Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a focinak nem sok köze van a gazdasághoz, lényegében semmi.
http://goo.gl/gd6Zi5
Esetleg Argentínában vagy Brazíliában is jó ugye?😄
És Olaszország sem Európa gazdasági nagyhatalma...
http://goo.gl/gd6Zi5
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nézzétek meg, ahol jó foci vagy bármilyen sport van, ott a gazdaság is jó😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Több nyugateurópai ismeri meg Magyarországot, fellendül a turizmus, több bevétel lesz az országban, javul a gazdaság -> olcsóbb a kenyér
A legelején leszögezném, hogy iszonyatosan nagyot csalódtam a srácban. Olvastam pár blog írást ami azzal foglalkozott, hogy az a gyûlölet ami most Balázska felé irányul pusztán a csalódottság. Bizonyos fokig még az is érthetõ, hogy az emberek elárulva érzi magukat ezen igazolás által.
Én megpróbálom egy kicsit objektívebben szemlélni ezt. Sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen "mentségeket" lehet felhozni de egyszerûen józan paraszti ésszel gondolkozva nincs ilyen. Tény, hogy Balázs rettentõ sokat fog keresni de sportszakmai szempontból nézve pocsék átigazolás.
Az orosz liga, rendben van, milliókat/milliárdokat pumpálnak bele, feltörekvõ bajnokság. A probléma csupán annyi, hogy az egész atmoszférája pocsék, az elért eredményeken kívül sehol nem jegyzett. Ettõl függetlenül nem érezném annyira kritikusnak a helyzetet ha patinánsabb egyesülethez igazol. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy egy nyírlugosi buta gyereken kívül milyen feltörekvõ vagy esetleg kész klasszisnak jelent bármit is egy Anzsi Mahacskala ajánlata. Nehezen tudom elképzelni, hogy olyan játékosokat igazoljanak amivel felvehetik a versenyt hosszútávon az európai porondon.
Dzsudzsák már Eindhovenben sem keresett valszeg rosszul, és õ még fiatal. Nem tudom elképzelni, hogy minimálbérért focizott volna egy olasz, angol, vagy német középcsapatban. Direkt nem említek top csapatokat, bõven elég lett volna számára egy Everton, Newcastle, Sevilla, Napoli akármi. Még akkor is ha padozik mert úgy is tudna fejlõdni, harcolni a csapatba kerülésért. Úgy tûnik õ a könnyebb utat választotta. Kevesebb munka, hogy még jobb lehessen (Mert tudjuk, hogy rengeteg hiányossága van, fõképp a védekezés terén) vagy alapjáraton pörgés álom gázsiért.
Az emberek joggal lehetnek csalódottak, azt nem mondanám, hogy szembeköptek minket, inkább csak szembesültünk azzal, hogy egy általunk bálványozott játékos is simán befolyásolható és ostoba ha pénzrõl van szó.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Erõsebb, gazdagabb, nívósabb, nagyobb bajnokságba megy, kulcsjátékosnak!
szinte egyetértek vele mindenben.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
amúgy ez hol élt hogy lehet ezt megszokni😄😄
"Az, hogy egy nõ odaköp a lábad elé!!!, vagy a férfiak tömegesen fürdenek meztelenül a szökõkútban, nem meglepõ – de megszokható..."
„Nemcsak anyagilag, szakmailag is nagyszerû döntést hozott. Aki azt mondja, a holland bajnokság jobb, mint az orosz, az egyszerûen nem ért a futballhoz... Felfoghatatlan, milyen luxus van Oroszországban, együttesem csak második ligás volt, de az edzésekre egy Porschéval, ráadásul külön sofõrrel mentem... Az, hogy egy nõ odaköp a lábad elé, vagy a férfiak tömegesen fürdenek meztelenül a szökõkútban, nem meglepõ – de megszokható..." – vélekedett a Nyizsnij Novgorod volt középpályása, Lukács.
megfigyelhetõ,hogy magáról a bajnokságról,a színvonalról nem beszél,csak arról hogy egy kibaszott porséval járkált egy fasszopó 2. osztályú csapatnál...
Németh Norbert is az eindhoveni középpályás mellé állt.
„Bár nekem nem sikerült túl jól az orosz kirándulás, hiszen rengeteget voltam sérült, mindenképp kiváló döntésnek találom, hogy Dzsudzsák Balázs az Anzsi Mahacskalához igazol. Azért gondoljunk bele, ha valaki mögött egy százhuszonötszörös brazil válogatott, Roberto Carlos futballozik majd, az bizony nem rossz dolog... Az orosz labdarúgást profizmus veszi körül, s kiváló színvonalú, azaz még egyszer mondom, remek döntés volt" – mondta a Tom Tomszk egykori játékosa.
õ is sokra vitte,nyomorék
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
aléáééé alééééé DAGESZTÁNI C...NY PARASZTOK
SOSE LESZTEK BAJNOKOK!!! 😊)
és igy lehet belöle ilyen szalagcim😄D
Nem vagyok nagy zIndex fan de ebben a cikkben sajnos tökéletesen, okosan és pontosan le van írva a Dzsudzsák-helyzet. Csalódott vagyok, egyszerûen nem lesz szem elõtt, nemzetközi mérkõzés legkorábban 2012 õszén. Áhh, gyatra ez az egész.