10
Hollywood Mogul az Oscar-díj Játék
-
Fehérember #10 Kinek van meg eredetiben? -
#8 Ue volt nálam is. Ráadásul pár peccset felraktam. Ennyire azért nem nehéz a showbiz!?
Low budget költségvetésű filmek, egy-két sztárral jöttek csak be. A legnagyobb nyereségem egy 95 millió dolláros költségvetésű filmmel 357 millió dollár volt. De ebből a "nyereségből" sem tudtam sokáig fentmaradni. Elvileg tv csatornákból is lehetne nyereséged, reklámokból bevételed, de nekem ebbe a "műfaja" sohasem sikerült belépnem. Menüpontot nem tudtam megnyitni. Hozzáolvastam, de utána sem működött. Lehet, hogy csak bénáztam, de vsz vmi hiányzott a progiból ... -
#6 Azokat annyira nem fanozom... :(
Mind1.
Amúgy nincs meg valakinek az American Idol full CD-s verziója!?! -
#5 0 grafik!
Csontmanager ... -
#4 Olyasmi mint anno volt a "Hollywood pictures" nemet nyelvu manager, vagy inkabb a Lula fele lajtos kis parodia? -
#3 Remeknek remek, csak sosem sikerült hosszú távon nyereséges filmeket gyártanom. Nem igazán értettem meg, mi hozza a moneyt?! Bár nézve a mostani Oscart, hogy DDL lófaszt se kapott a GofNY-ért, kicsit elgondolkodik az ember a kritikusokon ...
Mellesleg ez egy "filmstudióüzemeltetésdeokosan" játék. Filmeket kell csinálni. -
#2 ez milyen játék? -
Fehérember #1 Remek kis játék mindenkinek ajánlom.