142
shadowbane
-
GOTS #142 téves infoid vannak :)
nem juni hanem Júli 1-jéig van server.
Holnap május 7-én rollback lesz liveon április 17éig testen pedig wipe. -
Motig #141 annyi jó hírt hoznék hogy adtak +1 hónapot... tehát jún 1seje a szerver leállítás időpontja... -
GOTS #140 Mindenkivel szomorúan közlöm, hogy a Shadowbane már csak május 1-jéig lesz elérhető, mivel megszüntetik a servereket a fejlesztők!
Reméljük hamar találunk valami másik hasonlóan izgalmas és nagyszerű PvP MMORPG-t. -
GOTS #139 Sajnos az ubiban gondok adodtak a serverrel, ezért most nem elérhető, de megprobálják minnél hamarabb megoldják ezért minnél hamarabb lehet majd jönni. -
GOTS #138 Yoo népek!
Tehát pár dolog:
-Thurinon játszunk, de sajnos két magyar részleg van, az egyiknek meg van mindene vár,elit cuccok stb, a másik fele meg élvezi a játékot. El ismerjük, hogy mindkét fél tehet arról, hogy miért nem együtt játszunk, de ez egy nagyon hosszú történet és játék múlt ismerete nélkül kicsit homályos lenne a dolog. De akit érdekel szívesen leírom.
azt hiszem csak mi vagyunk fenn ezen a forumon, de aki úgy szeretne játszani, hogy mindene megvan szóljon nekem valahogy és összehozom a másik magyar részleggel...de nekik is vannak hátulütői ;)
-következő:
A subscription dologhoz: ha megalkotsz egy accot, akkor ott jobra fenn lesz az hogy (add) subscription katt oda és automatikusan megoldja a dolgot, ha már fel van telepítve a Shadowbane!
és igen mozilla alatt az acc kreáló nem működik.
-mindenhova beakadsz:
igen ismerős mi kis szeretett Sbnk... a /stuck paranccsal ki fog dobni csak várnod kell egy kicsit.
-Blackart most külföldön melozik játszani nem fog tudni egy darabig, de szerintem ( remélem megerősít) ajánlhatom magamat segítség képpen, márha valaki persze akarja hogy segitsunk.
illetve egy weboldal:
pár fontos info már fenn van állandó fejlesztés alatt:
http://sbane.atw.hu/website
Van fórum is, azt sűrűbben látogatom mint ezt!
Reméljük sok embernek meg jön a kedve.
Most kicsit beteges a server, ma is lagg halmok vannak, de ez átmeneti állapot!
Szép napot! -
Motig #137 Thurin szeron van valaki? ha igen psl írjon ide
meg mostanában mi van a SB -vel? állandóan beragadok mindenbe hídba ajtóba... vagy csak én vagyok ilyen béna? -
vzajcev #136 Na megoldottam csak IE-vel akart működni a regisztráció. Egyébként első benyomásra fain kis gamenak tűnik. BlackArt merre vagy? -
vzajcev #135 Nekem is ez a probléma!
Reggeltem meg minden és kiírja hogy nincsen valami subscription és nem enged be!
Mi a megoldás légyszi segítsen valaki aki tudja! -
#134 Holnap leszedem klienstet aztán betesztelem -
Motig #133 picit mintha élne a fórum...
adnék 1 xfire accot amin elelehet engem érni mert szeretnék magyarokal játszani^^
0motig0 vagy esetleg itt írna valaki melyik szeron akkor lehet mek oda...(egyedül azért mégsem az igazi) -
#132 Heyhó! Hol vagytok? Milánnal mi is újra ott vagyunk :D -
GOTS #131 Még játszogatunk, mostanában kezdünk vissza menni, akinek kedve van jöjjön nyugodtan :) -
#130 Néha... de többnyire csak a teszt szerveren, mert a többi role play lett. -
Motig #129 valaki játszik még vele? és ha igen melyoik szeron és mi a neve? -
#128 Na,kérdések és dolgok:
Csak kettes vagyok,de olyan nehézkes volt a szintezés,nem voltak questek és varázslatom sincs.Mozogni is lassan tudok mer nincs tul sok staminám.Egy nephilim maget csináltam,extrém magas inttel és sok spirittel,a strength pedig jó kevés,próbáltam jó rúnákat kiválasztani,az jó?
Amugy az irányítás egyenesen katasztrofa nekem,a nézet meg az interface sem igazán jó nekem.....hát nem tudom.Nem lehet beállítani egy normálisabb interfacet,nézetet és irányítást? -
#127 Na,bocs hogy értetlenkedem.Belépek,nézegettem a pontokat,eléggé komplex.Olvasgattam segítségeket is,de még nem akarok karit kezdeni nehogy elcsesszek valami pontot rajta,mert állítólag könnyen meg lehet tenni.
Jó8 és válaszolj!
TQ -
#126 Most akkor hogy kell?
