27
TheZsenyka munkát keres...
-
találtál munkát? -
"hallgatás" :) -
TheZsenyka #25 Szurkoljatok, mégpedig erősen. Van valami sansz. -
TheZsenyka #24 Világcsúcsot tartok erotikus tartalmú cuccokban!
Konkrétan: amikor le akarom menteni a képet és véletlenül a "Save as" helyett a "Set as backgroundot" opciót kattintok, félelmetes sebességgel tudom visszaállítani az eredeti háttérképet.
Polirisz: tudomásul vettem, danke.
A héten lesz pár meghalgatás, meglátjuk mi sül ki. -
azt meghiszem :)) Zsenyka nyugodtan fogadd el és linkelj úgy 30 ..300 000 -et ! -
ez kamu, nincs is 50.000-es bankjegy :D -
erotikus bizniszben én is benne vagyok, van szakmai tapasztalatom is :D -
Na, T(h)e Zsenyka! Meg lesz belöle valami! :-)) -
Nnna, ráizzítottam a főnökeimet. Kicsit lassan őrölnek errefelé a malmok, de ne lepődj meg ha megkeresnek ! -
Ufff, elolvastam ! Vazz, ezzel az önéletrajzzal tényleg szarban vagy ! Pont most, amikor telített az infos munkaerőpiac... De azért körbekérdezem a főnököket, ki tudja, mindig jól jöhet egy újabb grunt a csapatban ! :D -
Szal nalam lehet jonni takaritani 2 szer hetente :))) -
Dejazé Internyettre futtya, KéremszépenjómunkásembeR ;D -
TheZsenyka #14 Ja, az új tulaj közölte hogy szimplán unszimpi vagyok neki, és hogy az első benyomás milyen fontos, bla bla. :D
Buta arcommal azt gondoltam, hogy a szakmai ismeretek és az elhivatottság számít :D
Lehet hogy nem vagyok egy PR frontember típus, de ez teljesen abszurd.
ROARR :D
maxtor, mostanában elég agresszor napoknak nézek elébe (heveny éhezés stb) mivel munka után nyargalászok, de később nem bánom...
poliris: hmmmm... :D -
helllo The Zsenyka nagyonrégen beszéltünk majd jha lesz egy kis időd üljünk össze vmilyik chatre -
Nav #11 Hallottam mi tortent nallatok, ma beszeltem Capival.Megdobbentem.
Sajnalom
Sok sikert ,remelem talasz megfelelo melot
Üdv -
ok, amúgy nincs semmi bajom az önéletrajzokkal, csak szerintem, annak, aki nem akarja bezárni magát egy adott szakmába, annak hátrány, ha ez alapján ítélik meg a tudását
ugyanis az amit eddig csináltam nem egyenlő azzal, amit esetleg kurva jól TUDNÉK csinálni, ha kapnék egy lehetőséget
de nem kapok, és ez szopás -
oh, igazán NINCS mit :D -
majd én jelentkezem, ne aggódj miattam :D -
TheZsenyka #7 Viszont köszi hogy kijavítottad a címet!!! -
TheZsenyka #6 FRÍK, pár szót még a hozzászólásoddal kapcsolatban: gondoltam, ha péket keresnek vagy autoszerelőt, akkor nem fognak feleslegesen megkeresni ilyesmivel, ha az önéletrajzból kiderül hogy nem konyítok hozzá. :D -
TheZsenyka #5 FRÍK, ezt meg sem hallottam :D
Az emberek nem egyformák. -
hmmmm, engem is masszívan leépítettek anno
én is keresek munkát, de olyat, ahol nem az önéletrajzom alapján döntik el, milyen ember vagyok, ha valaki kíváncsi, kérdezzen! :D -
TheZsenyka #3 Mi történhet?
Walakee legyen jó és javítsa ki a topic címét... TheZsenykát=TheZsenyka -
Bátor srác vagy!!!
Ilyen helyen közlöd az adataidat????? -
TheZsenyka #1 Önéletrajz
Üdv Minden Arcnak!
Cégemnél agresszív, nagyarányú létszámleépítés következett be, mely kizárólag engem érint(arghh) így munkát keresek.
Ha egy mód van rá, ne töröljétek a topicot.
Előre is thenkjú
Jónás András
TheZsenyka