32945
Magyar Foci
  • Rudee
    Lang kezdő a PSG ellen. Huszti és Kleinheisler szintén az 1. perctől a pályán, Szalai szokás szerint a padon.
  • Rudee
    Futács első horvát bajnoki gólja 1:35-től

• AnuluWork #32298
  • Rudee
    Végül nem állt be, nem volt rá szükség :D Nyertek 2-1-re.
  • bakkerman
    300k nem is olyan sok a Pecs-Fradi meccs kapcsan,en tobbre szamitottam. Mar az a teny hogy egy nb3-as meccsen tobben voltak mint egy mennyei elvonalbeli meccsen mar ez megerne ketmilliot :D
  • ReszegKoldus
    Heti mlsz-es szurkolócsalogató
  • dave9004
    Bajner xd
  • ReszegKoldus
    micsoda gólpassz
  • Rudee
  • ReszegKoldus
    majd ezt is magára tetováltathatja...
    én magamra tetováltattam szalai összes 2014. október 15 és 2016. június 13. között a válogatottban szerzett gólját :)
  • Jim Morrison
    :DDDDD ugyanaz mint eb n :D
  • banok
    A gól
  • bakkerman
    Ez tuti valami kamu,lehet van egy Szalai nevü srac valamelyik utanpotlas csapatban es az lott egy golt :DDDDDDD
  • LasDen #32287
    erre való a magyar válogatott. Némethet is sikerült formába hozni és látod medidg jutott
  • Rudee
    Pirosbetűs ünnep!!! Éljen Storck, formába hozta a válogatottban!!!!
  • passatgt
    tuti valaki rárúgta és bepattant róla
  • banok
    SZALAI GÓL A HOFFENHEIMBEN!!! :o
  • LSSAHPAUL
    2014-ben találkoztunk velük, tudtuk hogy kemény meccs lesz, a görögket akiket első kalapból sorsolták odavissza elverte feröer, ugye mi ezt nem mondhatjuk el, tehát hiába egy pici sziget tud focizni, ami engem meglep az hogy idegenben is. Tehát a budapesti visszavágón egy biztos egyik csapat se fog a másiknak 2-nél több gólt rugni, de bárki nyerhet, legvalószínübb a döntetlen. A scájc elleni meccs már jobban kiszámítható, mi biztos nem nyerünk, döntetlenre is kevés az esély, és svájc se fog hülyére verni minket, 0:2 -re tippelek.
  • LasDen #32282
    vannaki azért ott olyanok is, akik profi focisták...
  • rabbiddgog
    magyar """"foci""""""
  • rabbiddgog
    most nézem hogy feöer szieteken amatőr önkéntes válogatott van.
    Pékek meg rendőrök, lol már az egész komolyan mondom
  • [HUN]FaTaL
    Kleinheisler gólpassz a 90. percben, 1-0-ra nyertek
  • banok
    Szántó Tamás szerezte a bécsi gólt a Sturm Graz -Rapid Wien meccsen (1-1).
  • Rudee
    A Dortmund kaput sem talált 90 perc alatt, nem védte ki a szemüket Gulácsi
  • Rudee
    Csányi megmondta, hogy nem küldik el. Akkor mi lesz? Csinálhat bármit, itt fog megvénülni. Ha egy ilyen szar játék után nem vonják kérdőre, akkor mikor? Svájc ellen mi lesz a jó eredmény? 0-8? Még akkor is meg fogják dicsérni.
  • banok
    Sallai kezdő a Palermoban. Balogh padon ül.
    Nikolics kezdő a Legiában.
    Gulácsi kivédte a Dortmund szemét - RB Leipzig-BVB 1-0 :o
  • DaemoonHunter
    Részben igen, de ne küldjük már haza (finoman fogalmazva) Storckot ezek után. Ha mennie kell, az úgy is kiderül az idei meccsek alatt...
    Persze nem fog, mert akkor az Mlsz magának rúgna öngólt, pláne hogy szakmai dilettánsok alkotják a team-et élen Csányi nagymesterrel, akinek elvileg a managerkedés lenne a feladata, nem pedig az egyszemélyes döntéshozatal. Na mindegy, messzire mentem..
    Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2016.09.10. 20:52:58
  • Rudee
    Részben igaza van, Storck pont egy nyomorult pályaedző módjára rakta össze a válogatottat erre a meccsre. Úgyhogy vállalhatna olyan munkát nyugodtan. Létszámemelés nélkül már rég a regionalliga-ban alibizne.
  • DaemoonHunter
    Mezokovesd SE 3 - 1 Budapest Honved
    Hemi papa most valamit visszakapott a nagy szájáért cserébe.

Horváth meg lassan csomagolhat. 3-2-1 Szivics felkészül? :D
  • rabbiddgog
    emberek melóba voltam most jöttem, de ez a Feröer-szigetek – Magyarország 0-0 valami vicc?
    Ezért a válogatottért volt oda fél budapest az újzélandi döntetlennel? Mi ez te?
  • Rudee
    Köteles kezdő a Beveren-ben.
  • karajjj
    Isten éltessen!
  • banok
    Kösz (Y)
  • LasDen #32267
    Beoldog Zületésnapot banoknak, mindenki kedvenc stream dílerének!! :OOO :DDD
  • Rudee
    Kár, hogy nincsenek tisztában azzal, amit írnak. A magyar csapatok a következőképp végeztek idén:

71 Videoton Fehérvár 3.0
    95 DVSC Debrecen 2.0
    108 MTK Budapest 1.5
    122 Ferencváros 1.0

Az 1.875 az átlag, amit a nemzetek rangsorában vesznek alapul.

Szerk.: Liechtenstein jövőre ugyanúgy 11 pontról indul, mi meg 6.5-ről.
    Utoljára szerkesztette: Rudee, 2016.09.03. 19:35:15
  • ReszegKoldus
    Nem sikerült visszaelőzni Liechtensteint, sőt távolodik
  • AnuluWork #32264
    Ha már Vasas!

Carlos Valderrama 55 éves lett ... :)

• passatgt
    Vasasnál jó az edzői stáb, pl Storck által említett tejsavmérést fradin kívül csak ők csinálják
  • dave9004
    és látva a meccseken ez meg is valósul. Tehát látszik az elképzelés a csapaton, nézve azt élőben v tv-n.
  • DaemoonHunter
    "Stabilan meg kell tartanom a védelem előtt felvett pozíciómat; labdakihozatal esetén nekem kell forgatni a játékot, hogy meg tudjuk tartani a labdát, ne kelljen elrúgni. Védekezésben pedig meg kell vívnom a párharcokat, és bár a fizikumomat lehetne még erősíteni, nem ijedek meg a test-test elleni összecsapásoktól sem. Ezen a poszton szükség van egy egészséges agresszivitásra, és ezt el is várják tőlem. Ugyanakkor az is fontos, hogy olvasni tudjam a játékot, és a passzsávok lezárásával is tudjak labdát szerezni. A Vasasban nem négy, hanem három védővel játszunk, és a taktikánk összességében nagyobb szabadságot ad nekem, így többször tudok a kapu elé kerülni második hullámban, de ha lehetőségem adódik, a válogatottban is meg fogom próbálni. A gólszerzés lehetősége mindig kimondottan motivál."

Azért ez meglepett. Kíváncsi vagyok mennyi NB1-es játékos tudná elmondani ilyen részletesen, mi is a munkája pontosan.