Megpróbálok bejelentkezni,de azt irja nincs valami subscriptionom. -
#125 Na,letöltöttem ugyhogy rendben van.Most akkor adnál egy pár utasítást? -
#124 Jol van,arra a döntésre jutottam,letöltöm és egy kicsit belekostolok.Lehet hogy játszom vele,nem sok az esély rá,de azért kipróbálom.Honnan lehet letölteni?Kerestem már oldalakat,de csak olyat találtam,ami azt irja,csak amcsiknak van. -
#123 Most amugy a PerfectWorlddel játszom.Nincs semmi különleges benne,de jól összerakott,szép grafikájú és ingyenes,ráadásul jó a társaság.Sajnos ott nagyon nehéz a lvlezés,ugyhogy arra is sok idöt kéne szánni....mindenesetre ez nagyon egyedi...hát nem is tudom. -
#122 Tehát akkor még te játszasz ezzel?Csak ez a fórum halt be?
Hasonlók az ötletek,mint a Darkfallban,ugyhogy tetszik.A baj az,hogy nincs tul sok idom egy ilyenfajta igazi gondolkodos MMO-ra.Meg ez egy kicsit nekem tul regi is,amugy valszeg játszanék....jönne ki a Darkfall :) -
#121 Hamarosan törlik a szervereket, karikat, és csak két nagy szerver lesz, egyik normál, másik role play, a Dalgoth map szettel...
Készülni kell jó, kezdő karikkal (nem kell sok és spéci disciplina, rune, pl. warlock), jó farmoló karikkal hogy minnél előbb legyen városunk (druid, sentinel), és támogató karikkal mint pl. scout, mert annélkül hajajj van :) -
#120 I mean guild, (mé nincs itt edit funkció, hm?) -
#119 Ja, van már magyar duild is, a weblap:
http://gots.extra.hu/ -
#118 Az ujitas? Csak nehany:
-Te epited fel a sajat varosod, oda ahova akarod (persze mar nincs szabad hely)
-Barmikor megtamadhatsz egy ellenseges varost, es ha tudod lerombolhatod, vagy elfoglalhatod.
- Barhol pvp-zhetsz, sajat varosban, ellenseges varosba, vadaszteruleten
(kiveve a kezdok szigetet, ahol max 20-as szintig maradhatsz, es harom masik vedett (NPC) varost.
- rengeteg faj, profession kozul valaszthatsz, azon belul is rengeteg a variacio, szoval szinte nem talalsz ket egyforma karit meg akkor sem, ha ugyanabbol a fajbol es kasztbol valok vagytok.
- rengeteg egy-egy kari lehetosege, a trening pontok szama viszont veges, szoval... gondolkodni.
-
#117 Hehe, nem kell beszarni, meg mindig ez a legjobb pvp jatek a piacon. Oreg, grafikailag elavult, de egyszeruen nem tudnak kihozni olyan full pvp jatekot mint ez. Raadasul mar jo ideje ingyenes, es kezdenek a nepek gyulekezni az europai szerveren, ahol ket nagy szovetseg harcol mostansag, a kinaiak, es ellenuk mindenki mas. Sajna a kinaiak tapasztaltak, az ujak pedig meg kezdok, szoval nem sok fogalmuk van kariepites teren, no meg jatek teren.
(Pl. tegnapelott, amikor KET scout mellett egy ellenseges assassin oda tud lopakodni az eppen banyat egeto wizzardhoz, es backstabolja, akkor az ilyen scoutok menjenek a francba) -
#116 Úristen!Most nézem...2006-ban volt a legutolsó bejegyzés...inkább hagyjuk. -
#115 Sziasztok!
Egy pár kérdés:
1.Ez egy PVP játék?
2.Már elég régi is gyengusz a grafikája,nem?
3.Mi az újítás ebben a játékban??(mert valakik nagyon áradoznak róla de a videokbol nem nagyon értettem mi a zseniális).
4.Vannak mountok? :D -
#114 Mert a 10 szinten kell promotálnod, vagyis kiválasztanod a megfelelő trénernél a "szakmád". Ugye karigeneráláskor van a négy választható altipus (healer, rouge, fighter és mage), most pedig elkezdheted a tréningeket az általad választott karakternek, vagyis innentől leszel assassin, scout, warrior, satöbbi.
Az xp persze nem veszik el, ha minuszban vagy, amint promotáltál és leölsz egy bármilyen kicsi dögöt, azonnal megkapod a pontokat. Ha több pontod van, mint amennyi egy szintlépéshez kell, akkor megléped a szintet, a maradék pontokhoz pedig újra le kell ölnöd 1 dögöt. Bonyolultnak tűnik, de egyszerű: van aki a wolfin campból nem megy vissza 10-es szinten promotálni, hanem még lép 2-3 szintet, és csak akkor megy vissza Starkholmba a térnerekhez. -
zoli65 #113 Megmondaná valaki hogy 10 - es szinttől miért minuszba megy az XP ?
