16
!HELPME!! WINXP UNINSTALL!!
  • shrek82
    #16
    EKöszönöm a segítséget, de már megoldódott! Feltörték a szolgáltatóm rendszerét, csak épp nehéz volt elérni őket, biztos lapítottak... :)
    Egyébként az arrongáns segítőket én sem szeretem.. Igazad van!
  • dia
    #15
    Szeretem az arrogáns segítőkész embereket...
    1. Milyen az az ilyen topik?
    2. Leírta, hogy xp és a képen is látszik, az hogy milyen a gép tökmindegy...


    Szerintem a szolgáltatónál lehet a gáz ha nincs megosztva a neted
  • shrek82
    #14
    1. Azért írtam pont egy ilyen topicba, mert mikor rákerestem az XP-vel foglalkozó topicokra, ezt találtam leginkább jónak, mivel nem akartam még egy fölösleges topicot nyitni!!
    2. A gépemen Win XP SP1es van, a gép egy kábelmodemen keresztül kapcsolódik a netre, ha jól emléxem LANCITY v mi a neve.. Fix IP-m van.. Valamint az internetelérésem nincs megosztva semmilyen más géppel(legalábbis tudomásom nincs róla)

    A tanácsolt szövegeket beírtam parancssorba, de nem történt semmi... Kellett volna?
  • shrek82
    #13
    Létezik, hogy a szolgáltatóm kiadta az IPcímemet másnak is? Mer nálam csak egy gép fut, nem vagyok benne semmilyen hálózatban és fix IP-m van! Eddig tökéletesen működött, a szolgáltatómról inkább nem is beszélek, mert csak felidegesíteném magam..
  • PetruZ
    #12
    1. Miért pont egy ilyen című topikba kellett ezt írni?
    2. Nem írtál semmit arról, hogy milyen a gép, milyen az oprendszer, de legfőképpen milyen a hálózati felépítés nálad. Így aki segíteni akarna, csak vakon tapogatózhat...
    3. ...mint pl. én most:
    Nyiss egy parancssort és írd be:

    ipconfig /release

    majd:

    ipconfig /renew
  • Ackro
    #11
    há mer két ugyanolyan ip című gép van a hálón. mit nem lehet ezen érteni? át kell állítani. ehez nem kell ujratelepíteni semmit. ha egy másik gép is van lan-ban vagy wan-ban és annak is ugyanazt az ip-t adtad meg akkor ezt írja ki. elég nagy lámaságról árulkodik a szolgáltatód szakvéleménye. ha dhcp-n kapod az ip címet akkor nem valószínű hogy a szolgáltatód hibája.
  • shrek82
    #10
    Neharagudjatok, tom, h ez most OFF!, de help pls:
    Találkoztatok már olyannal, hogy miután betöltődik az XP, kiír egy hibaüzenetet, hogy IPcímütközés van a hálózaton egy másik rendszerrel! Hónapokig semmi baj nem volt vele, egyik pillanatról a másikra történt.. Egyszer már volt ilyen, akkor a kedves szolgáltatóm mindössze annyit tudott tanácsolni, hogy gyaluljam le a gépet.. De ezt most nem szeretném..
  • ibrik
    #9
    Több lehetőség is van (miután a mentendő cuccokat átraktad egy másik partícióra):

    - A WinXP telepítő CD-jéről boot-olva a telepítő segítségével megszünteted a "C:" partíciót és aztán újraformázod - ez FAT és NTFS fájlrendszernél is működik.
    - Vagy egy bootfloppy-ról indítod a gépet és miután bejön a DOS felület, kiadod a következő parancsot: format c: - de ez a módszer NEM működik abban az esetben, ha a "C:" partíción NTFS fájlrendszer van.
  • Stevez
    #8
    Sziasztok!
    Hogyan lehet TELJESEN legyalulni C-t?
    Doksik,képek,zenék lemennek,de a többi marad.
    HEEEELP!!!
    Előre is köszi!
  • orkenyid
    #7
    Kössz! Már megy!!! És A Windows Xp Sehol ((-:
  • PetruZ
    #4
    WinME frissítő felültelepítéssel kiütöd az NTLoader-t és az XP boot-ját, utána vmilyen partíciómenedzserprogival törlöd az XP partíciót, újra létrehozod, majd Me alól formázod.
  • orkenyid
    #3
    NEEEEEEEEEEEE! Már van fent egy Windows ME is!!
    C: WINDOWS ME+NT LOADER (FAT32)
    D-G: FAT32
    F: WINDOWS XP HOME (NTFS)
  • Nyiri
    #2
    format c: es ez most komoly...
  • orkenyid
    #1
    HOGYAN LEHET UNINSTALLNI A WINDOWS XP-T???????????????????????????????????????????????????? H E L P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!