Ki vállal be szakdolgozatírást

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

profi csapat vállalja szakdolgozatod, házi dolgozatod megírását,tételeid kidolgozását , felmérések,interjúk elkészítését magyar, angol, német nyelven. Korrekt feltételekkel, kedvezõ árakon vállajuk munkáinkat.

elérhetõség : www.szakdolgozat.ewk.hu
[HUN]PAStheLoD
hát igen pont ezért nem szabad rádbzni ! 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
mi az a szakdolgozat??

arra nem gondoltál hogy te írd meg ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zakika
nekem most fog kijonni egy konyvem 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

NaNoKuTyA
én 100-ért megirom!

\':..:\'

NaNoKuTyA
Én most diplomáztem le! Hidd el tök jó érzés a saját munkádat a kezedben tartani, szépen bekötve! Pedig én is egy link tróger vagyok 😊)

\':..:\'

Lteebee
Az elméletet megírja, a specifikumokat te húzod rá.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dynamic
Ezt a "szakdolgozatírást vállalok" címû dolgot sosem értettem igazán.Ha én azt mondom, hogy az "konzervgyári kukorica-sor minõségellenõrzõ, vonalkódozó, nyílvántaró rendszerébõl" írjon szakdolgozatot 2 hét alatt, akkor hogy az istenbe csinálja meg nulla szakértelemmel.Ehhez nem elég összeollózni a különbözõ cikkeket.Nyílvánvalóan érteni is kell hozzá.De akkor hogy...?
Majd a munkahelyeden is masok dolgoznak helyetted es te csak a let veszed fel???

zakika
hat nem is tudom, ha mar informatikai temaju cikkeket se talasz a neten, akkor elvagy egy kicsit hanyagolva agyilag
a nyolcadikos unokaocsem osszeszedi a neten a temahoz kapcsolodo cikkeket, weblapokat kepekkel es csinal belole egy kerek kis fogalmazast 😊
tehat nem a tema a lenyeg, hanem hogy hozzajuss az infokhoz...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

hali
amugymeg, ha nem tudsz mit irni, akkor legyél kreativ, és keresgélj a neten....

www.napisajto.hu

hali
van benne valami 😄

www.napisajto.hu

see.aakogh
Hmm mennyit adnál? 😄

K.András
150-ért megirom neked...ha soknak tartod akkor vedd meg vagy csináltasd akivel gondolod...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

aki megírná informatikai témájú szakdogám JÓPÉNZÉRT az írjon!
hali

www.napisajto.hu