TheZsenyka munkát keres...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
találtál munkát?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Galy
"hallgatás" 😊
Szurkoljatok, mégpedig erõsen. Van valami sansz.

Világcsúcsot tartok erotikus tartalmú cuccokban!

Konkrétan: amikor le akarom menteni a képet és véletlenül a "Save as" helyett a "Set as backgroundot" opciót kattintok, félelmetes sebességgel tudom visszaállítani az eredeti háttérképet.

Polirisz: tudomásul vettem, danke.

A héten lesz pár meghalgatás, meglátjuk mi sül ki.

[HUN]PAStheLoD
azt meghiszem 😊) Zsenyka nyugodtan fogadd el és linkelj úgy 30 ..300 000 -et !

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

FREAK
ez kamu, nincs is 50.000-es bankjegy 😄

Riszpekk

FREAK
erotikus bizniszben én is benne vagyok, van szakmai tapasztalatom is 😄

Riszpekk

Hunnenkoenig
Na, T(h)e Zsenyka! Meg lesz belöle valami! :-))

Sir Quno Jedi
Nnna, ráizzítottam a fõnökeimet. Kicsit lassan õrölnek errefelé a malmok, de ne lepõdj meg ha megkeresnek !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ufff, elolvastam ! Vazz, ezzel az önéletrajzzal tényleg szarban vagy ! Pont most, amikor telített az infos munkaerõpiac... De azért körbekérdezem a fõnököket, ki tudja, mindig jól jöhet egy újabb grunt a csapatban ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Szal nalam lehet jonni takaritani 2 szer hetente 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

RelakSfromhome
Dejazé Internyettre futtya, KéremszépenjómunkásembeR ;D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ja, az új tulaj közölte hogy szimplán unszimpi vagyok neki, és hogy az elsõ benyomás milyen fontos, bla bla. 😄

Buta arcommal azt gondoltam, hogy a szakmai ismeretek és az elhivatottság számít 😄

Lehet hogy nem vagyok egy PR frontember típus, de ez teljesen abszurd.

ROARR 😄

maxtor, mostanában elég agresszor napoknak nézek elébe (heveny éhezés stb) mivel munka után nyargalászok, de késõbb nem bánom...

poliris: hmmmm... 😄

maxtor
helllo The Zsenyka nagyonrégen beszéltünk majd jha lesz egy kis idõd üljünk össze vmilyik chatre

Hallottam mi tortent nallatok, ma beszeltem Capival.Megdobbentem.
Sajnalom

Sok sikert ,remelem talasz megfelelo melot

Üdv

FREAK
ok, amúgy nincs semmi bajom az önéletrajzokkal, csak szerintem, annak, aki nem akarja bezárni magát egy adott szakmába, annak hátrány, ha ez alapján ítélik meg a tudását

ugyanis az amit eddig csináltam nem egyenlõ azzal, amit esetleg kurva jól TUDNÉK csinálni, ha kapnék egy lehetõséget

de nem kapok, és ez szopás

Riszpekk

FREAK
oh, igazán NINCS mit 😄

Riszpekk

FREAK
majd én jelentkezem, ne aggódj miattam 😄

Riszpekk

Viszont köszi hogy kijavítottad a címet!!!

FRÍK, pár szót még a hozzászólásoddal kapcsolatban: gondoltam, ha péket keresnek vagy autoszerelõt, akkor nem fognak feleslegesen megkeresni ilyesmivel, ha az önéletrajzból kiderül hogy nem konyítok hozzá. 😄

FRÍK, ezt meg sem hallottam 😄

Az emberek nem egyformák.

FREAK
hmmmm, engem is masszívan leépítettek anno

én is keresek munkát, de olyat, ahol nem az önéletrajzom alapján döntik el, milyen ember vagyok, ha valaki kíváncsi, kérdezzen! 😄

Riszpekk

Mi történhet?

Walakee legyen jó és javítsa ki a topic címét... TheZsenykát=TheZsenyka

Galy
Bátor srác vagy!!!

Ilyen helyen közlöd az adataidat?????
Önéletrajz

Üdv Minden Arcnak!

Cégemnél agresszív, nagyarányú létszámleépítés következett be, mely kizárólag engem érint(arghh) így munkát keresek.

Ha egy mód van rá, ne töröljétek a topicot.

Elõre is thenkjú

Jónás András
TheZsenyka