24
Miért nem hűt a hűtőm?
-
Stickman #24 most ha kirakod az utcára működni fog, de lehet itt nálam a szobában is menne, amúgy webbencs -
balcsi70 #23 Szia.Nálunk most tök ugyan ez a baja van a Whirlpool hűtőnknek mint tietekének.Sikerült akkor ki deríteni mi volt a problémája? THX. -
#22 Sajna nem tudom, nekem is hasonló gondom van.
Vettünk egy beépíthető kombinált hűtőgépet (zanussi), és sajnos nem úgy hűt, mint ahogy kellene. (Garancia már nincs rá, még a bátyám vásárolta kb 3 éve).
A beépítés feltételi az előírásnak megfelelően, maximálisan teljesültek, de a hűtés sajnos nem elegendő.
+15 fok van az ötödik fokozatban a hűtőben.(a tej, virsli egy nap alatt megromlott) A fagyasztó része tökéletesen működik -30 fokot mutatott a hőmérő higanyszála, mikor mértem.
A hűtőgép fogyasztása napi 3 kw. Mivel utána néztem, hogy kb. mennyit fogyaszthatna, meglepődve tapasztaltam, hogy kb. 1,1 kw lehetne egy B tipusú gép energia felvétele.
-
#21 Nekem olyan kell! -
#20 tényleg már vannak ilyen intellligen hűtők, hogy netről megrendelik a kaját ami kifogyott belőlük :D -
#19 nem rossz, akkor vegyé LG-t amit netre dughacc. -
Madmaxx #18 Bedugtad a konnektorba? -
Tovi #17 nekem újratöltötték gázzal (ebben már nem freon van ha jól tudom), 3 napig bírta, majd megadta magát a kompresszor
Kiadás: 15000ft a feltöltés+ 100000Ft az új gorenje. -
#15 esetleg szakszervíz ??? -
#14 új driver/bios ?? -
#13 :-))))))) -
#12 format c: -
#11 Hehe -
#10 Komolytalanságba fulladt... :-)))))))
Gumiszobába a topikkal!!!!!
-
#8 Microsoft hűtőgép egy dolgot tuti,hogy nem csinál...
Nem fagy...
-
#7 -
#5 Lehet, hogy keringtet, de nem biztos, hogy eleget.
Magyarul elszökött belőle a freon.
Meleg a rács a hátulján? -
#4 majd ha nem hárít a hajszárítom, vagy nem fos a mosógépem, énis nyitok nekik egy topicot -
#3 ezért feltétlenül topicot kell nyitni -
#2 beszart -
Methos #1 Sziasztok! A problémám a fent említett. A hűtőgép Gorenje típusú, elég régi darab, de még nem szeretnék megválni tőle. Áramot vesz fel, keringet is az anyagot, de nem hűt. Tudna valaki segíteni? Mi lehet a baja?