38
Galactic Civilizations
-
hejyjyjy #38 Az 1.2 patchet honnan lehet letölteni? -
cash888 #37 Miben újabb a Galactic Civilizations 2 Ultimate Edition a többihez képest? -
#36 Nem tudjátok honnan lehetne hozzá letölteni magyarosítást? -
#35 Tudna valaki vmi jó stratégiát mondani?
Nekem a kieg is fennt van így 1.51-es a verziószáma, de nem tudok előrébbhaladni normálba.
Egyszerűen nem tudom hamarabb kifejleszteni a hajókat mint az ellenfelek, hiába veszem fel a kutatást 60%-ra.
Ráadásul sokkal több szavazatuk van mint nekem, nem tudom, hogy x értékhez mekkora népességszám kell.
Ráadásul akárhogy kolonizálok is, nem lesz sokkal nagyobb a népesség. se 6-10 bolygónál, se 2-3 bolygónál. A gép persze ilyenkor már a csillagos egekben van.
Nem tudom mit cseszek el, pedig a Civ3-at és az Ig2-t is egész jól nyomtam. -
#34 asszem találtam egy bug-ot a játékban. Ha valamit el akartam adni az egyik idegen fajnak, akkor 5 bc-nél nem akart csak 10-12 hónapig fizetni (5bc/month). DE! ha levettem 4 bc-re a pézt, akkor akár 1 millió(!) hónapot is beállíthattam. Ez azért elég durva hiba:))) Persze ez sem működött mindig és mindenkivel, de másokkal meg mást tudtam így "licenszelni" fényévekre. Ha összeadjuk akár 100 bc is összejön havonta, ami elég szép summa. -
#33 Hi!
Valaki szedett le mod-okat a játékhoz? Kinek hogy működik? -
#32 Én akkor is szeretném, ha lefordítaná:)) -
Braveheart #31 Válasz 'rushman' üzenetére (#29)
2003. jún. 25. 11:48 -
#30 igen. -
#29 Érdekel valakit a játék lefordítása? -
#28 Csak ennyien vagyunk, emberek. Sztem jó a játék -
Gábor #27 Ha lesz egy kis időm,akkor majd belemélyülök a játékba,amit eddig láttam az nekem tetszett! -
Gábor #25 CM4? -
Gábor #24 Ez így van! -
Gábor #21 Köszönöm,de menetközben megtaláltam!:)
Mindenkinen csak rossz véleménye van a játékról, vagy csak ilyen kevesen játszák?! -
Gábor #19 A gamespot jó kritikát írt a járékról!
btw vki ki tudna segíteni egy cdkulccsal! -
Gábor #15 Csak egy dologra lennék kíváncsi: jó a gamma vagy sem? -
Gábor #12 Akkor most üti ez a játék a master of orion 2t,vagy szinten van vele, ill rosszabb, és meg sem éri letölteni? -
Dns5000 #9 hmm es mi volt a megoldas mert nekem is lefagy 100%on -
#8 INFO:
A Strategy First eltolta a Galactic Civilizations megjelenését, mostanáig. A késés fő oka, hogy nem akarták kiadni a játékot egyszerre a Master of Orion 3-mal. A két játék sok hasonlóságot mutat, hisz ez is egy a galaxis feletti uralomért zajló, körökre osztott stratégia. A 22. században játszódó játékban a játékosnak az emberi fajt kell vezetnie a galaxis meghódítása közben. A galaxisban (melynek állítható a mérete kicsitől a hatalmasig) több idegen faj is megtalálható, mind a maga céljával. Kutatás, katonai terjeszkedés, diplomácia; az emberiség sok csatát fog megvívni, kereskedelmi szerződéseket kötni, szembesül etnikai problémákkal és meghódítja vagy elpusztítja a galaxist. Először 1994-ben készült el IBM OS/2-re, hatalmas sikere miatt 1995-ben elnyerte az Internet PC Game of the Year címet. A Stardock most összegyűjtötte az a csapatot, mely az eredeti OS/2-es változatot készítette.
Képek,stb:
ALT="galacticcivilizationsbox (2k image)" HEIGHT=90 WIDTH=120>
A játékról további infókat a hivatalos weboldalon találsz.
INFO:
A Strategy First eltolta a Galactic Civilizations megjelenését, mostanáig. A késés fő oka, hogy nem akarták kiadni a játékot egyszerre a Master of Orion 3-mal. A két játék sok hasonlóságot mutat, hisz ez is egy a galaxis feletti uralomért zajló, körökre osztott stratégia. A 22. században játszódó játékban a játékosnak az emberi fajt kell vezetnie a galaxis meghódítása közben. A galaxisban (melynek állítható a mérete kicsitől a hatalmasig) több idegen faj is megtalálható, mind a maga céljával. Kutatás, katonai terjeszkedés, diplomácia; az emberiség sok csatát fog megvívni, kereskedelmi szerződéseket kötni, szembesül etnikai problémákkal és meghódítja vagy elpusztítja a galaxist. Először 1994-ben készült el IBM OS/2-re, hatalmas sikere miatt 1995-ben elnyerte az Internet PC Game of the Year címet. A Stardock most összegyűjtötte az a csapatot, mely az eredeti OS/2-es változatot készítette.
Képek,stb:
http://www.freeweb.hu/wco/wcenter/kepek/galacticcivilizationsbox.jpg
A játékról további infókat a hivatalos weboldalon találsz.
Nekem az uj játék kreáláskor 100%on áll a mutató, és nem megy tovább, tapasztalatok???
képek