Warrior Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik meg, hogy a gép folyamatosan nyomja a fatörõket, amiket lovasokkal le is szedek, de ezt teszi folyamatosan 2 órája és unalmas, hogy 20-30 mpként vadásznom kell rájuk... :/
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Én már a negyedik missiont nyomom (imperial age)
A második missionnal qrva sokat szenvedtem amíg rá nem jöttem , hogy a gazdaság felszámolásával lehet gyõzni.
A harmadik meccset simán nyertem: semmi fejlesztgetés meg ilyenek, csak alap cuccok ,ijász,dárdás, katapult azt rock'roll :)
Volt kb 15 ijász, kb 25 dárdás, 2 fal romboló
ja, 2 szakasz zsoldos.
Na, tényleg jó csak attól félek, hogy ez a lerohanós taktika ne ölje meg a játék menetet.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szal ez meg Beta.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem nem:(((
)
Lehet, hogy a csóka a sima warrior kings-rõl beszélt?!
No mindegy...nekem u.a a verzió van, mint neked And5....és nem megy...:(((
"From your description it seems like the same problem i had but im not totally positive. What i had to do was: install the patches in safe mode. So 1) reinstall the game 2) restart into safe mode and install the patch(es) in the safe mode ( keep pressing f8 when your computer is starting its gonna give you option for start in safe mode ) 3) restart again into regular mode and play. This worked for me, hope its gonna work for you too"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sephi nem rossz játék ez csak nem ismerik annyira
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem az Immersion-féle törés..
Te millen oprendszerrel nyomod?
intro utan fomenu lenne ott ugyanez

Elindul a prg., lemegy az intro és utána fagyi...w2k..valakinek hasonló problémája van, vagy tud valami megoldást?
Izmael