31
-
Bubbax #31 Az új ENSZ székházat húzzák fel Kairóban, a hiplomaták így közvetlenül nyalhatják az arabok seggét.:) -
#23 " Donald Rumsfeld védelmi miniszter szerint a halottakról és a hadifoglyokról közölt felvételek sértik a nemzetközi jogot "
őszintén! Az Amcsi megmoccanás nem sérti ?? És mikor is foglalkozot Szadi Huszi azzal hogy mit sért vagy nem ? ! -
Power #20 Egy háború mindig pár ember döntése és sok nagyon sok ember halála.
Ezt háborút politikailag és erkölcsileg nem nyerheti meg az USA, csak még a Bushbébi nem hiszi el. -
#17 zsidózzál csak -
#16 persze, mert Magyarország a világ közepe -
#15 a multiplexeket is hagyjuk
-
#14 még szerencse , hogy vannak okos unregek -
#13 plusz az NSA
ezt se feljtsük ki. -
#12 egy vmi kimaradt.
A weimari köztársaság gazdasági helyzete siralmas volt, plusz fizetniük kellett a I. vháború utáni sarcot. Hatalémas munkanélküliség, elégedetlen tömegek. Várható volt a fegyveres konfliktus. USa lakossága ennyire nincs rászorulva a háborúra, a katonáknak nem fognak földet osztani irakban. -
#11 nem ok nélkül mondta vmelyik német hivatalnok (miniszter?) hogy Bush olyan mint Hitler.
Én spec nem vagyok USA ellenes, mert ugye most ez a trendi, de azért azt sem gondolom, hogy nekik mindent lehet. Szóval a mostani USA vezetéssel egyáltalán nem szimpatizálok, Bush-ról már az elején látszott kiféle-miféle, az apja normálisabb volt nála. -
#10 Aztán jön majd az IPCAA - de ha nem ez a mozaikszóm, akkor kisnyúl, aztán jön a totálkontroll.
persze az internetet nem lehet kontrollálni, micsoda szerencse
jühetnének már a földönkivüliek, pár űrben üzemeltetett szerverrel, akkor az usa baszhatná -
Gabest #5 Vigasztaljon hogy irak sem az államok ideája. -
#1 azokon a felvételeken az a négy john rambo elég beszarinak tünt. mondjuk biztos nem teadélutánra invitálták meg őket arab testvéreink. ezek alapján kábé el tudom képzelni az ötven évvel ezelőtti don-kanyar party fílinget.