16
!HELPME!! WINXP UNINSTALL!!
 • shrek82
  #16
  EKöszönöm a segítséget, de már megoldódott! Feltörték a szolgáltatóm rendszerét, csak épp nehéz volt elérni őket, biztos lapítottak... :)
  Egyébként az arrongáns segítőket én sem szeretem.. Igazad van!
 • dia
  #15
  Szeretem az arrogáns segítőkész embereket...
  1. Milyen az az ilyen topik?
  2. Leírta, hogy xp és a képen is látszik, az hogy milyen a gép tökmindegy...


  Szerintem a szolgáltatónál lehet a gáz ha nincs megosztva a neted
 • shrek82
  #14
  1. Azért írtam pont egy ilyen topicba, mert mikor rákerestem az XP-vel foglalkozó topicokra, ezt találtam leginkább jónak, mivel nem akartam még egy fölösleges topicot nyitni!!
  2. A gépemen Win XP SP1es van, a gép egy kábelmodemen keresztül kapcsolódik a netre, ha jól emléxem LANCITY v mi a neve.. Fix IP-m van.. Valamint az internetelérésem nincs megosztva semmilyen más géppel(legalábbis tudomásom nincs róla)

  A tanácsolt szövegeket beírtam parancssorba, de nem történt semmi... Kellett volna?
 • shrek82
  #13
  Létezik, hogy a szolgáltatóm kiadta az IPcímemet másnak is? Mer nálam csak egy gép fut, nem vagyok benne semmilyen hálózatban és fix IP-m van! Eddig tökéletesen működött, a szolgáltatómról inkább nem is beszélek, mert csak felidegesíteném magam..
 • PetruZ
  #12
  1. Miért pont egy ilyen című topikba kellett ezt írni?
  2. Nem írtál semmit arról, hogy milyen a gép, milyen az oprendszer, de legfőképpen milyen a hálózati felépítés nálad. Így aki segíteni akarna, csak vakon tapogatózhat...
  3. ...mint pl. én most:
  Nyiss egy parancssort és írd be:

  ipconfig /release

  majd:

  ipconfig /renew
 • Ackro
  #11
  há mer két ugyanolyan ip című gép van a hálón. mit nem lehet ezen érteni? át kell állítani. ehez nem kell ujratelepíteni semmit. ha egy másik gép is van lan-ban vagy wan-ban és annak is ugyanazt az ip-t adtad meg akkor ezt írja ki. elég nagy lámaságról árulkodik a szolgáltatód szakvéleménye. ha dhcp-n kapod az ip címet akkor nem valószínű hogy a szolgáltatód hibája.
 • shrek82
  #10
  Neharagudjatok, tom, h ez most OFF!, de help pls:
  Találkoztatok már olyannal, hogy miután betöltődik az XP, kiír egy hibaüzenetet, hogy IPcímütközés van a hálózaton egy másik rendszerrel! Hónapokig semmi baj nem volt vele, egyik pillanatról a másikra történt.. Egyszer már volt ilyen, akkor a kedves szolgáltatóm mindössze annyit tudott tanácsolni, hogy gyaluljam le a gépet.. De ezt most nem szeretném..
 • ibrik
  #9
  Több lehetőség is van (miután a mentendő cuccokat átraktad egy másik partícióra):

  - A WinXP telepítő CD-jéről boot-olva a telepítő segítségével megszünteted a "C:" partíciót és aztán újraformázod - ez FAT és NTFS fájlrendszernél is működik.
  - Vagy egy bootfloppy-ról indítod a gépet és miután bejön a DOS felület, kiadod a következő parancsot: format c: - de ez a módszer NEM működik abban az esetben, ha a "C:" partíción NTFS fájlrendszer van.
 • Stevez
  #8
  Sziasztok!
  Hogyan lehet TELJESEN legyalulni C-t?
  Doksik,képek,zenék lemennek,de a többi marad.
  HEEEELP!!!
  Előre is köszi!
 • orkenyid
  #7
  Kössz! Már megy!!! És A Windows Xp Sehol ((-:
 • PetruZ
  #4
  WinME frissítő felültelepítéssel kiütöd az NTLoader-t és az XP boot-ját, utána vmilyen partíciómenedzserprogival törlöd az XP partíciót, újra létrehozod, majd Me alól formázod.
 • orkenyid
  #3
  NEEEEEEEEEEEE! Már van fent egy Windows ME is!!
  C: WINDOWS ME+NT LOADER (FAT32)
  D-G: FAT32
  F: WINDOWS XP HOME (NTFS)
 • Nyiri
  #2
  format c: es ez most komoly...
 • orkenyid
  #1
  HOGYAN LEHET UNINSTALLNI A WINDOWS XP-T???????????????????????????????????????????????????? H E L P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!