24
Miért nem hűt a hűtőm?
  • Stickman
    most ha kirakod az utcára működni fog, de lehet itt nálam a szobában is menne, amúgy webbencs
  • balcsi70
    Szia.Nálunk most tök ugyan ez a baja van a Whirlpool hűtőnknek mint tietekének.Sikerült akkor ki deríteni mi volt a problémája? THX.
  • fine2006
    Sajna nem tudom, nekem is hasonló gondom van.
    Vettünk egy beépíthető kombinált hűtőgépet (zanussi), és sajnos nem úgy hűt, mint ahogy kellene. (Garancia már nincs rá, még a bátyám vásárolta kb 3 éve).
    A beépítés feltételi az előírásnak megfelelően, maximálisan teljesültek, de a hűtés sajnos nem elegendő.
    +15 fok van az ötödik fokozatban a hűtőben.(a tej, virsli egy nap alatt megromlott) A fagyasztó része tökéletesen működik -30 fokot mutatott a hőmérő higanyszála, mikor mértem.
    A hűtőgép fogyasztása napi 3 kw. Mivel utána néztem, hogy kb. mennyit fogyaszthatna, meglepődve tapasztaltam, hogy kb. 1,1 kw lehetne egy B tipusú gép energia felvétele.

• see.aakogh
    Nekem olyan kell!
  • The Garrett
    tényleg már vannak ilyen intellligen hűtők, hogy netről megrendelik a kaját ami kifogyott belőlük :D
  • [HUN]PAStheLoD
    nem rossz, akkor vegyé LG-t amit netre dughacc.
  • Madmaxx
    Bedugtad a konnektorba?
  • Tovi
    nekem újratöltötték gázzal (ebben már nem freon van ha jól tudom), 3 napig bírta, majd megadta magát a kompresszor
    Kiadás: 15000ft a feltöltés+ 100000Ft az új gorenje.
  • [HUN]PAStheLoD
    esetleg szakszervíz ???
  • [HUN]PAStheLoD
    új driver/bios ??
  • vizes
    :-)))))))
  • Lazarus
    format c:
  • see.aakogh
    Hehe
  • vizes
    Komolytalanságba fulladt... :-)))))))

Gumiszobába a topikkal!!!!!

• vizes
    Microsoft hűtőgép egy dolgot tuti,hogy nem csinál...
    Nem fagy...
  • vizes
  • vizes
    Lehet, hogy keringtet, de nem biztos, hogy eleget.
    Magyarul elszökött belőle a freon.
    Meleg a rács a hátulján?
  • zaki
    majd ha nem hárít a hajszárítom, vagy nem fos a mosógépem, énis nyitok nekik egy topicot
  • zaki
    ezért feltétlenül topicot kell nyitni
  • zaki
    beszart
  • Methos
    Sziasztok! A problémám a fent említett. A hűtőgép Gorenje típusú, elég régi darab, de még nem szeretnék megválni tőle. Áramot vesz fel, keringet is az anyagot, de nem hűt. Tudna valaki segíteni? Mi lehet a baja?