38
Galactic Civilizations
  • hejyjyjy
    Az 1.2 patchet honnan lehet letölteni?
  • cash888
    Miben újabb a Galactic Civilizations 2 Ultimate Edition a többihez képest?
  • Emperors
    Nem tudjátok honnan lehetne hozzá letölteni magyarosítást?
  • Randal
    Tudna valaki vmi jó stratégiát mondani?
    Nekem a kieg is fennt van így 1.51-es a verziószáma, de nem tudok előrébbhaladni normálba.
    Egyszerűen nem tudom hamarabb kifejleszteni a hajókat mint az ellenfelek, hiába veszem fel a kutatást 60%-ra.
    Ráadásul sokkal több szavazatuk van mint nekem, nem tudom, hogy x értékhez mekkora népességszám kell.
    Ráadásul akárhogy kolonizálok is, nem lesz sokkal nagyobb a népesség. se 6-10 bolygónál, se 2-3 bolygónál. A gép persze ilyenkor már a csillagos egekben van.
    Nem tudom mit cseszek el, pedig a Civ3-at és az Ig2-t is egész jól nyomtam.
  • bigapó
    asszem találtam egy bug-ot a játékban. Ha valamit el akartam adni az egyik idegen fajnak, akkor 5 bc-nél nem akart csak 10-12 hónapig fizetni (5bc/month). DE! ha levettem 4 bc-re a pézt, akkor akár 1 millió(!) hónapot is beállíthattam. Ez azért elég durva hiba:))) Persze ez sem működött mindig és mindenkivel, de másokkal meg mást tudtam így "licenszelni" fényévekre. Ha összeadjuk akár 100 bc is összejön havonta, ami elég szép summa.
  • bigapó
    Hi!

Valaki szedett le mod-okat a játékhoz? Kinek hogy működik?
  • bigapó
    Én akkor is szeretném, ha lefordítaná:))
  • Braveheart
    Válasz 'rushman' üzenetére (#29)
    2003. jún. 25. 11:48
  • bigapó
    igen.
  • rushman
    Érdekel valakit a játék lefordítása?
  • rushman
    Csak ennyien vagyunk, emberek. Sztem jó a játék
  • Gábor
    Ha lesz egy kis időm,akkor majd belemélyülök a játékba,amit eddig láttam az nekem tetszett!
  • Gábor
    CM4?
  • Gábor
    Ez így van!
  • Gábor
    Köszönöm,de menetközben megtaláltam!:)

Mindenkinen csak rossz véleménye van a játékról, vagy csak ilyen kevesen játszák?!
  • Gábor
    A gamespot jó kritikát írt a járékról!
    btw vki ki tudna segíteni egy cdkulccsal!
  • Gábor
    Csak egy dologra lennék kíváncsi: jó a gamma vagy sem?
  • Gábor
    Akkor most üti ez a játék a master of orion 2t,vagy szinten van vele, ill rosszabb, és meg sem éri letölteni?
  • Dns5000
    hmm es mi volt a megoldas mert nekem is lefagy 100%on
  • Danika
    INFO:
    A Strategy First eltolta a Galactic Civilizations megjelenését, mostanáig. A késés fő oka, hogy nem akarták kiadni a játékot egyszerre a Master of Orion 3-mal. A két játék sok hasonlóságot mutat, hisz ez is egy a galaxis feletti uralomért zajló, körökre osztott stratégia. A 22. században játszódó játékban a játékosnak az emberi fajt kell vezetnie a galaxis meghódítása közben. A galaxisban (melynek állítható a mérete kicsitől a hatalmasig) több idegen faj is megtalálható, mind a maga céljával. Kutatás, katonai terjeszkedés, diplomácia; az emberiség sok csatát fog megvívni, kereskedelmi szerződéseket kötni, szembesül etnikai problémákkal és meghódítja vagy elpusztítja a galaxist. Először 1994-ben készült el IBM OS/2-re, hatalmas sikere miatt 1995-ben elnyerte az Internet PC Game of the Year címet. A Stardock most összegyűjtötte az a csapatot, mely az eredeti OS/2-es változatot készítette.
    Képek,stb:
    galacticcivilization1 (2k image) galacticcivilization1   (2k image) ALT="galacticcivilizationsbox (2k image)" HEIGHT=90 WIDTH=120> galacticcivilization1 (2k image)

A játékról további infókat a hivatalos weboldalon találsz.

• Danika
    Nah:
    INFO:
    A Strategy First eltolta a Galactic Civilizations megjelenését, mostanáig. A késés fő oka, hogy nem akarták kiadni a játékot egyszerre a Master of Orion 3-mal. A két játék sok hasonlóságot mutat, hisz ez is egy a galaxis feletti uralomért zajló, körökre osztott stratégia. A 22. században játszódó játékban a játékosnak az emberi fajt kell vezetnie a galaxis meghódítása közben. A galaxisban (melynek állítható a mérete kicsitől a hatalmasig) több idegen faj is megtalálható, mind a maga céljával. Kutatás, katonai terjeszkedés, diplomácia; az emberiség sok csatát fog megvívni, kereskedelmi szerződéseket kötni, szembesül etnikai problémákkal és meghódítja vagy elpusztítja a galaxist. Először 1994-ben készült el IBM OS/2-re, hatalmas sikere miatt 1995-ben elnyerte az Internet PC Game of the Year címet. A Stardock most összegyűjtötte az a csapatot, mely az eredeti OS/2-es változatot készítette.
    Képek,stb:
    http://www.freeweb.hu/wco/wcenter/kepek/galacticcivilizationsbox.jpg

galacticcivilization1 (2k image) galacticcivilization1 (2k image) galacticcivilization1 (2k image)
  • A játékról további infókat a hivatalos weboldalon találsz.

• Lammer
    Érdekes, most elindult, de most kilépni nem tudtam, LOL :)
  • Lammer
    Nektek továbbmegy amikor csináltok új játékot???
    Nekem az uj játék kreáláskor 100%on áll a mutató, és nem megy tovább, tapasztalatok???
  • Crem
  • balty
    Sajna rondább mint az imperium galactika 1, de összetetteb!
    képek
  • Danika
    MÉGCSAK TÖLTÖM!