32945
Magyar Foci
  • passatgt
    gent piros, meglesz ez
  • lord nihilus
    Szopta kis belga:DDD
  • passatgt
    kontrából remélem tudunk még lőni egyet most hogy alig van védő
  • passatgt
    hát Stopira pl nem sokáig fog ittmaradni, tuti elviszik
  • lord nihilus
    Akármi legyen a vége, az ajándékba kapott sok pénzt kivételesen jó légiósokba fektette a Vidi.
  • passatgt
    miért van még ilyen sok hátra...
  • passatgt
    viszont ez miért nem volt szabad kifelé ha lefújta? omg
  • passatgt
    gentnél lehet piros:D
  • passatgt
    bozovic nagyon bizonytalan
  • dave9004
    nameg piros lap az nem kéne. ugyh Brachi lenyugodhatna igazán :)
  • dave9004
    tudom mennyi kell, az 1-1-et azt kívánságként írtam ;)
  • passatgt
    ? 3-1 kell nekik legalább továbbjutáshoz
  • dave9004
    hát kevesebb mint a kt lőtt gólnak. ez maradhat is, max 1-1 lehet. Hajrá
  • passatgt
    na még négyet
  • szabii98
    Mennyi esélye van hogy innen lőnek 3 gólt? :D kapnának még1et akkor el is csitulnának..de inkább reménykedjünk
  • lord nihilus
    HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, more:D
  • szabii98
    IGEEEEN! :D
  • Rudee
    Huhúúú, ez nagyon értékes gól lehet.
  • dave9004
    GÓÓÓÓL
  • passatgt
    JEEEEEE szétbasszuk őket azistenit
  • lord nihilus
    ?AS_DA_S?DA:SD_?ASD:ASD?AS_:DASD:S_D
  • dave9004
    beezdtek a belgák. Túl kell élni az első 90 percet kapott gól nélkül, akkor meglehet a tj
  • passatgt
    nyerünk, érzem
  • Rudee
    Na jön a Videoton. Reméljük a legjobbakat.
  • Solt
    Köszi...
  • Rudee
    http://www.sportlemon.tv/v-4/2/144/v-434517.html
  • Solt
    Hol nézed?
  • Rudee
    2-0, nagyon komoly beadás Dzsudzsáktól.
  • Rudee
    Az új edzőnél azért megkapja a lehetőséget, kezdő a skótok ellen. 2. percben gólt is lőttek.
  • Kaplan
    Eddig sem tartottam egy kifejezetten pengés játékosnak Balázst, ergo úgy gondolom, hogy túl sok agya nincs a focihoz. (Az Oroszországba való igazolását nem akarom utólag megítélni.) Tény és való, hogy Hollandiában a maroknyi agyának jóval több ideje volt gondolkodni míg Oroszországban már az első párharcnál megbasszák szárazon. Mentálisan sem bírja ezt az akadályt és szerintem a kvalitásai is kevesek erre a szintre. A baj igazából ott kezdődik, hogy míg Hollandiában sorra lődözte a gólokat és adta a gólpasszokat addig itt nulla. Viszont régen a klubjában pont a könnyebb helyzet miatt iszonyat jó formába tudott kerülni míg itt erre semmi esélye és emiatt a válogatott is veszít egy magyar szinten kiemelkedő labdarúgót.
  • ressy14

ha visszaigazolhatna a hollandokhoz, még lehetne a régi önmaga. De a dinamo nem fogja bagóért elengedni, az tuti
  • bakkerman
    epic komment ASDASD:SAASDF:ASAF ha engem ennyi ember pocskondiázna egy nyílvános oldalon,mint amennyien most begecizik Lázska nevét,én az anyám szoknyája alá bújnék szégyenemben...de őt már elvakította a pénz,a luxus,a csillogás.

xenosz22012-08-09 13:07:52
    Vedd rá az edzőt Balázs, hogy mentsen fel a védekezés alól. Az oldaladon játszasson mögötted egy plusz védekező játékost.Végül az ellenfél védőit is kérd meg, hogy ne zavarjanak,ha lehet támadás közben.
    Én a helyedben már rég bepereltem volna őket személyi szabadság korlátozása miatt.
  • Effe88
    kevés ő ide
    fizikailag is vannak problémái meg már itt azért kevesebb ideje van gondolkodni i:D:D:D
    klasszis sose lesz belőlle ebből már nem lesz jobb csapat meg erősebb liga csak gyengébb
    irány vissza hollandia
  • lord nihilus
    Ja igen...mi az hogy vissza kell zárni??? Még C.Ronaldót is megbaszná Mourinho ha nem segítené a védekezést amennyire tőle megköveteli. Vagy hogy közelebbi példát mondjak, Gera Angol első és másodosztályban is bejátszotta az EGÉSZ pályát és nem nyafogott, pedig mennyire eltemették amikor kiigazolt. NYAF NYAF NYAF:D
  • bakkerman
    ja és még azt se lehet mondani,hogy amikor megkapja a lehetőséget,akkor jól tolja,mert nem igaz! egy KALAP SZAR amit eddig 1 év alatt produkált az oroszoknál,az Anzsinál erre idejében rájöttek,és elpasszolták,már a Dinamonál se látnak benne semmit,onnan is kifogja baszni a vezetőség/edző.
  • bakkerman
    "Hollandiában gólokat lőttem, gólpasszokat adtam, voltam csapatkapitány is a PSV-nél, szakmai szempontból aranyéletem volt. Most nincs. Vissza kell zárnom a védekezésnél, szinte egyfolytában futnom kell, és igen, a meccsek végére néha elfogyok. Ez nem a holland bajnokság, ahol – s ezt most nem fitymálásból mondom – jószerével gyerekekkel, kimondott tehetségekkel szemben kell futballozni, hanem az orosz Premjer-liga, ahol gondolkodni is alig van idő, máris jön szembe egy klasszis."

akkor mi a büdös lófaszért ment oda,hanem a pénz miatt???? ideje lenne bevallania...nyáron jöhet a Vidibe
  • Effe88
    kevés ő egy orosz bajnokságba
    mindenki ott játsszon ahol megy neki
    vissza kell mennie hollandiába
  • lord nihilus
    Dzsudzsák: Ha minden marad a régiben, el kell gondolkodnom a folytatáson

"innen vagy az arabokhoz vagy a Kozármislenybe vezet az utad Balázska...igen, elbasztad."

"Jè, mèg kilát rendesen a pènz mögül ?"

"Ezért megérte az orosz ligába igazolni? : ( egy olyan jó képességű játékos mint ő, már gondolkodik? Ilyen idősen? "

stb stb...
  • szabii98
    Készülődj :D:D:D
    Van rá esély, ha Vinicius nem fog csúszkálni mint a múltkor -.-
    Nem hinném hogy kitámad majd Sousa, de fel őrlik őket ha 90 percig védekezniük kell
  • lord nihilus
    Kíváncsi vagyok, hogy Sousáék is failolnak-e mint a Loki. Ha ezt is kibekkelik 0-0-ára leszopogatom Stophira golyóit...