10
Hollywood Mogul az Oscar-díj Játék
  • Fehérember
    Kinek van meg eredetiben?
  • a.carkey
    Ue volt nálam is. Ráadásul pár peccset felraktam. Ennyire azért nem nehéz a showbiz!?

Low budget költségvetésű filmek, egy-két sztárral jöttek csak be. A legnagyobb nyereségem egy 95 millió dolláros költségvetésű filmmel 357 millió dollár volt. De ebből a "nyereségből" sem tudtam sokáig fentmaradni. Elvileg tv csatornákból is lehetne nyereséged, reklámokból bevételed, de nekem ebbe a "műfaja" sohasem sikerült belépnem. Menüpontot nem tudtam megnyitni. Hozzáolvastam, de utána sem működött. Lehet, hogy csak bénáztam, de vsz vmi hiányzott a progiból ...
  • Carlos
    Azokat annyira nem fanozom... :(
    Mind1.
    Amúgy nincs meg valakinek az American Idol full CD-s verziója!?!
  • a.carkey
    0 grafik!
    Csontmanager ...
  • gumininja
    Olyasmi mint anno volt a "Hollywood pictures" nemet nyelvu manager, vagy inkabb a Lula fele lajtos kis parodia?
  • a.carkey
    Remeknek remek, csak sosem sikerült hosszú távon nyereséges filmeket gyártanom. Nem igazán értettem meg, mi hozza a moneyt?! Bár nézve a mostani Oscart, hogy DDL lófaszt se kapott a GofNY-ért, kicsit elgondolkodik az ember a kritikusokon ...

Mellesleg ez egy "filmstudióüzemeltetésdeokosan" játék. Filmeket kell csinálni.
  • Carlos
    ez milyen játék?
  • Fehérember
    Remek kis játék mindenkinek ajánlom.