Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robben is apróbb sérülés miatt kihagyja a két meccset
bakkerman
lassan érik neki egy ciprus,bár ne legyen igazam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
Ma kimentem megnézni az ETO-Fradi meccset. Hát ilyen birka játékvezetõt még nem láttam. Szerintem egész jó meccs is lehetett volna, ha nem úgy fúj, mint egy kisgyerek szilveszterkor.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
A másik biztos pedig az, hogy Gera még a keretben sincs az Everton-Fulham meccsen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Egy biztos, szívbõl csinálja!

www.smart-bus.hu

Véber Gyuri még mindig a legkorrektebb magyar edzõ szerintem, nem állítom, hogy a legjobb, de nem szokott mellébeszélni, mondjuk a két tanár úr sem arról híres
bakkerman
jó meccs volt valóban

lehet, hogy szarabb a loki a tavalyi önmagánál, de én akkor is örülnék, ha minden magyar meccs minimum ilyen színvonalas lenne, mert ez tényleg az volt a többihez képest
bakkerman
nem semmi variáció volt

bakkerman
Vidi-Loki 2-1

mák góllal egyenlített a loki,de amúgy nem sok közük volt a meccshez,ez sajnos már nem az a debrecen,amelyik tavaly ilyenkor foggal körömmel harcolt a bajnokságért.

höh, ez a Szcsaszni milyen jól beszél angolul, rendesen meglepett, meg egész értelmes dolgokat mondott, nem csak hadovált, mint a dottore 😄
Láma!
mintha utasitásra hagyták volna ennyire egyedül pont Alvest...😄

passatgt
elõtte is jó volt a visszahúzós csel, meg amikor a bl-ben játszottak akkor is jól tartotta meg elõl a labdát és akkor is jól cselezett

szerintem

ezdeszépvolt basszákmeg 😄
én sose láttam két normális megmozdulást tõle egymás után, de ezt most tényleg vérprofi módon berakta
passatgt
😊

passatgt
én mindig is mondtam hogy nem béna õ

nagyon leengedett a lokinál, kulibali most viszont meglepett, tényleg tud focizni, vagy csak szerencséje volt?
passatgt
szerintem amúgy Ramos a leggyengébb légiós jelenleg az nb1-ben...

nem tud valaki streamet a sportm-es meccshez?
19. forduló:

bakkerman
megjelent Gyuribá "Spagettivel a trónra" címû szakmai szakácskönyve

Láma!
11 uj hozzászólás, mondom mi van, lemaradtam valamiröl?

aztán látom csak a szokásos...😄

gondolkoztam rajta, de az már nagy köcsögség lenne, végülis joga van ittlenni, de nekünk meg jogunk van ahhoz, hogy ne olvassuk õt
õ se magát
gercse
és ilyenkor õ sem látja a saját hsz-ét vagy csak mi? 😄

passatgt
egy ifet még belehetne rakni:

var bodyhtml = $('body').html();
if(bodyhtml.indexOf('Bejelentkezve: barnuska665') >= 0) {
$('body').remove();
}

és akkor írni, olvasni sem tud😊

barnuska665
miért is?

barnabást kigyomláltuk...
barnuska665
Legjobb csapat ma a Vidi

bakkerman
tésztás gyurka

barnuska665
Mégpedig Dr.Mezey György

barnuska665
A Vidinek van a legjobb edzõje

barnuska665
http://www.vidi.hu/2011/03/13/a-fradi-elleni-5-0-s-gyozelem-a-csapatjatek-diadala.html

bakkerman
bazmegmészöly kálmán 😄DD most jöttek le...

LasDen
abban nem kételkedtem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nekem tetszett... 😄
LasDen
az már elég rasszista megmondás volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mészölynek is volt anno egy ennél markánsabb, de szintén korrekt véleménye. el tüntették egy idõre a médiából...
bakkerman

<#eljen> ennyi
és ez így jó, így tökéletes.

bakkerman
még a tvben is lehetett hallani,tényleg nagy volt 😊

LSSAHPAUL
Jah múlt az van 😊 a vididrukkerek elkezdték kiabálni 0:5 nél hogy 1 2 3 4 5, erre a fradisták jobb hijján 28-ig számoltak 😊 -de találó válasz volt!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ja oké😊

végülis "😄" ezt a jelet odatetted

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az nem gáz...nem vok Fradi drukker, de tudom, hogy a legnagyobb múlttal rendelkezõ Magyar klub. Ez tény

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az a baj a fórumozással, hogy nem mindig jön át a dolgok komolysága, mert én pl. a #11748-ban írtakat félkomolyan írtam, amolyan heccelésként, nem hogy trollkodjak... 😄 nem is hangzott úgy szerintem.
mondjuk ennek ellenére számos fradista haverom/barátom, sõt a legjobb barátaim is mind fradisták. évente kétszer (esetenként többször) félretesszük egy napra a barátságot, aztán másnapra már minden a régiben. 😄 szóval elsõsorban nem a szurkolóikkal van bajom, inkább magával a klubbal, leginkább mivel õsi városi riválisról van szó.
hát nem a kedvenceim... 😄