Miért nem hűt a hűtőm?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most ha kirakod az utcára mûködni fog, de lehet itt nálam a szobában is menne, amúgy webbencs
Szia.Nálunk most tök ugyan ez a baja van a Whirlpool hûtõnknek mint tietekének.Sikerült akkor ki deríteni mi volt a problémája? THX.
fine2006
Sajna nem tudom, nekem is hasonló gondom van.
Vettünk egy beépíthetõ kombinált hûtõgépet (zanussi), és sajnos nem úgy hût, mint ahogy kellene. (Garancia már nincs rá, még a bátyám vásárolta kb 3 éve).
A beépítés feltételi az elõírásnak megfelelõen, maximálisan teljesültek, de a hûtés sajnos nem elegendõ.
+15 fok van az ötödik fokozatban a hûtõben.(a tej, virsli egy nap alatt megromlott) A fagyasztó része tökéletesen mûködik -30 fokot mutatott a hõmérõ higanyszála, mikor mértem.
A hûtõgép fogyasztása napi 3 kw. Mivel utána néztem, hogy kb. mennyit fogyaszthatna, meglepõdve tapasztaltam, hogy kb. 1,1 kw lehetne egy B tipusú gép energia felvétele.

see.aakogh
Nekem olyan kell!

The Garrett
tényleg már vannak ilyen intellligen hûtõk, hogy netrõl megrendelik a kaját ami kifogyott belõlük 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
nem rossz, akkor vegyé LG-t amit netre dughacc.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Bedugtad a konnektorba?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

nekem újratöltötték gázzal (ebben már nem freon van ha jól tudom), 3 napig bírta, majd megadta magát a kompresszor
Kiadás: 15000ft a feltöltés+ 100000Ft az új gorenje.

[HUN]PAStheLoD
esetleg szakszervíz ???

[HUN]PAStheLoD
új driver/bios ??

vizes
:-)))))))

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Lazarus
format c:
see.aakogh
Hehe

vizes
Komolytalanságba fulladt... :-)))))))

Gumiszobába a topikkal!!!!!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Microsoft hûtõgép egy dolgot tuti,hogy nem csinál...
Nem fagy...

vizes

vizes
Lehet, hogy keringtet, de nem biztos, hogy eleget.
Magyarul elszökött belõle a freon.
Meleg a rács a hátulján?

zaki
majd ha nem hárít a hajszárítom, vagy nem fos a mosógépem, énis nyitok nekik egy topicot

zaki
ezért feltétlenül topicot kell nyitni

zaki
beszart

Sziasztok! A problémám a fent említett. A hûtõgép Gorenje típusú, elég régi darab, de még nem szeretnék megválni tõle. Áramot vesz fel, keringet is az anyagot, de nem hût. Tudna valaki segíteni? Mi lehet a baja?