36
minden a gamemel kapcsolatban
-
blackshark #36 Üdv!
MechWarrior 3 Fixálva Windows7-re!
Sokat szívtam vele mire sikerült belőni, és lám csodák csodája működik... :D
Ráadásul nekem a legrosszabb eset jutott mivel AMD/Ati gépem van.
(Phenom II X3 720 @ 3,52 Ghz, 7Gb DDR3 RAM, HD 5750 1Gb)
Megjegyzem egy AMD Laptopon is ugyanezek a bugok, hibák voltak és ugyanígy jólett.
Szóval mik is voltak a problémák:
- magas grafikai beállításon elmosódott a kép ilyen is négyzetes mintában
- multiplayerben nem tölti be a mapot (feladatkezelő megnyitása és betölti, azonban a texturákat nem tölti be a játék)
- Software render beállításon extrém gyorsan rederelt és a járművek is repültek, teleportáltak vagy befagyott a játék esetleg .exe error hibajelentés
...és még sorolhatnám annyi féle dologgal találkoztam.
Habár már szinte tökéletesen megy még így is akad egy-egy bug, de ezeket el lehet nézni illetve csak ritkán jön elő és akkor se zavaró. (roncs továbbá ad hangokat, bár ez csak néha, vagy a zoom villog és közben ilyen pittegyő hang hallatszódik és még van egy furcsa bug, hogy meghatározott időközönként begyorsol illetve lelassul a játék: ez multiplayer-re nem jellemző)
Nos nem kell mást tenni csak:
1.) Játék telepítése
2.) v1.2 patch telepítése
3.) No CD crack (nem kötelező)
4.) FONTOS, hogy a hozzá készült MW3CP_mega_map_pack_v0.3 nem szabad feltenni. (nálam ez okozta a legnagyobb galibát)
5.) Utolsó lépés, hogy egy MW3Loader.exe-vel kell indítani a játékot mindig. (ez fixálja a járművek repülését, játék meghalását-fagyását és még sok mindent)
+ be kell rakni egy RadeonFix-et amit le is kell futtatni. (csak egyszer)
Ez a Z-Buffert piszkálja meg.
Mind a kettő dologhoz van 1-1 .DLL file.
Amit nem tudok, hogy mennyire befolyásol, de javaslom, hogy kapcsoljátok be a Vysnc a driverben.
Hogy Nvidiára van-e megoldás azt nem tudom, de találtam rá egy utalást http://www.mechwarrior3.org/ ezen a weboldalon a fórum részben.
Amit kihagytam, hogy Kompatibilitási mód Win98 legyen Rendszergazdaként futtatva. (ezt az MW3.exe-re kell)
Nekem így tökéletesen megy mind Campaing, Instant Action és Multiplayer-ben is.
(öcsémmel LANozunk, bár működik Hamachi vagy Tunngle-vel is azthiszem)
Minden cucc egy .RAR file-ban amik kellenek a játékhoz.
http://data.hu/get/5681136/MechWarrior_3.rar
A Pirates Moon kiegészítő játékhoz nincs FIX, megpróbáltam, de úgy el sem indul. :(
Ha valakinek valami nem tiszta, esetleg nem működik úgy ahogy leírtam az vegye fel velem a kapcsolatot:
- xfire: codminator
- steam: 2norbertvarga
- TS3: 109.228.29.191 (varganorbert2 a nevem) Hungary szoba
- E-Mail: [email protected] -
Ry0K3N #35 futni fut csak kidobál engem mindíg ha egy befogott célpont kimegy a látómezőből és hopp az asztalon kötök ki, mindent próbáltam állítani de a jelenség megmarad -
Thanatos #34 ouch :((( -
#33 áhh Reménytelen.. nem engedi a hülye XP feltenni a SUN Java-t.... (éljen köcsög rendszergazda...) Szóval ez is ugrott.. pedig van még 2 órám a következő órámig... -
Thanatos #32 WOW
alap kliens? lvl1? király, majd ráduszitom akik még jáccanak vele :) msotanában én eléggé hanyagoltam, sok jo game jött ki és nem nagyon van rá időm sajna :/ -
#31 bent vagyok fősulin éppen bontom kifelé a klienst:D Csak a vindos belső tömörítője iszonyat lassú:( -
Thanatos #30 hazug disznaja! nem is emgamekezel!!! :DDD msot elbuktál de nagyon!!! :PPP -
