19
Line of Sight - Vietnam
-
#19 ja, és már van egy ilyen topic... szóval ide írjatok -
#18 nem is játszom. letöltöttem, kipróbáltam, letöröltem. ennyi. -
#17 Nekem is tört, és felenged. Egyébként a játék keresője kidob egy-két szervert. Ha gáz van vele akkor segítek szivesen. -
#16 Akkor ne játssz vele. -
#15 akkor játszottam vele, amikor megjelent (majdnem 1 éve), szal nem is emléxem a játékra. azt tudom, hogy 20 perc játék után töröltem a francba, mert kb 10 játék van ami sokkal jobb ennél. -
#14 hol van szerver ebben mit kell tenni hogy fel tudjak lépni!!
Nekem tört verzió van az baj???
HELP mert én is nyomnám neten!!!!!!
INDITSUNK peticiót a gyártónak hogy legyen folytatás!!! -
#13 Na sza' mindenkinek. Örülök, hogy más is írt ide, mert én még aktívan nyomom a game-t. Olyan akár a többi játék, egyesek szeretik, mások szerint sz@r. Jó lenne ha találkoznák magyarokkal a szervereken, mert most 10-ből 8 holland. (ráadásul bénák ) Sztem érdemes mégegyszer beszélni róla, mert ez is egy játék. Írjon mindenki. Jót és rosszat is. -
#12 Na most elökerült a topic!!
Lehetne folytatása szerintem! -
Coco #11 sztem nem rossz, régen sokat jáccottam vele, a cooperative jött be nagyon :) -
#10 Soroljal mar fel egy-ket dolgot, hogy mitol is szar. -
#9 hogy miért? röviden azért, mert sz*r. én kipróbáltam anno, hát no comment -
#8 Kiváncsi vok, miért merült feledésbe ez a kis game. -
#7 Sziasztok! Senki nem jáccca már ezt multiban? Nem hiszem el. Jó lenne, ha lenne több magyar a szervereken. Ha vkit még érdekel ez a téma akkor írjon azért!!! -
:) #5 hány pályás ? -
#4 Nekem nagyon tetszik. Az a baj, hogy tul konnyure sikerult. 2 ejszaka alatt vegigvittem a legnehezebb fokozaton. -
#3 sztem egy "picit" nehézre sikerült :] de amugy egész jo -
:) #1 Sziasztok nektek hogy tetszik a game ? a full egész király! tudtok magyar servereket ?