A Jáde sólyom legendája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, bedöglött-e ez a topic? :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

állítólag lesz 😄
jah és nekem si emgvan a jáde fõnix legendája sorozat 😊 gyk az összes többi magyarul emgjelent btech regénnyel együtt 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ja nekem is meg vannak! Nagyon jó kis sorozat. Ti miket olvastatok még? Én a Harcos sorozatot is, na az még jobb. Ezen kívül Farkastörvény,Sötét ármány,Veszélyes feladat,Halálos örökség.

[HUN]PAStheLoD
hát megválni ?? azt azért nem nagyon...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
jelen!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Blasta
Mondjuk egy Jáde fõnix szintü sztorit megfilmesíteni igencsak komoly történetritkítással lehetne megoldani, szóval nyilván nem ez lenne a legjobb választás, de attól függetlenül én vágyom egy ilyen filmre...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ez is egy álláspont, megértem.
Nyilván nem szivesen látnék egy pókember vagy wing commander szintü megfilmesítést.

De azért "élõben" látni ezeket a csatagépeket....hajjjj ;-)))

Blasta
Köszi a linket, majd megnézem, de továbbra is a Jáde FÕNIX legendája címü könyvek beszerzése a fõ-fõ problémám!

AMúgy a minap néztem meg tök véletlenül a Mechwarrior 3 intróját, és hát finoman szólva felállt a szõr a hátamon...
Az valami istenkirály intro! Nem véletlenül vállalták be pár amerikai moziban a vetitését...

Hajj, mikor lesz már Mechwarrior film. Szivem nagy vágya....:-)))

Blasta
Ja télleg, a Jáde fõnix legendája....

Szal nem eladó...
Brühü...
:-(((

Blasta
Csá!
A Battletech univerzumról nyitottam ezt a topikot, hátha más is szereti!

Elsõ kérdésként:
Kinek van meg a címben szereplõ könyv mindhárom része????
És esetleg nem válna meg tõle???
:-)))))