Miért nem hűt a hűtőm?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most ha kirakod az utcára mûködni fog, de lehet itt nálam a szobában is menne, amúgy webbencs
Szia.Nálunk most tök ugyan ez a baja van a Whirlpool hûtõnknek mint tietekének.Sikerült akkor ki deríteni mi volt a problémája? THX.
Sajna nem tudom, nekem is hasonló gondom van.
Vettünk egy beépíthetõ kombinált hûtõgépet (zanussi), és sajnos nem úgy hût, mint ahogy kellene. (Garancia már nincs rá, még a bátyám vásárolta kb 3 éve).
A beépítés feltételi az elõírásnak megfelelõen, maximálisan teljesültek, de a hûtés sajnos nem elegendõ.
+15 fok van az ötödik fokozatban a hûtõben.(a tej, virsli egy nap alatt megromlott) A fagyasztó része tökéletesen mûködik -30 fokot mutatott a hõmérõ higanyszála, mikor mértem.
A hûtõgép fogyasztása napi 3 kw. Mivel utána néztem, hogy kb. mennyit fogyaszthatna, meglepõdve tapasztaltam, hogy kb. 1,1 kw lehetne egy B tipusú gép energia felvétele.
Vettünk egy beépíthetõ kombinált hûtõgépet (zanussi), és sajnos nem úgy hût, mint ahogy kellene. (Garancia már nincs rá, még a bátyám vásárolta kb 3 éve).
A beépítés feltételi az elõírásnak megfelelõen, maximálisan teljesültek, de a hûtés sajnos nem elegendõ.
+15 fok van az ötödik fokozatban a hûtõben.(a tej, virsli egy nap alatt megromlott) A fagyasztó része tökéletesen mûködik -30 fokot mutatott a hõmérõ higanyszála, mikor mértem.
A hûtõgép fogyasztása napi 3 kw. Mivel utána néztem, hogy kb. mennyit fogyaszthatna, meglepõdve tapasztaltam, hogy kb. 1,1 kw lehetne egy B tipusú gép energia felvétele.
tényleg már vannak ilyen intellligen hûtõk, hogy netrõl megrendelik a kaját ami kifogyott belõlük 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Bedugtad a konnektorba?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
nekem újratöltötték gázzal (ebben már nem freon van ha jól tudom), 3 napig bírta, majd megadta magát a kompresszor
Kiadás: 15000ft a feltöltés+ 100000Ft az új gorenje.
Kiadás: 15000ft a feltöltés+ 100000Ft az új gorenje.
:-)))))))
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Komolytalanságba fulladt... :-)))))))
Gumiszobába a topikkal!!!!!
Gumiszobába a topikkal!!!!!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Microsoft hûtõgép egy dolgot tuti,hogy nem csinál...
Nem fagy...
Nem fagy...
Lehet, hogy keringtet, de nem biztos, hogy eleget.
Magyarul elszökött belõle a freon.
Meleg a rács a hátulján?
Magyarul elszökött belõle a freon.
Meleg a rács a hátulján?
Sziasztok! A problémám a fent említett. A hûtõgép Gorenje típusú, elég régi darab, de még nem szeretnék megválni tõle. Áramot vesz fel, keringet is az anyagot, de nem hût. Tudna valaki segíteni? Mi lehet a baja?