Virtual PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy problémám, ami az õrületbe kerget..
Windows Virtual PC-t használva (nem Virtual PC 2007, mivel az Windows 7 alatt nekem nem fut..) sikeresen telepítettem egy Windows 98-as rendszert.
Minden klaffol, futnak is rajta a programok, de az istenért se tudom teljes képernyõre vinni õket..
Magában a rendszerben, a felbontást tudom állítani, ki is nagyítja az ablakot a felbontásnak megfelelõen, de az alkalmazás kisebb képernyõn fut, össze is megy az ablak. A programon belül nem tudok felbontást állítani, illetve magát a Virtual PC-t sem tudom teljes képernyõre kirakni (egyszerûen nincs ilyen opció..).
Próbáltam a .vmc kiterjesztésû fájlban átírni a teljes képernyõ funkciót "false" helyett "true"-ra, ami így néz ki:
<video>
<enhanced_mode type="boolean">false</enhanced_mode>
<full_screen type="boolean">true</full_screen>
</video>
és
<ui_options>
<window_xpos type="integer">67</window_xpos>
<window_ypos type="integer">34</window_ypos>
<full_screen type="boolean">true</full_screen>
<resolution_height type="integer">1022</resolution_height>
<resolution_width type="integer">1280</resolution_width>
</ui_options>
de esélytelen, nem változik semmi..
Ha bárkinek bármi ötlete van, nagyon megköszönném..
Nekem olyan kérdésem lene, hogy egy Intel(R) Pentium(R) Dual E2200-as (2.21 GHz, dual) CPU-n futna-e a Windows Virtual PC?
Azért kérdem, mert olyat olvastam, hogy ez Processzor függgõ!
Nekem még XP-m, de van, de nagyon szeretnénk Win7-et rárakni, csa knaygon sok olyan progink van ami Win7-en nem megy, de XP-n meg igen és hallottunk errõl a Virtual PC-rõl, hogy lehetõvé teszi azt, hogy Virtuálisan XP IS legyen a gépen!
Kérlek segítsetek!!!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A gepem athlon amd 64 x2 4200+ Nvidia 6100 Geforce stb.
A Need for speed 3 mat ill. 4 et szeretnem futtatni de az istennek
se tudom a kepernyo drivert felinstallalni ... letoltottem az nvidiarol
a win98as drivert de 6100 as nincs csak 5900 meg 6200 ...
meg a tobbi ha softwares renderelesbe futtatom akkor meg felablakban
jelenik meg a jatek hiaba erolkodok csak a jatek bal felet latom ...
tud valaki valami otltetet ?
Én valahogy a virtuális cd meghajtó(ka)t (ld.:Alcohol, Daemon) szeretném összekombinálni a Virtual PC-vel. Pl.: Knoppix képfájlt ba Daemon-ba és arról kéne boot-olnia a virtuális gépnek.
Az megoldható hogy a virtuális gép lássa a virtuális CD-meghajtót (De csak akkor ha azon már fent van egy Win, VMAdditions, és meg van osztva filesharing-el). Én viszont boot-olni szeretnék. (Persze mondhatnátok "írjam ki a képfájlt, tegyem be a cd meghajtóba és úgy menni fog", de én így szeretném... ;-))
3 gep van a halozatban, abbol 2 normal pc. az elso osztja le a netet nekem es a virtual pc-nek. Amig nem megy a virtualis gep, nincs is semmi gond, de amint neki is lesz haloja a boot soran, leall minden.
Milyen IP-t kell megadni a loopback adapternek es a virtualis oprendszernek? Valaki le tudna irni pontosan? thx.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun