Izrael után már az USA-ban is webcenzúra működik?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új ENSZ székházat húzzák fel Kairóban, a hiplomaták így közvetlenül nyalhatják az arabok seggét.😊
" Donald Rumsfeld védelmi miniszter szerint a halottakról és a hadifoglyokról közölt felvételek sértik a nemzetközi jogot "
õszintén! Az Amcsi megmoccanás nem sérti ?? És mikor is foglalkozot Szadi Huszi azzal hogy mit sért vagy nem ? !
õszintén! Az Amcsi megmoccanás nem sérti ?? És mikor is foglalkozot Szadi Huszi azzal hogy mit sért vagy nem ? !
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Egy háború mindig pár ember döntése és sok nagyon sok ember halála.
Ezt háborút politikailag és erkölcsileg nem nyerheti meg az USA, csak még a Bushbébi nem hiszi el.
Ezt háborút politikailag és erkölcsileg nem nyerheti meg az USA, csak még a Bushbébi nem hiszi el.
egy vmi kimaradt.
A weimari köztársaság gazdasági helyzete siralmas volt, plusz fizetniük kellett a I. vháború utáni sarcot. Hatalémas munkanélküliség, elégedetlen tömegek. Várható volt a fegyveres konfliktus. USa lakossága ennyire nincs rászorulva a háborúra, a katonáknak nem fognak földet osztani irakban.
A weimari köztársaság gazdasági helyzete siralmas volt, plusz fizetniük kellett a I. vháború utáni sarcot. Hatalémas munkanélküliség, elégedetlen tömegek. Várható volt a fegyveres konfliktus. USa lakossága ennyire nincs rászorulva a háborúra, a katonáknak nem fognak földet osztani irakban.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem ok nélkül mondta vmelyik német hivatalnok (miniszter?) hogy Bush olyan mint Hitler.
Én spec nem vagyok USA ellenes, mert ugye most ez a trendi, de azért azt sem gondolom, hogy nekik mindent lehet. Szóval a mostani USA vezetéssel egyáltalán nem szimpatizálok, Bush-ról már az elején látszott kiféle-miféle, az apja normálisabb volt nála.
Én spec nem vagyok USA ellenes, mert ugye most ez a trendi, de azért azt sem gondolom, hogy nekik mindent lehet. Szóval a mostani USA vezetéssel egyáltalán nem szimpatizálok, Bush-ról már az elején látszott kiféle-miféle, az apja normálisabb volt nála.
Aztán jön majd az IPCAA - de ha nem ez a mozaikszóm, akkor kisnyúl, aztán jön a totálkontroll.
persze az internetet nem lehet kontrollálni, micsoda szerencse
jühetnének már a földönkivüliek, pár ûrben üzemeltetett szerverrel, akkor az usa baszhatná
persze az internetet nem lehet kontrollálni, micsoda szerencse
jühetnének már a földönkivüliek, pár ûrben üzemeltetett szerverrel, akkor az usa baszhatná
Vigasztaljon hogy irak sem az államok ideája.