32947
Magyar Foci
-
Ennyi, egy nagy pénzmosoda ez. -
manson222 #32946 -
prettywords66 #32945 Meghalt az ismert futballszurkoló, Orbán „Tipszmiksz” Csaba
Életének 48. évében elhunyt Orbán Csaba, avagy ahogyan a legtöbben ismerték az országban: „Tipszmiksz Csabi” – írja a Kaposvári Rákóczi futballklub közösségi oldalán. A hírt az egyik közeli barátja is megosztotta a Facebookon. Mint ahogyan a portál emlékeztet, Orbán Csaba először a focidrukkerek körében híresült el több olyan, azóta már szállóigévé vált mondattal, amelyek egyik napról a másikra tették közkedveltté a hazai futballrajongók körében.
Orbán Csaba néhány évvel ezelőtt az építőiparban helyezkedett el, a kaposvári stadion felújításán is segédkezett.
Utoljára szerkesztette: prettywords66, 2022.06.08. 13:59:15 -
Hajrá akkor nézd azt én maradok a Fradi meccsei mellett :D -
és ez nem vicc.
sok embert jobban érdekel a vasas a győr , a dvsc, a haladás mint a puskás, paks, kisvárda. :D -
MB2-ben jobb meccsek lesznek lassan mint az 1-ben :D -
Neked az m4-en lenne a helyed -
Aranycsapat1952 #32940 egy forduló van még hátra.
Debrecen-paks meccsen döl el a kiesés.
Azt hiszem erre nagy esélye van a Paksnak.
Igazságos döntés lenne, mert Paks a leggyengébb a mezőnyben. -
Aranycsapat1952 #32939 ki fog kiesni ? - ez a kérdés
Válasz : Amelyik csapat legjobban tud bundázni.
Sok a furcsa eredmény.
Több csapat a hajrára támad fel.
Ismerős ez a magyar bajnokságban
-
Aranycsapat1952 #32938 Utolsó fordulók jönnek az NB I-ben
A szokásos furcsa eredményekkel
a kiesőjelöltek feltámadnak -
aszittem a fék... -
Hát eddig Varga a fék -
kivel játszunk 16 közé jutásért? -
semmi komment? micsoda történelmi mérkőzés kéremszéppen -
nem tudom miért néztem. 10 ember ellen 0 nyomást gyakorolni varázslat, lehet ezért.. -
kurvagyengekurvagyenge -
semennyit, mert csak a nyertes tippekre fizet... :)
bet365-nél amúgy csak 10-szeres. -
mennyit fizet a tipszmiksz a csoportelsőségre a fradinak?
:D -
tavaly pl? :D -
ismét ja :D olyan sűrűn előfordult az utóbbi években :D -
Hát megint nem jött be srácok. Ismét egy magyar siker. -
Szinte hihetetlen -
Ekkora bénákat! Hátul passzolgatni! Megőrülök mikor egy csapat ott szarakodik. Ezt még top csapatok is sokszor benézik! Pedig ez a Sudova...hagyjuk,Kisvárda is elverné!
Szar a fradi..pedig ..hagyjuk is! -
Na Fradi alakul... -
Midtjylland #32923 Ezért az emberek még fizetnek is! Úgy kell nekik! -
Azért a neverending crajova honvéd sokkal szarabb volt! -
színvonalas mérkőzés volt -
-
Én meg vagyok elégedve ezzel a döntetlennel a Makszimirban. Aztán jövő héten itthon megbasszuk a horvátokat és ide nekünk a Rosenborgot - megint.... -
de nem volt gázabb, mint a Vidi játéka :D
Na de majd a Fradi! -
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elutasította a Honvéd óvását, így az Európa Liga harmadik selejtezőkörében az Universitatea Craiova lesz az AEK Athén ellenfele. Megúszták pénzbüntetéssel és zártkapus meccsekkel.
............ -
argo001 #32916 Kritikán aluli volt, ami a tegnapi meccseken történt, minden tekintetben. -
Én a Honvéd helyében úgy kértem volna hogy zárják ki a románokat, és tiltsák el pár évre, talán ezt a csapatot örökre is el lehetne, de minket ne juttassanak tovább mert egy kibaszott pénzmosás az egész csapat, amit a honvéd játékosok mutattak még nb3-ban is nagyon nagyon nagyon kevés, csak tovább égetnék magyarországot ha játszanának még. Persze a vidi is szép volt lichensteini csapat ellen emberelőnyben kiesni :D megmondom őszintén soha nem örültem magyar csapat kiesésének de ez a nagyképű hozzáállás, meg hogy nem szolgálják ki a szerencsétlen marha közönségüket :D azok meg még mindig kijárnak a meccseikre, remélem párszor jól összefossák magukat a bacitól (mert az azért ott lapul a csővezetékben mert pont tudom mennyire nehéz kiírtani, de megérdemlik! -
Amennyiben az uefa nem zárja ki a románokat akkor az őket is minősíti.
Ez a legalja már ha ez esetleg nem történik meg! -
mondjuk ha ezt az óvást nem nyeri meg a Honvéd, az megint sokat elárul a magyar sportdiplomácia fenségességéről.
konkrétan félelemből nem szakította félbe a meccset a bíró, biztos fasza lehetett így odaállni tizit rúgni.... -
1 napot tévedtél, de szerintem ez még hibahatáron belül van :D
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2019.08.01. 21:36:53 -
szerencsére :) -
ha fradi következő körben kiesik, hol folytatja az európa ligában? playoff?
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2019.07.27. 19:24:09 -
Hát ez nem jött be Mr. Pesszimizmus. :)
-
Torinó ellen nagyon nehéz lesz a dvsc nek, jó lenne az első meccsen gólokat szerezni.
Ha fehérvár továbbjut akkor a Pancho arenában játssza a Frankfurt elleni meccset? ez azért vicces lenne na...