-
#112 A térképen jelülik a vadászterületeket, ha kicsit ott tartod a kurzort, elmondja milyen rangú dögök vannak ott
Szint rang
1-9 R0
10-19 R1
20-29 R2
...
70-75 R7
Normálisan a legmagasabb rangú szörny r6-os, de az még a te R7-es szinteden is kék, igy meg lehet nála lépni nála a 75-öt, ami a maximum.
Néhány területen él egy egy r8-as boss, na azokat csapattal érdemes levadászni, mert milliós cuccokat dobnak. Egy vagy két 10 fős csapat 10-20 perc alatt le tudja verni, ha okosan csinálják :-)
Még egy dolog: a kezdő cuccok nem sérülnek, ha behalsz (annyit is érnek). Azonban ahogy rendes felszerelésed lesz, minden halálnál sérül minden cuccod valamennyire ( a fegyverek használat közben is). Ezért nem árt néha megnézni a durabilityt és javittatni a cuccot, mert ha a következő halálnál több pontot veszit mint ami van, akkor annak annyi, eltűnik rólad...
A kezdő szigeten ha meghalsz, minden, amit addig összeszedtél az inventorydban lesz, azonban a főföldön minden belekerül a sirodba, onnan bárki fölszedheti, igy érdemes gyakran meglátogatni a bankot: a magaddal cipelt recall tekercsen dupla klikk, és elteleportál a városodba... Ha van summoner a csapatban,az vissza tud teleportálni, ha nincs, akkor kocogni kell... -
#111 Persze, sőt, muszáj is, mert különben nem fejlődsz. SB-ben a dögre (vagy játékosra) kattintva a kiválasztó ablakban megjelenik a neve, valamilyen szinnel.
Mivel nem tudod kivel akadtál össze, ez tájékoztat valamennyire arról, hogy beleköthetsz-e. A veled kb. egyenlő szintű fickók kék szinűek, a nálad egy ranggal magasabbak sárgák, a két ranggal magasabbak barnák, és az annál magasabbak pirosak. Pirosba belekötni egyenlő a gyors halállal :-)
A nálad gyengébbek világoskékek, a két ranggal gyengébbek zöldek, és az alatta levők fehérek. Legtöbb xp-et a kékektől kapsz, a fehérektől csak 1 pontot, a pirosaktól pedig mindig a szintednek megfelelő maximumot, de az nő, ahogy egyre közelebb kerülsz hozzájuk.
A kezdő falu mellett közvetlenül pókok, meg jégemberek vannak, itt érdemes a második szintet meglépni, aztán kicsit távolabb mozdulni... Mindig olyan dögöt keress, ami sötétkék... -
Neoncsoves #110 olyan harcra gondoltam hogy elmenni megkeresin és megölni egy szörnyt, vagy ilyesmi. Amiről képet raktál be :) De amúgy köszi a válaszokat -
#109 A "kezdők szigetén" startol a karid, itt nem lehet mást ölni, csak a szörnyeket, hogy azért fejlődj. 10-es szinten választod ki (az előre eltervezett) "profession"-ödet, vagyis hogy mi leszel a játékban. A szigeten asszem 21-es szintig maradhatsz, persze bármikor eljuthatsz a fő földre alacsonyabb szinten is, de ott még mindenki le fog ölni, akivel összeakadsz, mivel nem nagyon lépnek le 20-as szintig... 21-es szint után viszont a kezdő szigetre nem tudsz visszajutni (hivatalosan), és bármennyire rinya van, ki kell menned a városból, hogy fejlődj. Na, ekkor már érdemes egy guildhez csatlakoznod, ahol a nagy karik segitenek felhúzni, és megvédenek a kisebb szarosvalaguaktól, akik portyáznak a vadászterületeken, és azt lesik, hogy kit tudnak kicsinálni :-)
-
faze #108 Hát olyan 40-50es szinten már lehet aprítani a jónépet, az pedig pillanatok alatt meg van ha tudod merre kell fejlődni, abban meg segítek. -
#107 Nem tudom angollal hogy állsz, az oldalon elmagyaráz a kari generálástól kezdve mindent... érdemes elolvasni.
Mi most a teszt szerveren vagyunk, ezt nem találod meg a rendes szerverek között, de olvass vissza hogy tudsz oda jutni, Faze asszem leirta a lépéseket, és ha nem tévedek most is játszik.... -
Neoncsoves #106 Itt ha alacsony szintű vagyok, akkor is tudok menni "harcolni" ? -
Neoncsoves #105 Valaki felnyomná rapidra? Mert fileplaneten rengeteget kell várni -
Neoncsoves #104 okéé köszi minnyá elkezdem tölteni :P -
#103 Igen, amikor inditod, akkor automatikusan leszedi a legutolsó patchet