Szakértő: A vírusok írói általában megszállott férfiak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetlenegy pozitívuma mondjuk van a dolognak. A biztirések egy kis százaléka legalább befoltozódik. Csak kár, hogy ilyen áron.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Lám lám, hogy fáj az önjelölt kis pécéguruknak ha valaki szemükbe köpi a kegyetlen igazságot, kimondja azt amit nem csak mások, de még önmaguk elõtt is titkolni akartak. Ezek, a PC-re rákattant, monitorfüggõ kis csótányok vírusok írogatásával vagy -az IQ-hiányosabb egyedek- netes lövöldözõkkel tengetik napjaikat, egy olyan világba menekülnek ahol nem szembesülnek az élet kihívásaival, önnön lényük jelentéktelenségével, létük céltalanságával. Többnyire vastag sokdioptriás szemüvegen keresztül nézik a képernyõt, nagy vízfejük van teli pattanásokkal, satnya testük napi egyszer edzik 2 percben, akkor is csak alkarra gyúrnak miközben a pina.hu villódzik a monitorukon. Emberi kapcsolatok kialakításában visszataszító külsejük és eltorzult személyiségük akadályozza õket.
Nyilván sokaknak ismerõs az itt leírt karakter, hisz ezek önök akik mindig itt vannak, nincs barátjuk, nincs barátnõjük és ami a legborzasztóbb nincs életük. Ha meghalnak senki nem sír önök után, itt a fórumon talán feltûnik a hiányuk valakinek pár napra, de jönnek új vesztesek és az élet megy tovább.
Nyilván sokaknak ismerõs az itt leírt karakter, hisz ezek önök akik mindig itt vannak, nincs barátjuk, nincs barátnõjük és ami a legborzasztóbb nincs életük. Ha meghalnak senki nem sír önök után, itt a fórumon talán feltûnik a hiányuk valakinek pár napra, de jönnek új vesztesek és az élet megy tovább.
"Peti vagyok, a mamámat nagyon szerettem"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A "szakértõk" régi hibája, hogy általánosítják dolgokat, igy az embereket is. Minden idõk legnagyobb hülyeségének tartom például azt az állítást hogy "a gyilkos mindig visszatér a tett színhelyére" - az ilyen és ehhez hasonló brillirozó kijelentések járatják le elõttem a profil-készítõket is. Kb. a sokat emlegetett brit kutatók szintjére...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Boldog hazassagban elo, 45 eves no vagyok 3 egeszseges, gyonyoru gyermekkel. Egy jol meno szoftvereket forgalmazo ceg ugyvezeto igazgatoja vagyok. Gyakran eljarok barataimmal szinhazba, moziba, etterembe. Rendszeresen sportolok. Alig ulok a szamitogepem elott. Virusokat csak hobbibol irok. 😊)
"14 és 34 év közötti életkorú férfi, akinek nincsen barátnõje"
És a cipõméretük pedig 42.5-es, mi? 😊)))))
És a cipõméretük pedig 42.5-es, mi? 😊)))))