Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Én Tamást mindig is az egyik legnagyobb játékintelligenciával bíró magyar futballistának tartottam. Jó volna ha végre megragadna egy csapatban!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
Stuttgart-Hannover 2-1 ::: összefóglaló A videó elején Hajnal gólja!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
jah...én is ha válogatottal játszottam (2007 v 2008-cal) gyorsan behívtam, hogy akkor nálunk játszon....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
az igen <#wow2>

banok
Hajnal gól

dettó
WuFraZselic
én is sokat FM-eztem, de errõl nem tudtam 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Aki az FM-et tolja az képben van... 😊)

www.smart-bus.hu

<#wow2>
jaja, FM-bõl... de sajna már kismilliószoros venezuelai válogatott
WuFraZselic
hm, ti tudtátok, hogy a Getafében játszó Miku félig magyar? van egy magyar-venezuelai csoptársam, és mondta hogy a rokona a Getafében focizik, azt hittem hogy valami alibi fiókcsapatban, nagyot tévedtem 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
igen ez õ,rakd ki nyugodtan

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez ugye barnuska? mert akkor kirakom ezt a regjét is
én sóbányába küldeném az úgynevezett focista urakat ennyi pénzért.Talán ahoz értenének,mert a focihoz nem igazán

tomigear a sheriff

alap dolog, ott eleve nem 20-30 ezer a gázszámla 😄
LasDen
haverom volt rózsadombon villanyszerelõ....és azok az emberek mindent megtesznek, hogy az apró kis trükkökkel pár forintokat spóroljanak...de nem csak a villannyal még a gázzal is....minél több pézük van annál többet akarnak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
aki már gyanúba keveredik eleve,az nálam leírja magát. ezek havonta a többszörösét keresik az átlag magyar emberi fizetésnek,tized annyi munkával,és még õt lehet megvesztegetni? hát mennyi pénz kell ezeknek a semmirekellõknek? itt a szparinál is bazmeg mindig felbasz az ideg,amikor látom,hogy edzésre jönnek,és milyen autókból szálnak ki,és van heti 4 edzésük...nem vicc,4 KURVA EDZÉS EGY HÉTEN...egy hét alatt 4x2 órát izzad azért a pénzért,meg meccsen játszik valahogy...

passatgt
Mészárost felmentették

azért elég gáz hogy 1 évig nem játszhatott és kiderült, hogy nem csinált semmit...

bakkerman
jövõre az MTV fogja adni a duna tv-re szánt meccseket,plusz válogatott meccsek. a magyar focit elnézve,én inkább a comedy centralra raknám.

Ha már a foci nem megy legalább nyilatkozni megtanultak.

9csöves9
én múltkor a Lázár Bencén lepõdtem meg a 3. félidõben.azthittem meg se tud szólalni a kis buzi hajával,de ennyire összeszedett,tudatos,normális válaszokat nem mostanában hallottam futballistától

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

olyat én a helyi focimeccseken szoktam hallani, az úriembernek minden második szava bazmeg
LasDen
még mindig jobb mint a haverom, aki bazmeget használ az õ helyett...😄

Bogdán most nyilatkozik a diginek, meglepõdtem, focistához képest egész értelmesen tud beszélni, bár õõõõõõzik azért rendesen
Effe88
hajrá mekmekmét
húzzák csak be Szivics megérdemelné jó edzõ!

bakkerman
Vidi-Kaposvár 4-0 magyar kupa elõdöntõ visszavágó.

