TheZsenyka munkát keres...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Konkrétan: amikor le akarom menteni a képet és véletlenül a "Save as" helyett a "Set as backgroundot" opciót kattintok, félelmetes sebességgel tudom visszaállítani az eredeti háttérképet.
Polirisz: tudomásul vettem, danke.
A héten lesz pár meghalgatás, meglátjuk mi sül ki.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Buta arcommal azt gondoltam, hogy a szakmai ismeretek és az elhivatottság számít 😄
Lehet hogy nem vagyok egy PR frontember típus, de ez teljesen abszurd.
ROARR 😄
maxtor, mostanában elég agresszor napoknak nézek elébe (heveny éhezés stb) mivel munka után nyargalászok, de késõbb nem bánom...
poliris: hmmmm... 😄
Sajnalom
Sok sikert ,remelem talasz megfelelo melot
Üdv
ugyanis az amit eddig csináltam nem egyenlõ azzal, amit esetleg kurva jól TUDNÉK csinálni, ha kapnék egy lehetõséget
de nem kapok, és ez szopás
Riszpekk
Az emberek nem egyformák.
én is keresek munkát, de olyat, ahol nem az önéletrajzom alapján döntik el, milyen ember vagyok, ha valaki kíváncsi, kérdezzen! 😄
Riszpekk
Walakee legyen jó és javítsa ki a topic címét... TheZsenykát=TheZsenyka
Üdv Minden Arcnak!
Cégemnél agresszív, nagyarányú létszámleépítés következett be, mely kizárólag engem érint(arghh) így munkát keresek.
Ha egy mód van rá, ne töröljétek a topicot.
Elõre is thenkjú
Jónás András
TheZsenyka