#29 Az igazi mindig is az lett volna, ha a 4 netkódját gyúrják a 3 fizikájával és rendszerével.. csak hát ugye Microfos és csináltak belőle ilyen nem is tudom mit:) Inkább megamekezek:) -
Thanatos #28 hess innen vénember te má dezertáltál!, na mongyuk énis de ez lényegtelen :)
amugy szvsz a 3 sokkal jobb mint a 4 btech szempontbol csak ugye 3nál a multi hibádzik...., a 4et még mindig sokan jáccák elérhetőségük elvielg itt monyad nekik a vénember (bucser) küldöt szivesen fogadnak :DDD -
#27 Milyen nagyoknak?:D Van aki a nagyok közül is egérrel játszik... Mondjuk tény, hogy Bottal a kézben könyebb beleélni magad:) -
#26 Hehhe már itt is rontod a levegőt?:D
Mercet játszottam neten meg a 4-et. Sokat:) Szóval jó kis game ez, csak sokat kell gyakorolni egyébként asszem már 2 third party pack is van hozzá új meg régi mechekkel.. szerintem nagyon jól sikerütek... a használható mechek száma már olyan 50 körül mászkál így.. nem rossz:) -
Thanatos #25 mongyuk 3at én egérel nyomtam sőt 4et is , nekem az jött be de a "nagyoknak" a joy jön be ált ;) -
#24 én is joy-al nyomom, -Gravis BlackHawk Digital régi, de nagyon tuti a 3hoz! -
Thanatos #23 amugy mw4 merc fő erőssége netes gameben van..., még mindig jáccák sokan még mo-n is pedig már elég régi -
Thanatos #22 mw-khez inkább joy dukál nem gamepad :) -
#21 Mechwarrior Mercenaries a legutóbbi, de már az is van vagy 2 éves. BT-n szerintem megtalálod (meg DC-n is biztos) -
#20 Ennek a MechWarrior témának mi a legújjabb verziója?
Egy vmikori megvan ,de egy ilyen témájú játék érdekelne
vmi korszerű kiadásban.
Mikor a Logitec Rumblepadommal anno kipróbáltam olyan érzés
volt mintha ahoz a játékhoz találták volna ki.A fegyver lövés rázkódása
nagyon élethű volt stb..
-
#19 Emberek!
fut simán XP alatt!!!
-
#18 hali
nemtudom, hogy érdekel-e esetleg még valakit, de találtam egy torrent-et MW3-ra
(jelenleg 40-50k-val simán jön)
http://bbs.vlike.com/attachment.php?aid=11832
(ennek az oldalnak az alján van) -
#17 Ohh 1 klán meg egy InnerSphere mechpackra gondoltam:) -
#16 Mechwarrior mercenaries kapható boltban és a 2 Klán Mechpack összecsomagolva USA-ban 100 dollárért. Merc egyedül olyan 17000 forint... -
#15 Illetve találom, csak dc-ről kb. fél hónap lenne míg lejön 1 cd belőle. -
#14 Nem tudja valaki hogy le lehet-e még szedni valahonnan a 3. vagy a 4. részt? Esetleg valahol megvenni? Mert se neten se bótba nem találom :( -
#13 Na ja csak úgy látom késni fog :(
Éppen itt írtak róla :
http://www.sg.hu/jatek.php -
Braveheart #12 miért lesz MW5? -
#11 Jaja mikor jön mááár az MW5 :(......... -
Deajka #10 Szét kell lőni a command centereket.
"Take Offline the Com. Center"
Vagyhát nem biztos , hogy lőni de tedd őket offlineba ill kapcsold le. Na, válassz. -
#7 csak hülyültem -
#6 zaki: csinaltam vagy 5 kort, de semmi. Senki se tudja mi lehet? -
#5 Bevallom kegyetlen régen játszottam az MW3-al, de esetleg nem lehet, hogy nem az a feladat, hogy kinyírj mindenkit?
Olvasd el alaposan a briefing-et, és a szerint járj el.
Amúgy amennyire vissza tudok emlékezni, az első küldetés nem kiképző küldetés? :) -
#4 -
#3 koszi -
#2 fuss egy kört -
#1 Az 1. palyan problemam van, pedig ilyen nem szokott velem elofordulni. A gond a kovetkezo:
Amikor megoltem a palyan mindenkit, akkor 3 objective pont van, a primary objective pedig valami Take Offline the Com. Center OP:Able
es ha oda megyek az aktiv objektiva ponthoz, akkor a masodik pont lesz aktiv, ha ahhoz megyek, akkor a harmadik, ha ahoz, akkor az elso, es igy tovabb es semmi sem torteni.
Mit tegyek???
Plz help
Aquli