Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – PÉCSI MFC
Érkezett: Simonfalvi Gábor (ZTE FC, kölcsönbõl vissza), Tóth Zoltán (Kozármisleny), Petrók Viktor (Kozármisleny)
Távozott: Stark Péter (a tavaszi szezon közben, FC Bihor Oradea? – Románia), Lovrencsics Gergõ (Lombard Pápa TFC), Sztevan Pavicsevics (szerb, ?), Samuel Ato (ghánai, ?), Alekszandar Sztojanovszki (macedón, ?)
Akivel tárgyalnak: Holczer Ádám (Nyíregyháza), Zeljko Kovacsevics (szerb, Nyíregyháza), Sabin-Cosmin Goia (román, Nyíregyháza), Makadji Boukar (kameruni, Nyíregyháza), Bajzát Péter (Nyíregyháza), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza), Andorka Péter (Nyíregyháza), Demjén Gábor (Nyíregyháza), Hrabina Alex (Nyíregyháza), Reznek Donát (Nyíregyháza), Tudja Dávid (Nyíregyháza), Banka Szabolcs (Nyíregyháza), Frõhlich Roland (MTK, próbajáték), Héger Ádám (Kaposvölgye, próbajáték), Eduardo (brazil), Borko Novakovics (szerb, FK Indjija – Szerbia), Borivoje Filipovics (szerb FK Proleter Novi Sad – Szerbia), Milos Djalac (montenegrói, FK Novi Pazar – Szerbia), Fülöp Noel (Ferencváros), Honma Kazuo (japán, klub nélküli)

<#ijedt><#idiota>

passatgt
nem hiszem, hogy õ menni akart, eladták csak

Lázár Videoton->Samsunspor erõsen esélyes, a két klub már megegyezett...

azért az jelzés értékû, hogy egy már válogatott játékos inkább a török liga újoncát választja, mint a BL-ben induló Videotont...

Sziky így kapja meg a távozásának a prémiumát még 1 utolsót belerúg a csapatba...

bakkerman
mi a gecit csinál a sziky-brekk kettõs??? jövõre cél a benntmaradás? mi a fasz??!!

bakkerman
óó ige ige ordabasziban lenni nágyon nágyon jó kurtizánok

ebbõl semmire sem lehet következtetni, mert elõzõ nap meg a Kecskemétet verték a medgyesiek 4-1, s hogy ott kik léptek pályára meg a Loki ellen kik páásszzzz. Amúgy Debrecen is aznap még megverte a Berettyóújfalut centenáriuma kapcsán egy másik elsõ keret csapattal.

passatgt
Loki megverte a metán gázt

<#taps>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LasDen
12. annyira szar, hogy nem is lehet értékelni??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
és vinnél egy Sahtyor kajszart magaddal?😄

ordabasziba eligazolnék 😄

passatgt
1. Asztana 17 11 4 2 31–17 37
2. Sahtyor 18 11 3 4 29–15 36
3. Zsetiszu 17 10 4 3 28–13 34
4. Aktobe 17 9 3 5 28–15 30
5. Irtis 17 8 2 7 30–24 26
6. Ordabaszi 17 7 5 5 22–13 26
7. Tobol 18 7 3 8 27–22 24
8. Atirau 17 4 6 7 13–22 18
9. Taraz 17 5 2 10 11–18 17
10. Kajrat 17 4 3 10 16–32 15
11. Kajszar 17 3 3 11 11–37 12
12. Vosztok

Kazah bajnoskág résztvevõi, vannak nevek😄

passatgt
crespo: - Úgy tudom, a székesfehérvári klub már felvette a kapcsolatot a csatár menedzserével, és hamarosan, amolyan tájékozódó jelleggel, Magyarországon folytatják az egyeztetést.

😄

dave9004
Ybn
LasDen
szép neve...igazán irigylem....de remélem a jó név mellé jó játék is jár...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
<#zavart1>

A Zalaegerszeg újabb szerzeménye a 23 éves, baloldali védõként és belsõ védõként is használható egyiptomi, igazán arabos nevû Sherif Sameh Sadek Mohamed El Sadek Soliman.
Hétvégente bérel az mlsz a volántól buszokat, és minden csapat mehet az mlsz pénzén idegenbe...

