Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai hazai labdarúgás túl van hype - olva teljes mértékben. A realitást megmutatta az elmúlt hetekben a nemzetközi porondon bemutatott játék.
Remélem a loki idegenben az első félidejei arcát mutatja.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A BL-ben és az EL-ben induló magyar csapatok, éppen a nemzetközi versenyképességet erősítendő, más összetételű keretet alakíthattak ki, mint azok, akik nem indulnak az európai kupákban, így a heti két mérkőzést jelentő sorozatterhelés nem okoz váratlan problémát."
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mintha Gomes-t hallanám, ő volt az, aki minden fordulóban mondta, hogy megnyerik a bajnokságot:D
DVSC nek szerintem nehezebb lesz, de az holnap este kiderül.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egy kurva bocsi, v elnézést h utálunk mint honfitársat, elfért volna.
Hamar felejt mindenki.
am vissza lehet nézni h mi volt kint meg a játékosok meg a stáb véleményét a kint szurkoló magyarokról.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mégsem gondolom azt, hogy az volna a helyes módszer, hogy szapuljuk ezeket az embereket. A lehető legtöbb eszközzel, nyitottsággal és barátsággal kellene megmutatni nekik a szurkolás ezen formáját.
"Ez itt a fő gond: " ...körülményes a kártya nélküli jegyvásárlás. Nyilvánvalóan az volt a cél, hogy ellehetetlenítsék, vagy csak a minimális esélyét hagyják meg az igénylés ezen formájának."
Azért az MLSZ is mutathatna tisztelet azok felé, akik eddig mindenhova elkísérték a válogatottat (CB), és botrány, balhé sem fűződik hozzájuk. De nem, inkább addig alázza őket ameddig csak lehet."
Erről pedig leírtam, hogy mit gondolok: "Mégis, azt gondolom, hogy mikor máskor, ha nem most kellene megmutatni, hogy szervezetten, vidékről, Budapestről, oda tudnak menni és meg tudják venni a jegyeket ezek a szurkolók. Ennél nagyobb elégtétel szerintem nem is létezne, számomra rendkívül szimpatikus volna, ha azt látnám, hogy Titeket, tényleg, de tényleg semmi nem tántoríthat el ettől a meccstől." Az erkölcsi felülkerekedésnél szerintem nincs nagyobb fegyver.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Magyarországon ismeretlen az tény, hogy akinek van jegye az előző idegenbeli meccsre, annak bármilyen elővásárlási joga lenne. Magyarországon a regisztráltnak van joga. Akkor majd ők fogják alkotni a 12. játékost, akik a holtponton átsegítik a csapatot, mint a finnek ellen itthon is "tették".
Ha pl egy 15-18 fős vidéki brigádból (akik mindig együtt mozogtak) csak 4-en tudnak jegyet venni, mert 11 fő úgymond el lett lehetetlenítve, akkor a többség se megy ki, szolidaritás, szurkoló a szurkoló felé, ennyi.
A 18 ezer jegy kevés így (kb 2 ezer a románoké), egy ilyen meccsre sokkal nagyobb az igény.
Azért az MLSZ is mutathatna tisztelet azok felé, akik eddig mindenhova elkísérték a válogatottat (CB), és botrány, balhé sem fűződik hozzájuk. De nem, inkább addig alázza őket ameddig csak lehet.
"Megmondom őszintén, nem teljesen értem, hogy az MLSZ kártyával mi a probléma. De tényleg, mit is kellett megadnom? Annyira jelentéktelen, hogy már nem is emlékszem. Talán név, születési hely, idő, édesanyám neve és mintha még a személyi igazolvány szám rémlene. De ez nem biztos, Mindemellett hozzáteszem, hogy ezen adatokat már a legtöbb internetes regisztrációnál, webshopos vásárlásnál meg kell adni. Én rettentően sajnálom, hogy így döntött a Carphatian Brigade, megértem, hogy körülményes a kártya nélküli jegyvásárlás. Nyilvánvalóan az volt a cél, hogy ellehetetlenítsék, vagy csak a minimális esélyét hagyják meg az igénylés ezen formájának. Mégis, azt gondolom, hogy mikor máskor, ha nem most kellene megmutatni, hogy szervezetten, vidékről, Budapestről, oda tudnak menni és meg tudják venni a jegyeket ezek a szurkolók. Ennél nagyobb elégtétel szerintem nem is létezne, számomra rendkívül szimpatikus volna, ha azt látnám, hogy Titeket, tényleg, de tényleg semmi nem tántoríthat el ettől a meccstől. Hiányozni fog minden egyes ember, aki kint ragad/nem vesz jegyet erre a mérkőzésre és remélem, hogyha nem is a stadionban, de máshol velünk együtt szurkolnak majd. Én bent leszek, van kártyám és basszuk már meg a románokat!"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Érdekes amikor kint volt 3 ezer magyar szurkoló Bukarestben, akkor senki sem köpködte a magyar ultrákat Magyarországon. Most meg már megint mindenért a ők a hibásak, a kurva elnök a sittes haverjaival soha, a csapatát csődbe vivő tolvaj elnök szintén soha, a felnőtt csapatnál soha a büdös életben nem dolgozó nevesincs Storkot kinevező mlsz arcok közül senki.
Most újra bizonyíthatnak a kártyások, hogy mennyire a csapat szurkolói, hajrá csak keményen mint eddig, hangos ütemes taps ülve hipphipp, ettől jön lázba a magyar csapat, és remeg meg a román lába.
..szóval még mindig a szurkoló érezze magát megtisztelve, hogy kimehet egy magyar válogatott meccsre... Máshol a foci van a szurkolóért.
Szurkolótársak!
Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem megyünk be a románok elleni meccsre. Az egyenetlen jegyvásárlási feltételek elfogadhatatlanok számunkra. A mérkőzésre közös meccsnézést szervezünk, melyről a részleteket később közöljük. Köszönjük megértéseteket!
HAJRÁ MAGYAROK!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC