Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sziasztok. Hát szerintem nem jó úton jár a vidi. Ez a Héctor 400 ezer eurót ér. Lipták, Horváth jobb nála. A Villarreal B meg 17-ik lett a spanyol 2-ben. A BL-ben ez a csávó szerintem kevés. Nem ilyenek kellenek ide hanem sokkal jobbak meg ha eladnak valakit egy másik klubnak és az tovább adja még kérjenek külön 20%-kot. De szerintem nem így csinálják. Debrecen ha így csinálta volna most jó sok pénzt kapót volna Dzsudzsák eladásából most meg ütik a nagy tanult emberek a fejüket.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
fülöp marcellát le akarja igazolni a bursasport,2010-ben bajnokok voltak,idén 3.-ok lettek,jövõre az el-ben gurigázhatnak a csávók
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
és a többi sem barcelona azért...
ez kemény meccs lesz bárki kapja...😄D
azt se tudtam hogy van ott bajnokság, nemhogy 1-nél több csapat😄
Milsami Orhei (moldáv), Banga Gargzdai (litván), Daugava Daugavpils (lett), Khazar Lankaran (azeri), Olimpija Ljubljana (szlovén), Cliftonville (északír), Flamurtari Vlore (albán), Vllaznia Shkoder (albán), Trans Narva (észt), Irtysh Pavlodar (kazah), Sahtar Karagandy (kazah), Zeta (montenegrói), Banants (örmény), Nomme Kalju (észt), ÍBV (izlandi), NSÍ Runavik (feröeri), Ulysses (örmény), Neath (walesi), Kaerjeng (luxemburgi), Lusitanos (andorrai), Fuglafjördur (feröeri), Fola Esch (luxemburgi), a San Marinó-i bajnokság 2. helyezettje
Most mondjam azt, hogy õk simán mennek egy kört?😊
Maccabi Haifa (izraeli)
Dinamo Zagreb (horvát)
Rosenborg Trondheim (norvég)
APOEL Nicosia (ciprusi)
Partizan Beograd (szerb)
Wisla Kraków (lengyel)
Sturm Graz (osztrák)
Liteksz Lovecs (bolgár)
Slovan Bratislava (szlovák)
Viktoria Plzen (cseh)
NK Maribor (szlovén)
HJK Helsinki (finn)
FK Ekranas (litván)
Zesztafoni (grúz)
FF Malmö (svéd)
Shamrock Rovers (ír)
Ez volt már? Vidi lehetséges ellenfelei
Moszkva, az MOCKBA😊, Dagesztán meg "csak" Dagesztán marad...
(és az most lényegtelen hogy hol élnek edzenek a játékosok .... Moszkvában)
azon inkább ne is filózzunk mit kereshet egy Dzsudszákhoz hasonló a Zenitben vagy a CSKA-ban.
az ruszkik Moszkvában japánnal is törik le a dagesztániakat
Dzsudzsák szerintem még egy dolgot felejtetett el. Ezen a vidéken (Dagesztánra és nem konkértan Moszkvára gondolok), ma foci mellett második számú nemzeti sport az emberrablás. Meg eleve alapvetõ hülyeség, hogy már egész Dagesztán, Csecsenföld, Ingusföld, Grúzia tudja mennyi keres Dzsudzsák... szeretteit is bevédi éveken át a nagy tehetségvolt Dzsudzsák Nyírlugoson? RobCarlos ezt az életet Brazíliában már megszokta.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
És még így is örülhetnek hogy nem lett több.
ha vidi is bejutna, többi meg menne 1-2 kört, vagy legalább döntetlenezne, már az is sokat jelentene, bent lennénk két év múlva a 30-ban😄
MTK rule.....😄
Nem szeretnék így kopaszodni.
ON: Hajrá Fradi! Hajrá Anzsi! XD
https://www.facebook.com/ferfiklubb/