Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
www.smart-bus.hu
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
tomigear a sheriff
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
azért elég gáz hogy 1 évig nem játszhatott és kiderült, hogy nem csinált semmit...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Kupadöntõ Kecskemét-Videoton
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Jó aláírom, Tímárra még tényleg van esély, de egyben így erre a 3 játékosra kb nulla. Czvitkovics, ha elmegy a DVSC-bõl, akkor tuti nem a Fradiba... bár szívesen látnám.
www.smart-bus.hu
Timár szerintem sanszos õ már idõs neki már csak "pillanatai" vannak a pályafutásából. Czvitkovicsnak viszont nyáron lehet esélye egy külföldi szerzõdésre és mivel nem hülye (de elég ha csak a menedzsere nem az) akkor megy nyugatra - vagy keletre - vagy délre - vagy északra - vagy ....
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
2. Paks
3. Debrecen
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Komjáti egy jó védekezõ játékos volt, tehát megszervezte a védekezést, várható volt😊
Aki játékost idehozott, az mind még bizonyítani szeretne, mert mindet mellõzték, most azon vagyunk, hogy meg is vegyünk párat nyáron belõlük.
Tavasszal megmutatta eddig a csapat, hogy mire képes: jó erõs középcsapat, persze kellett hozzá a többiek albi szarsága is, dehát ez van 2011.
Lisztes tényleg jól irányít, látom mivel kint vagyok minden meccsen😊
Ferenczi lehet h kihagyja mostanában a helyzeteit, de számoljátok meg, hány pontot hoztak a góljai eddig...
Ferenczi viszont tényleg béna.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.