Downtown Run

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
multiplayer opció alatt van biztos 😊

Na senki nem játszik a Game-al?

ja, bocs kérdés volt

valaki nem akarja megosztani dc-n az iso-t!

Ossza már meg valaki a titkot,hogy ti hogyan tudtok multiplayerezni?Én is szivesen beszálnék egy jó kis esti multipartyba de én csak osztottképernyõset opciot találtam.

seAke
Én is most nyomom a gámát és nagyon jó, sztem jobb az arcade gamék között még a NFSHP2-nél is...fõleg kormánnyal!Hiányolom a belsõ nézetet valamint a multiplayer opciót (only osztottképernyõ).Rabló vs. Pandúr legjobb!!!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

bocsi sikerült 2x-er elküldeni.

nincs,vagyis én nem találtam.
bár az nem jelent semmit én a multi részt se találtam meg,csak 1 osztott képernyös multit sikerült elõvarázsolnom.

nincs,vagyis én nem találtam.
bár az nem jelent semmit én a multi részt se találtam meg,csak 1 osztott képernyös multit sikerült elõvarázsolnom.

Én is leszedtem,nagyon király a game!
Holl lehet becsatlakozni egy jó kis esti game-ba?

gyraph
19h-tól mehet tõlem egy kis megaláztatás😊, de jó lenne, ha legalább 3-4-en lennénk...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

WiZZaRD
na az helyes:-))) kicsit tolom aztan benevezhetunk egy kis multi gyalazkodasra:-)))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

gyraph
Bizony van benne multi, úgyhogy bármikor nyomhatjuk 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

WiZZaRD
jaja kivalo arcade game, sok jatekmod, szoval ez tenyleg ut...van multi is? mert azt nem is lattam benne....e-racert is vartam de az nagyon gagyi lett

M@TriX
😞
Semmi törést nagyon nem szeretem. Ha legalább megkarcolódnának már akkor örülnék. De 200-al frontálpuszi után ugyanúgy száguldani... kár. 😞

Nemtom miért nem lehet egy kis deformálódást belevinni..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
De ahoz kepest hogy arkad, eleg jol megy. Aki szereti az ilyen szaguldozos dolgokat, annak biztos tetszeni fog. Sok auto - kicsit benak, de azert jo - sok palya, power-up, felszedheto, eldobhato cuccok (pl. szogek vagy mi).
Alexease
Semmi.
M@TriX
Van legalább minimális törés a játékban? Mert a képeken nem látszik semmi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
akit érdekel a játék az innen letöltheti: http://warezcenter.warez.hu/ csak az a gáz hogy Rip-ben vann fenn

Jaja! És csomó játékmód van! Sikerült befejeznem a Championship-et kezdõ fokozaton (már megvolt az Audi A3), erre nem engedett tovább játszani haladón, mert még nem volt rendes kocsim. Ehh...mehettem a BET game-be, ott meg bebukta 30 rongyot! 😊)
Nekem bejön! Teljesen kikapcsol, és nem idegelem fel magam, mert pl. nem találok egy kapcsolót! 😊)
gyraph
Marikart=Mariokart ...még nagyon reggel van bocs!

gyraph
Én is játszottam vele egyórácskát tegnap, tényleg full arcade, de ami ebben a game-ben ütni fog szerintem az a multi lesz...A grafika és a játékélmény kicsit az E-racer-re emlékeztet, de fel lehet venni a pályáról különbözõ cuccokat, amivel egymást szívathatjuk, vagy éppen a saját autonkat javíthatjuk meg... (Marikart powaah) 😊

WiZZaRD
jaja hangulatos es egesz baratsagos az iranyitas is, regen talalkoztam mar ilyennel...

jaja én is töltöm már.Djcomnak igaza volt 😊

Hehe! Nagyon nagy királyság ez a game!!!
Full Arcade, de qrva hangulatos! Észre sem vettem, és egy órát simán elbuliztam vele.
Tök jók a kocsik...meg lehet mindenféle genya dolgot felszedni (olajfolt, szögek, stb.)

Aki szeretne egy jót ökörködni, az mindenképpen nézze meg! 😊
télleg ne rosszak a képek.

Kijött a gamma.A képek alapján ütni fog!
Ime:
"KÉPEK"
← ElőzőOldal 2 / 2