16
  • Mice
    #16
    Egyetlenegy pozitívuma mondjuk van a dolognak. A biztirések egy kis százaléka legalább befoltozódik. Csak kár, hogy ilyen áron.
  • zeb
    #11
    Lám lám, hogy fáj az önjelölt kis pécéguruknak ha valaki szemükbe köpi a kegyetlen igazságot, kimondja azt amit nem csak mások, de még önmaguk előtt is titkolni akartak. Ezek, a PC-re rákattant, monitorfüggő kis csótányok vírusok írogatásával vagy -az IQ-hiányosabb egyedek- netes lövöldözőkkel tengetik napjaikat, egy olyan világba menekülnek ahol nem szembesülnek az élet kihívásaival, önnön lényük jelentéktelenségével, létük céltalanságával. Többnyire vastag sokdioptriás szemüvegen keresztül nézik a képernyőt, nagy vízfejük van teli pattanásokkal, satnya testük napi egyszer edzik 2 percben, akkor is csak alkarra gyúrnak miközben a pina.hu villódzik a monitorukon. Emberi kapcsolatok kialakításában visszataszító külsejük és eltorzult személyiségük akadályozza őket.
    Nyilván sokaknak ismerős az itt leírt karakter, hisz ezek önök akik mindig itt vannak, nincs barátjuk, nincs barátnőjük és ami a legborzasztóbb nincs életük. Ha meghalnak senki nem sír önök után, itt a fórumon talán feltűnik a hiányuk valakinek pár napra, de jönnek új vesztesek és az élet megy tovább.
  • Kandurex
    #7
    "Peti vagyok, a mamámat nagyon szerettem"
  • Laci73
    #6
    A "szakértők" régi hibája, hogy általánosítják dolgokat, igy az embereket is. Minden idők legnagyobb hülyeségének tartom például azt az állítást hogy "a gyilkos mindig visszatér a tett színhelyére" - az ilyen és ehhez hasonló brillirozó kijelentések járatják le előttem a profil-készítőket is. Kb. a sokat emlegetett brit kutatók szintjére...
  • RpPRO
    #4
    Boldog hazassagban elo, 45 eves no vagyok 3 egeszseges, gyonyoru gyermekkel. Egy jol meno szoftvereket forgalmazo ceg ugyvezeto igazgatoja vagyok. Gyakran eljarok barataimmal szinhazba, moziba, etterembe. Rendszeresen sportolok. Alig ulok a szamitogepem elott. Virusokat csak hobbibol irok. :))
  • Pheel
    #2
    "14 és 34 év közötti életkorú férfi, akinek nincsen barátnője"

    És a cipőméretük pedig 42.5-es, mi? :))))))
  • Hamed
    #1
    Úgy bírom az ilyet. Netán megkérdezték őket személyesen, vagy valami agyturkáló marhasága?