Galactic Civilizations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 1.2 patchet honnan lehet letölteni?
Miben újabb a Galactic Civilizations 2 Ultimate Edition a többihez képest?
Emperors
Nem tudjátok honnan lehetne hozzá letölteni magyarosítást?

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Randal
Tudna valaki vmi jó stratégiát mondani?
Nekem a kieg is fennt van így 1.51-es a verziószáma, de nem tudok elõrébbhaladni normálba.
Egyszerûen nem tudom hamarabb kifejleszteni a hajókat mint az ellenfelek, hiába veszem fel a kutatást 60%-ra.
Ráadásul sokkal több szavazatuk van mint nekem, nem tudom, hogy x értékhez mekkora népességszám kell.
Ráadásul akárhogy kolonizálok is, nem lesz sokkal nagyobb a népesség. se 6-10 bolygónál, se 2-3 bolygónál. A gép persze ilyenkor már a csillagos egekben van.
Nem tudom mit cseszek el, pedig a Civ3-at és az Ig2-t is egész jól nyomtam.

bigapó
asszem találtam egy bug-ot a játékban. Ha valamit el akartam adni az egyik idegen fajnak, akkor 5 bc-nél nem akart csak 10-12 hónapig fizetni (5bc/month). DE! ha levettem 4 bc-re a pézt, akkor akár 1 millió(!) hónapot is beállíthattam. Ez azért elég durva hiba😊)) Persze ez sem mûködött mindig és mindenkivel, de másokkal meg mást tudtam így "licenszelni" fényévekre. Ha összeadjuk akár 100 bc is összejön havonta, ami elég szép summa.

The Matrix has you...

bigapó
Hi!

Valaki szedett le mod-okat a játékhoz? Kinek hogy mûködik?

The Matrix has you...

bigapó
Én akkor is szeretném, ha lefordítaná😊)

The Matrix has you...

Válasz 'rushman' üzenetére (#29)
2003. jún. 25. 11:48

War. War never changes.

bigapó
igen.

The Matrix has you...

rushman
Érdekel valakit a játék lefordítása?

rushman
Csak ennyien vagyunk, emberek. Sztem jó a játék

Ha lesz egy kis idõm,akkor majd belemélyülök a játékba,amit eddig láttam az nekem tetszett!

CM4?

Ez így van!

Köszönöm,de menetközben megtaláltam!😊

Mindenkinen csak rossz véleménye van a játékról, vagy csak ilyen kevesen játszák?!

A gamespot jó kritikát írt a járékról!
btw vki ki tudna segíteni egy cdkulccsal!

Csak egy dologra lennék kíváncsi: jó a gamma vagy sem?

Akkor most üti ez a játék a master of orion 2t,vagy szinten van vele, ill rosszabb, és meg sem éri letölteni?

hmm es mi volt a megoldas mert nekem is lefagy 100%on

May the force serve you well!

Danika
INFO:
A Strategy First eltolta a Galactic Civilizations megjelenését, mostanáig. A késés fõ oka, hogy nem akarták kiadni a játékot egyszerre a Master of Orion 3-mal. A két játék sok hasonlóságot mutat, hisz ez is egy a galaxis feletti uralomért zajló, körökre osztott stratégia. A 22. században játszódó játékban a játékosnak az emberi fajt kell vezetnie a galaxis meghódítása közben. A galaxisban (melynek állítható a mérete kicsitõl a hatalmasig) több idegen faj is megtalálható, mind a maga céljával. Kutatás, katonai terjeszkedés, diplomácia; az emberiség sok csatát fog megvívni, kereskedelmi szerzõdéseket kötni, szembesül etnikai problémákkal és meghódítja vagy elpusztítja a galaxist. Elõször 1994-ben készült el IBM OS/2-re, hatalmas sikere miatt 1995-ben elnyerte az Internet PC Game of the Year címet. A Stardock most összegyûjtötte az a csapatot, mely az eredeti OS/2-es változatot készítette.
Képek,stb:
galacticcivilization1 (2k image) galacticcivilization1   (2k image) ALT="galacticcivilizationsbox (2k image)" HEIGHT=90 WIDTH=120> galacticcivilization1 (2k image)

A játékról további infókat a hivatalos weboldalon találsz.

The SG oldest KING. xD

Danika
Nah:
INFO:
A Strategy First eltolta a Galactic Civilizations megjelenését, mostanáig. A késés fõ oka, hogy nem akarták kiadni a játékot egyszerre a Master of Orion 3-mal. A két játék sok hasonlóságot mutat, hisz ez is egy a galaxis feletti uralomért zajló, körökre osztott stratégia. A 22. században játszódó játékban a játékosnak az emberi fajt kell vezetnie a galaxis meghódítása közben. A galaxisban (melynek állítható a mérete kicsitõl a hatalmasig) több idegen faj is megtalálható, mind a maga céljával. Kutatás, katonai terjeszkedés, diplomácia; az emberiség sok csatát fog megvívni, kereskedelmi szerzõdéseket kötni, szembesül etnikai problémákkal és meghódítja vagy elpusztítja a galaxist. Elõször 1994-ben készült el IBM OS/2-re, hatalmas sikere miatt 1995-ben elnyerte az Internet PC Game of the Year címet. A Stardock most összegyûjtötte az a csapatot, mely az eredeti OS/2-es változatot készítette.
Képek,stb:
http://www.freeweb.hu/wco/wcenter/kepek/galacticcivilizationsbox.jpg

galacticcivilization1 (2k image) galacticcivilization1 (2k image) galacticcivilization1 (2k image)

A játékról további infókat a hivatalos weboldalon találsz.

The SG oldest KING. xD

Lammer
Érdekes, most elindult, de most kilépni nem tudtam, LOL 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Nektek továbbmegy amikor csináltok új játékot???
Nekem az uj játék kreáláskor 100%on áll a mutató, és nem megy tovább, tapasztalatok???

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sajna rondább mint az imperium galactika 1, de összetetteb!
képek
Danika
MÉGCSAK TÖLTÖM!

The SG oldest KING. xD