31
  • Bubbax
    Az új ENSZ székházat húzzák fel Kairóban, a hiplomaták így közvetlenül nyalhatják az arabok seggét.:)
  • [HUN]PAStheLoD
    " Donald Rumsfeld védelmi miniszter szerint a halottakról és a hadifoglyokról közölt felvételek sértik a nemzetközi jogot "

őszintén! Az Amcsi megmoccanás nem sérti ?? És mikor is foglalkozot Szadi Huszi azzal hogy mit sért vagy nem ? !
  • Power
    Egy háború mindig pár ember döntése és sok nagyon sok ember halála.

Ezt háborút politikailag és erkölcsileg nem nyerheti meg az USA, csak még a Bushbébi nem hiszi el.
  • Mike
    zsidózzál csak
  • Mike
    persze, mert Magyarország a világ közepe
  • Mike
    a multiplexeket is hagyjuk

• Mike
    még szerencse , hogy vannak okos unregek
  • Mike
    plusz az NSA

ezt se feljtsük ki.
  • Mike
    egy vmi kimaradt.
    A weimari köztársaság gazdasági helyzete siralmas volt, plusz fizetniük kellett a I. vháború utáni sarcot. Hatalémas munkanélküliség, elégedetlen tömegek. Várható volt a fegyveres konfliktus. USa lakossága ennyire nincs rászorulva a háborúra, a katonáknak nem fognak földet osztani irakban.
  • Mike
    nem ok nélkül mondta vmelyik német hivatalnok (miniszter?) hogy Bush olyan mint Hitler.

Én spec nem vagyok USA ellenes, mert ugye most ez a trendi, de azért azt sem gondolom, hogy nekik mindent lehet. Szóval a mostani USA vezetéssel egyáltalán nem szimpatizálok, Bush-ról már az elején látszott kiféle-miféle, az apja normálisabb volt nála.
  • Mike
    Aztán jön majd az IPCAA - de ha nem ez a mozaikszóm, akkor kisnyúl, aztán jön a totálkontroll.

persze az internetet nem lehet kontrollálni, micsoda szerencse
    jühetnének már a földönkivüliek, pár űrben üzemeltetett szerverrel, akkor az usa baszhatná
  • Gabest
    Vigasztaljon hogy irak sem az államok ideája.
  • b
    azokon a felvételeken az a négy john rambo elég beszarinak tünt. mondjuk biztos nem teadélutánra invitálták meg őket arab testvéreink. ezek alapján kábé el tudom képzelni az ötven évvel ezelőtti don-kanyar party fílinget.