21
Nekem már egy jó ideje nem jön be a Tar.Hu és az ott regisztrált tárhelyek sem, valamint az ide Kep.Tar.Hu-rol belinkelt kepek sem. Valamint nem jön be a Prímposta, és most újabban a Google sem :(
-
hungaryws #21 nem tudjátok mi lett az okhost.eu-val? -
#20 777sms.hu
miét nem jön be??
nektek megy? -
#19 De nekem az a poén hogy sokáig a prímpóstát használtam, mert tök jónak tartottam. Erre egyik napról a másikra NEM JÖN BE, és a mai napig sem tölti be :(
Szoval szerintetek egy Iexplorer reinstall segíthet? Vagy az egész Windows rakjam újra? ... -
#18 Mi nálunk is megvan osztva és nálam se jönnek be!
Úgy látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. -
#17 2 gép van itthon, a netem meg van osztva. Az enyémről (errol amirol most is vagyok) jópár oldal nem jön be, a másikrol minden oldal jó. -
#16 marmint a helyseg, ahol laksz :-) -
#15 Lehet, a tar.hu szerkesztöinek iskolai vegzettsege szerint az mar külföld! :-))) -
#14 Én magyarországról vagyok! -
#13 Ha külföldröl szörfölsz, akkor ne csodalkozz! Az extra.hu, tar.hu es hasonlo köcsög szolgaltatok ugy döntöttek, hogy a külföldi ne nezzen mar magyar oldalakat es ezert elzarta a nemzetközi savszelesseget!
Nekem se jönnek be az oldalak, linkelt kepek etc. -
#12 És néha a képek sem jönnek be! -
#11 Nálam nem jön be a google és az origo sem.Most vettünk Routert és azóta van ez így.Nem tudtok rá valamilyen megoldást?Valamilyen beállítási probléma? -
#10 az senkinek.... -
#9 Szoval rakjam ujra az Iexplorerem? Mert a verzioszám nem lehet gond, hiszen 6.0-ás van. Vagy már van ujabb is? -
#8 nekem tegnap nem jött be a supergamez vagy 4órán keresztül :) -
#6 hehe nekem csak a messenger fagyizik be mostanság -
TomBond #5 az én Explorerem meg csak úgy le szokott fagyni!
Minden műxik a vindózban de az Explorer nem -
#4 Ha a Goggle-t "Explorerrel nyomod", frissítsd az expolrert! Tegnap tettem fel az XP-t és ue volt a problémám. Sok hun oldal nem jött be, pl. a SG sem. Nem töltögettem új verziókra vadászva, hanem az NHL 2003 CD-n lévő Explorert feltettem és semmi gond azóta ... :)
(Ez is egy megoldás ...). -
#3 talán norton firewallod van? -
#2 Na tud valaki segíteni? Mi lehet a gond? -
#1 Nekem már egy jó ideje nem jön be a Tar.Hu és az ott regisztrált tárhelyek sem, valamint az ide Kep.Tar.Hu-rol belinkelt kepek sem. Valamint nem jön be a Prímposta, és most újabban a Google sem :(
Valaki segítsen, hogy mi lehet a baj! Mert eléggé idegesít már.