellemi képességûekre is 😊

barnuska665
csak az drukkolhat valamelyik csapatnak,aki kimegy ésveréssel fenyegeti,illetve trágár szavakkal illeti a másikat?
elgondolkodtató

Mor3llo
sosem volt az, csak egy kis provokátor senkiházi

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

múlthéten még fradidrukker volt
hívogasd csak, odavaló <#vigyor1>