20
RAM Help!!!
-
#20 Akkor tárgytalan! -
#19 Olvastam anno -
#18 Azt ne tedd, mert az sem garos probléma! Mindenesetre ha érdekel az alaplapom halálának története, akkor a Radeonos topic #3006-os hozzászólásában regélem el, ha jól emléxem! -
#17 [BAZMEG, majnem kiköptem az ásványvizet, a gépem kellős közepére] -
#16 Dehogyneeeeeeeeeem, csak szépen kell restaurálni az alaplapot (pillanatragasztó, stb...), és bugyután mosolyogni, hogy sajna nem működik, persze neked fogalmad sincs, hogy mér, de nem megy... -
#15 Egyébként mákos vagy, mert ez nem garos problema :) -
#14 Na, nem rossz, nekem az alaplapom nézett ki pont így valamivel több mint két hete... Csak nekem egy asztalról enyhe szélfuvallat hatására leguruló csavarhúzó okozta a balesetet, tegnap kaptam gariból egy új lapot (hálistennek!). -
#12 Bazz, te télleg bátor vagy!! -
[Walaki]D`Lair #10 Hááát....nagy bátorság és vakmerőség volt ezt belerakni a gépbe... -
#9 Itt van a kép a bibiről:
http://www.tar.hu/looserke/Resize%20of%20P1010845.jpg
vélemények??? -
#8 Thanks... -
#7 Ha az std test lefut, az jó jel, de egyszer hagy ott a gépet egy teljes tesztre, ha az is lemegy, akkor O.K., ha nem , akkor meg attól függően, hogy mennyi hibát generál gondolkozz el a cserén! -
#6 A "kis pöcök" nincs meg sajna.
A memtest86 standard tesztja hiba nélkül lefutott, de a teljes tesztet még idő hiányában még nem tudtam lefuttatni. -
#5 Esetleg ha megvan, hogy pontosan milyen volt az a "kis pöcök", akkor az pótolható egy rossz alaplapról, vagy másik hibás memóról, egy ügyes forrasztás és megvan!
Az ezüstlakk is megoldás lehet, de szarintem eressz rá egy full-os (nem standard) memtest86-ot (ez akár 7-8 órát is elszöszmötöl), és az mondhatni teljes biztossággal megmondja, hogy stabil-e a modulod a javítás után! -
Inquisitor #4 Vagy a grafitot helyetesíthetnéd mondjuk ezüstlakkal, olyannal ami vezeti az áramot. AMD és VGA tuningnál is azt használják inkább, nem a grafitot ... -
#3 Vegyél újat! Múlt hónapban anyáztam a RAM miatt, igaz ott inkompatibilitásprobléma volt. Vigyázz, mert nagyon meg tudja keseríteni a napjaidat egy betek RAM -
Borg #2 Ki biztos nem gyullad, de más kérdés, hogy mennyire jó vezető a grafit, illetve az oda illő ellenállása van e. Szal nem volnék biztos benne, hogy megbizhatóan fog működni.
Már csak azért sem, mert kb 1-2 hét múlva a proc meg egyéb hűtőid kis fuvallatja ugy lekoptatja onnan a grafitot mint a huzat, aztán majd leshetsz hogy miért kezd fagyni... -
#1 Sziasztok!
Nagyon kellene a segítségetek. Procihűtőt cseréltem és a lámaságomnak hála amikor levettem a prociról, az lefejelte az egyik RAM modult. Ennek hatására letört az egyik kis pöcök, ami a memóriachipeket köti össze a RAM modul tetején (Minden chip között van egy kb 1x1 mm). Ennek hatására a RAM persze bedöglött és én úgy próbáltam orvosolni hogy puha grafit ceruzával begrafitoztam a két vezeték közti részt, amit a pöcök azrlőtt összekötött. Most működik, csak azt nem tudom, hogy biztonságos-e így a dolog. Nem gyullad-e ki vagy ilyesmi? Aki jártas egy kicsit az ilyesmiben az segítsen PLEASE!!!