32945
Magyar Foci
  • karajjj
    Csökkentették a TV-s meccsek számát, mert akkor sokan lesznek a stadionban. Hát nem lettek... Ja meg a szurkolói kártya is hiba volt.
  • AnuluWork #31376
    Détári? Ammeg ki?
  • smith09 #31375
    A dél afrikai hogy néz már ki.. Istenem. :-D
  • Lópikula
  • LasDen #31373
    Nagy szép stadion, elüt az átlagtól, csak a rossz csapatnak a rossz helyre építették. Más baj nincs vele....
  • AnuluWork #31372
    The 12 most beautiful football stadiums in the world
  • DaemoonHunter
    Szerencsétlen cikkírót el is küldték melegebb éghajlatra, hirtelen felindulásból...mert "hogy mer valaki ilyet írni, még csak nem is elismert edző idehaza". Ahogy elnézem még jobb is :D
  • dave9004
    :D nem hajtják magukat túl, mondjuk ezért az nb1-ért fölösleges
  • passatgt
    http://24.hu/sport/foci/2015/11/03/nb1-lotyoges-a-semmibe-2-0/
  • Jim Morrison
    Van egy kis köd Mezőkövesd-Budaörs meccsen :o
  • szucsy89
    igen, ma már az index és társai is "javították" magukat és kivették a cikkekből a kötelező szót

• dave9004
    lol tehát így már nem fog senki se felháborodni :(
  • passatgt
    Pontosabban: azokban az iskolákban, ahol tananyag volt(vagy lesz) a foci(sportiskola), most egy előre meghatározott keretterv szerint kell oktatni.

Mennyivel másabb ugye? Érdemes utánanézni, nem egyből ráugrani a hangulatkeltő cikkek címére:)
  • DaemoonHunter
    Hát az elmúlt 30-40 évből lehetne is mit tanulni. Elrettentő példának tökéletes.
  • szucsy89
    Tananyaggá tennék a focit az iskolákban.

Fociszeretőként is felháborít a hír...
  • Jim Morrison
    széép
  • passatgt

• karajjj
    F*sz van itten, nem foci...
  • bakkerman
    Ja,átesnek mostmár a ló túloldalára,még több pénzt akarnak majd a 19-20 éves zselézett magyar ronáldók,mert ugye minden csapatba kellenek kötelezően
  • dave9004
    de szinte mindegy, mert tv-n nem adják, helyszínre senki nem megy az eredmények miatt, meg a csigalassú belépés miatt.
    Pedig előző kieséskor is jártam a meccseinkre. Ez a fogadós pénz, meg a magyar játékosok utáni pénz nem előre indította el a dolgokat.
    Pláne h kell a magyar játékos a keretbe, mert akkor kapnak pénzt. Erre a magyaroknak már feleannyira se kell jól játszani, mert berakják őket. szar ez az egész.
  • DaemoonHunter
    Egyébként a Vasas tényleg elég szépen játszik, csak eredménytelenül. Bár én inkább elnézném az ilyen csapatok mérkőzéseit, ha lenne több. Az, meg hogy nem túl profik...a többiek se, de legalább játszanak :D
  • smith09 #31356
    Teljes érdeklenstégbe fullad a magyar bajnokság. Az egykori fővárosi csapatok kb. sehol sincsenek, leszámítva fradit. de azt már megvitattuk h miért is. De ba****kák a prófétaságukat mert ez az idegenbeli szerepléshez bőven kevés. Ez sajnos jellemző minden magyar csapatra, hogy mielőtt elkezdődne az őszi szezon számunkra már be is fejeződött.
    A néző szám is mutatja mekkora az érdeklődés. A nemzeti sport csak irogassa továbbra is a hülyeségeit, eg ha csányi egy emccset se adna akkor se lenne több tv s meccs.

na mindegy szerdán zte - újpest kupa meccs Hévízen. Oda elmegyek remélem látok végre minőségi játékok.! / Fetrengek a röhögéstől ! /
  • dave9004
    nb1.hu-n ilyenkor már 300 hsz van egy nagyobb tv-s meccs után, a dio-fradin van 9 :D
  • dave9004
    belül másznak, mert szeretnek veszélyesen élni :D
  • Jim Morrison
    akkor ebben segítsetek, lehet picit off, de talán más pályánál is így van így tudtok segíteni :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tegnap benéztem a Gyirmóti stadionhoz (tőlem másra ne is nagyon számítsatok ^^), és ezt láttam a lámpaoszlopnál:
    [spoiler]

Amit nem értek: Hogy a tökbe mennek fel a szerviz létrán, ha ott van alatta a fesz doboz? ráadásul annak csináltak egy tetőt is, szóval alulról már nem tudnak bemászni, létrafokok között meg aligha. Vagy majd hívnak darut és felemeltetik magukat?
    Többet törtem a fejem mint kellett volna.
    [/spoiler]
    ígérem holnap majd jelentek cserébe a Gyirmót-ZTE meccsről.
  • DaemoonHunter
    Már említette más is még a létszámcsökkentéskor, de miért nem vezették be a rájátszásos rendszert is? Gondolom ennek is volt valami "szakmai" oka :)
  • Láma!
    pont ugyanezt irtam még a derby után a fradi topikba....
    ott egy átlag meccs generált 15-20 kommentet, egy derby meg 50+-t. de meccsek óta üres a topik...
  • dave9004
    Sztem ilyen kihalt se volt a fórum, mióta sg-zek :D Érdektelenség az egész.
  • rooney8
    csak a budafok!:D
  • dave9004
    Nagytétény SE meccsen voltam múltkor blsz 2. Villanyfényes pályán egész jó meccs. Csak a nézők túl konzervatívak faluhoz képest
  • bakkerman
    En a szparin kivul meg megye1-es meccsekre jarok,kurvajo iram van meg olyan golok hogy beszaras :D
  • ReszegKoldus
    Érdekes, hogy már lement 12 forduló, én ebből belenéztem kb 3-4 Fradi meccsbe és ennyi, korábban legalább háttérzajnak benyomtam a meccseket. Gondolom bejött, amit akartak a tévé (nem) közvetítésekkel és a jegyeladások drasztikusan megemelkedtek mindenhol, na persze :D
  • dave9004
    nekem is nagy szükségem van erre a bajnokságra. inkább eljárok blasz kettőre a másik utcába mint erre a fosra
  • banok
    Talán már a télit se...
  • Lópikula
    szegény Vasas, nagy szüksége van rá a magyar labdarúgásnak
    Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.10.19. 15:36:01
  • dave9004
    Meg am is. Főgáz, fcsm, főtaxi, tippmix. Így lehet a százmilliókat belepumpálni
  • dave9004
    Csaba Újpest Vasas. Látszik hol nincs pártbefolyás. A többi kilenc mind állami csapat
  • Kaplan
    Az biztos, hogy jövőre már nem Lengyelországban kezdi meg a nyári felkészülést.
  • banok
    Nikolics mesterhármasnál jár a Legia mai meccsén
  • smith09 #31338
    lehet.

az újpest meg a vasas pedig a kiesés ellen fog küzdeni ? :-D