Downtown Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
bár az nem jelent semmit én a multi részt se találtam meg,csak 1 osztott képernyös multit sikerült elõvarázsolnom.
bár az nem jelent semmit én a multi részt se találtam meg,csak 1 osztott képernyös multit sikerült elõvarázsolnom.
Holl lehet becsatlakozni egy jó kis esti game-ba?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Semmi törést nagyon nem szeretem. Ha legalább megkarcolódnának már akkor örülnék. De 200-al frontálpuszi után ugyanúgy száguldani... kár. 😞
Nemtom miért nem lehet egy kis deformálódást belevinni..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem bejön! Teljesen kikapcsol, és nem idegelem fel magam, mert pl. nem találok egy kapcsolót! 😊)
Full Arcade, de qrva hangulatos! Észre sem vettem, és egy órát simán elbuliztam vele.
Tök jók a kocsik...meg lehet mindenféle genya dolgot felszedni (olajfolt, szögek, stb.)
Aki szeretne egy jót ökörködni, az mindenképpen nézze meg! 😊