Kupadöntõ Kecskemét-Videoton

McFrost
Na ne 😄 Pedig tuti befutó 😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

LSSAHPAUL
Nagy valószinüséggel az idén a Vidi, a Kecskemét, és Paks vagy Kaposvár fogja képviselni magyarországot a nemzetközi kupákban 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Láma!
félek ezért nem jár sör😛

Láma!
elirtam a nevét, mindegy😄

Láma!
Czvitkovitsnak lejár a szerzõdése a nyáron ha jól tudom.

a frissen feljutó diósgyõr pedig szorosan a nyomukban lesz 😄
banok
Az délen van. 😊

bakkerman
továbbjutott a magyar kupában a kecskemét,ami azt jelenti,hogyha holnap a videoton is döntõbejut,majd megnyeri a magyar bajnokságot,akkor a ketsó jövõre EL-ben indul. vicc vicc hátán. jövõre véber gyuri megregulázza a pápát,azt bajnokok lesznek 40 ponttal

Hogy péntek, szombat, és vasárnapra is meglegyen az ágyba valóm! 😄

Jó aláírom, Tímárra még tényleg van esély, de egyben így erre a 3 játékosra kb nulla. Czvitkovics, ha elmegy a DVSC-bõl, akkor tuti nem a Fradiba... bár szívesen látnám.

www.smart-bus.hu

bakkerman
...vagy ciprusra

banok
Ej de magabiztosak vagyunk. 😊 És minek neked három "igazolás"? XD

Timár szerintem sanszos õ már idõs neki már csak "pillanatai" vannak a pályafutásából. Czvitkovicsnak viszont nyáron lehet esélye egy külföldi szerzõdésre és mivel nem hülye (de elég ha csak a menedzsere nem az) akkor megy nyugatra - vagy keletre - vagy délre - vagy északra - vagy ....

bakkerman
mer az egyértelmûen anyagi kiesés a debrecennek,amit pótolni kell. mondjuk nem hiszem,hogy a fradinak lenne 400-500 ezer eurója egy játékosért

bakkerman
cicára is van esély,ha végül a fradi fut be 3.-nak,és nem a loki.

Tímár esélyes azért

Én meg meg akarom szerezni Penelope Cruzt, Genevieve Corteset, és Federica Ridolfit... szerintem nekem hamarabb fog sikerülni mint a Fradinak ez a három játékos! 😄

www.smart-bus.hu

bakkerman
a fradi nyáron meg akarja szerezni Tischlert,Czvitkovicsot,meg Tímárt

McFrost
1. Videoton
2. Paks
3. Debrecen

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

dave9004
biztos lett a háttér, ez sokat jelent. Év elején mindenki mondta, hogy abban a keretben sok van. Benne is volt, de az olasz tönkretette a fizikumot sajnos meg is látszott.
Komjáti egy jó védekezõ játékos volt, tehát megszervezte a védekezést, várható volt😊
Aki játékost idehozott, az mind még bizonyítani szeretne, mert mindet mellõzték, most azon vagyunk, hogy meg is vegyünk párat nyáron belõlük.
Tavasszal megmutatta eddig a csapat, hogy mire képes: jó erõs középcsapat, persze kellett hozzá a többiek albi szarsága is, dehát ez van 2011.
Lisztes tényleg jól irányít, látom mivel kint vagyok minden meccsen😊
Ferenczi lehet h kihagyja mostanában a helyzeteit, de számoljátok meg, hány pontot hoztak a góljai eddig...
LSSAHPAUL
ez nem vicc, tényleg Lisztes a kulcs. 99%ban (nem láttam hibázni de biztos hibázik) pontosan passzol de nem már 10m-re hanem 30 😊, nagyon jó irányító, a fradi simán kinyalhatná a seggét hátha visszajönne. Jah és többszõr is visszafutva labdát szerzett, nem véletlenül lett a meccs legjobbja, ajánlom hogy feltétlenül nézd meg a köv vasas meccset.
Ferenczi viszont tényleg béna.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
😄DDD meg ferenci pista

lisztes a kulcs
bakkerman
basszameg tééélllleeeg 😮OO mai napig nem értem,hogy a picsába lehet ilyen "jó" a tavasszal a vasas...olyan nulla,igénytelen focijuk van,hogy az elképesztõ

Láma!
ott tartunk, hogy a VASAS is odaérhet a dobogóra... ha valaki most megmondja kik lesznek dobogon, azt meghivom egy képzeletbeli sörre😄

bakkerman
érdekes lesz az uccsó 4 bajnoki,kiváncsi vagyok ki lesz a 2. meg 3. ! A paksnak elég lehet a fix 3. helyhez 6 pont is