Nem jön be pár honlap!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudjátok mi lett az okhost.eu-val?
777sms.hu
miét nem jön be??
nektek megy?
miét nem jön be??
nektek megy?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De nekem az a poén hogy sokáig a prímpóstát használtam, mert tök jónak tartottam. Erre egyik napról a másikra NEM JÖN BE, és a mai napig sem tölti be 😞
Szoval szerintetek egy Iexplorer reinstall segíthet? Vagy az egész Windows rakjam újra? ...
Szoval szerintetek egy Iexplorer reinstall segíthet? Vagy az egész Windows rakjam újra? ...
Mi nálunk is megvan osztva és nálam se jönnek be!
Úgy látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Úgy látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2 gép van itthon, a netem meg van osztva. Az enyémrõl (errol amirol most is vagyok) jópár oldal nem jön be, a másikrol minden oldal jó.
Ha külföldröl szörfölsz, akkor ne csodalkozz! Az extra.hu, tar.hu es hasonlo köcsög szolgaltatok ugy döntöttek, hogy a külföldi ne nezzen mar magyar oldalakat es ezert elzarta a nemzetközi savszelesseget!
Nekem se jönnek be az oldalak, linkelt kepek etc.
Nekem se jönnek be az oldalak, linkelt kepek etc.
Nálam nem jön be a google és az origo sem.Most vettünk Routert és azóta van ez így.Nem tudtok rá valamilyen megoldást?Valamilyen beállítási probléma?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Szoval rakjam ujra az Iexplorerem? Mert a verzioszám nem lehet gond, hiszen 6.0-ás van. Vagy már van ujabb is? 

nekem tegnap nem jött be a supergamez vagy 4órán keresztül 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az én Explorerem meg csak úgy le szokott fagyni!
Minden mûxik a vindózban de az Explorer nem
Minden mûxik a vindózban de az Explorer nem
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ha a Goggle-t "Explorerrel nyomod", frissítsd az expolrert! Tegnap tettem fel az XP-t és ue volt a problémám. Sok hun oldal nem jött be, pl. a SG sem. Nem töltögettem új verziókra vadászva, hanem az NHL 2003 CD-n lévõ Explorert feltettem és semmi gond azóta ... 😊
(Ez is egy megoldás ...).
(Ez is egy megoldás ...).
A medve nem játék.