Hétvégente 1-2 millióból meglenne...

www.smart-bus.hu

de mondjuk ha a buszoscégnek fizetné, vagy a számlára vissza lehet igényelni, már egy fokkal jobb lenne, bár magyar ember lop ahol tud, de így nem lenne annyira egyszerû
bakkerman
ha az MLSZ azt mondaná,hogy itt egy valag pénz,akkor az a vezetõk személyében el lenne sikkasztva...magyar futballvezetõknek nem szabad csak úgy casht adni

áh, értem, köszi
az aranyászok a dreher sörgyár terméke, mint ahogy a kõbányai is, a soproni meg a heinekené, csak ott meg nem akarták, hogy külföldi sört reklámozzanak, ezért jó marketing volt neki, hogy soproni lett a bajnokság neve
ezt nem értem, eddig Borsodi, Arany Ászok és Soproni volt
mit fizetett a Heineken meg a Dreher?
ez az kétcsoportos nb2 most kényszer, egyszerûen nincs anyagi keret ennyit utazgatni, ha azt mondaná az MLSZ, hogy nesztek, itt van nektek is egy valag pénz, akkor igafasza lenne tényleg, csak hát enélkül nem sok esély van rá, hogy a többség vállalja, mert még a fizetésekre is alig van lé
ott a pont
Ezért kéne egy 16 csapatos nb2, fiók csapatok nélkül.
MTK, Szolnok, REAC, Gyõr Gyirmót,
Nyíregy, Kazincb, Baja, Kozármis,
Vác, Mezõkövesd meg még valakik

azért tudnák vállalni, valamennyire jobb is lenne mint a mostani, a Pécs meg a Dió jutott fel, a többinek esélyes sem lett volna indulásra anyagilag.. jó a Gyirmót mindig elbukja ..

+180 milla...

eddig mind a Borsodi, mind a Dreher, mind a Heineken többet fizetett

Láma!
felesleges lenne... de sajnos szerintem van olyan NB2-es csapat aki nem teheti meg hogy 2 hetente utazgasson az ország másik felébe...

passatgt
felesleges ez a keleti nyugati csoport...

Kutasi Róbert(REAC) tervei NB2

nbII 16-20 csapatos egy csoportban lenne, NbI-es csapatok fiókcsapatai nélkül, és 4db

NBIII 16-18-as létszámmal, fiókcsapatokkal (u23)

<#eplus2><#eplus2>há'mé' ha húszan vannak az elsõ ligában akkor mennyivel izmibb az EL szereplõjük? 😊

bakkerman
jaj istenem...milyen duma az hogy nem véletlenül jutottak ki az EL-be??? 😄DDDDDD van ott 3 csapat,abból 1 BL,1 EL,1 meg a középmezõny😄

1899.hu-ról ezen szakadok

"Igaz, a válogatott San Marinó-i föllépése kapcsán is hallhattunk “a catenaccio hazájáról” meg “életveszélyes kontrákról”, és a Paks edzõje sem távolodott el túlságosan e szellemi közegtõl, amikor az andorrai UE Santa Coloma elleni párharcra így reflektált:

“Alaposan fel kell készülnünk az ellenfelünkbõl, hiszen nem véletlenül került az Európa Ligába.”

Belõle lesz a Karcsi bácsi."

off: cibrõl tudod mit mondanak? 😄 legge-CIB
bakkerman
én a cibnél vagyok,nem aggódok 😄

na akkor mostmár teljes mértékben megnyugodtam, az én pézembõl is egyre többet költenek a falábúakra 😄
<#eljen>

( Ha korrekt marad, nyitok egy céges számlát náluk! 😄 )

www.smart-bus.hu

passatgt
az NB I-es bajnokság neve ezentúl OTP Liga lesz

Csányi azért tolja a lóvét😊

[HUN]FaTaL
😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Láma!
😄DDD

passatgt
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályban a Nyírkarász 2-0-ra kikapott Nagyhalászon, amit Dudás Zoltán, a vendégek edzõje így kommentált:
– Nem bírtuk el Tóth Béla hiányát, aki a VV5 válogatásán vett részt…

szakadok😄

passatgt
Combon rúgta az egyik partjelzõt a Vasalja – Rábagyarmat (4-3) Zala megyei másodosztályú mérkõzés után a vendégek elnöke, Dolgos Csaba. Az egyesület vezetõje szerint a bírói hármas sok hibát vétett a találkozón.

😄DD

szabii98
Végülis külföldi edzõtõl mitvártunk? Persze hogy külföldrõl igazol. 😄

I met God. She's black

Láma!
Csizi és Balog közül valszeg az egyik padozni fog, mert jött 3 védö, ebbõl 2 középsõ, egy meg bal oldali ha jól tudom.

bakkerman
én személyszerint örülök annak,hogy nyugatról jönnek inkább,neves országból,fejlett futballkúltúrából. Ha adott a tõke,akkor inkább hozzanak tenerife,meg espanyol B-s játékosokat mint leselejtezett fekákat,meg szerb háborús menekülteket,meg román utcaseprõket

Andorrában csak egy alkalmas létesítmény van, és két csapat érdekelt az EL-ben.

king82
Bocsi a helyszínt nem kérdéses hisz a tárgyalás eredménye már meg van jó ideje csak elbambultam a sorok között.

www.bundesliga.de www.kicker.de