7924
  • sakal6
    már 11K ért lehet kapni 4400+ x2-t
  • sakal6
    ha a god of war-al akarsz játszani akkor szerintem vegyél egy 2 magos processzort.
  • Cyrus666
    Én ezzel nyomom Intel Core 2 Duo E8400 3GHZ, Ati Radeon HD 4850 512MB RAM, de mint alább olvashatod, nem csak a "gépigény" jelent gondot, hanem az is h megfelelő iso-t vadásszon le az ember.
  • sakal6
    az emulátornak proci igénye van, kevés neki az 1 magos. egy 2 magos 4600+ nincs 50fps csak speedhackel. felbontásról ne beszéljünk mert mindenkinek 512x512 körül megy.
  • olbaidhun
    Hi all!
    Érdeklődni szeretnék, h kinek hogyan megy a God of War 1-2 PC-n, mert nekem sajna csak egy egymagos AMD rendszerem van és nem látom esélyét, h gyorsabb lesz ha a meglévő rendszert "csak" kétmagosra fejlesztem.

M2N-MX alaplapom van 940es tokozssal, de nemtom "meddig" lehetne fejleszteni, h Kratos szaladgáljon.. jelenleg 3800mhz~2.4Ghz en fut, de kevés..

VGA: 8600GTS Gigabyte..

Ez a konfig elég volt a crysis-nak, de kiváncsi vagyok mi lenne megfelelő (elég kis felbontáson 30-50fps) a GOD OF WAR-nak.. már olvastam a minimum gépigényeket is, de engem kizárólag ez a game érdekel! Tuning trükk is jó!

Előre is kösz, egy GOW FAN!
  • Cyrus666
    Na, gow1 v1 (ez az ami kifagy):
    BOOT2 = cdrom0:\SCUS_973.99;1
    VER = 1.00
    VMODE = NTSC
    gow1 v2 (ez elindul, de a másik mentéseit nemtom beolvastatni vele, és még nem nyomtam ugyanaddig):
    BOOT2 = cdrom0:\SCES_531.33;1
    VER = 1.00
    VMODE = PAL
    gow2 (ez is kifagy):
    BOOT2 = cdrom0:\SCUS_974.81;1
    VER = 1.01
    VMODE = NTSC
  • Miley Cyrus
    a pluginokat tesztelgesd...graphic ot részesítsd előnyben
    és még a cpu-n is lehet rakni 'turbot'
  • sakal6
    a dvd-n a systemet megnyitod jegyzettömbbel
  • Hellsing47
    mármint miket tesztelgessek?
    tehát graphics-on és a sound-on kívül hol kell állítgatni a dolgokat?
    nem igazán értek sajnos ehhez :/
  • Cyrus666
    Ezeket az adatokat hogyan tudom előcsalni a totalban?
  • Miley Cyrus
    a hangot kapcsold ki, több fps-ed lesz...
    és a t5-höz meg a dbzb3-hoz más config kell, mármint pcsx2 config:D
    tesztelgesd..
  • Hellsing47
    sziasztok
    tudnátok segíteni abban hogy mért van az hogy se a tekken5, se a dbz budokai 3, nem akar normálisan futni?
    menüben teljesen jó 60fps, aztán mindkettőnél harc közben lelassul az egész és a hang is akad :/
  • sakal6
    nekem:
    god of war 1 :
    BOOT2 = cdrom0:\SCUS_973.99;1
    VER = 1.00
    VMODE = NTSC

god of war 2 :
    BOOT2 = cdrom0:\SCES_542.06;1
    VER = 1.00
    VMODE = PAL
  • Cyrus666
    Ezt hogyis kell? Mármint, hogy kidobjon ilyesmi infot?
  • Attelee
    Nézd már meg a GOW1-et a Totalcommanderben és ird már be ide a verziószámát!SLUS-97399 <-- Erre gondolok!
  • Zoleeka007
    Sziasztok

sajnos ugyan úgy ugyan ott kifagy a god of war 1 ntsc verziója is de a kettő az jó leszámitva hogy szellemképes
  • sakal6
    a bann gomb is működhetne
  • Evin
    Nem neked írta.
  • norbi2fraktal
    de akkor inkább felejtem marad a 2 pc-n a magyarításoddal
  • sakal6
    emulátorral vagy ps2-vel?
  • norbi2fraktal
    oké, én erre gondoltam Metal Gear Solid 3 - Snake Eater
    de akkor inkább felejtem marad a 2 pc-n a magyarításoddal
  • Evin
    Most nézem a kofigodat; ezzel elfelejtheted, játszhatatlanul lassú lesz. Nekem AMD3000+ -on nagyon szaggatott, még hang nélkül is.
  • Evin
    Melyiket?
    Mondjuk a lista szerint mindkettő megy, de nálam textúrahibás volt mind2.
  • Attelee
    Én már végigvittem ezt a verziot!God of War (DVD9) [SLUS-97399] [NTSC U_C] 7.93GB!

norbi2fraktal:Próbáltam!Müködik!Viszont nálam se valami gyors a bejátszásoknál 23-30 Fps Szóval azon a gépen nem érdemes tolni!!Játék közben megvan az 50Fps!
  • norbi2fraktal
    sziasztok, a Metal Gear 3-at próbálta valaki emuval???
  • Cyrus666
    Hát ja, ez az én akadásomon már jóval túlvan. Köcce a linket, nekilátok lezúzni ezt a verziót is.
  • sakal6
    http://www.youtube.com/watch?v=WnNXRoTpfLk
    pontosan itt járok
  • sakal6
    http://isohunt.com/torrent_details/47339387/god+of+war+2?tab=summary
    azt hiszem hogy ez az ami megvan nekem.
  • sakal6
    http://www.kepx.info/files/gve5nflc2k5wom6ua3k8.jpg
    én itt járok a 2-be, most száltam le pegazusról. Lahkesis sziklái.
    vagyis tovább ment.
  • sakal6
    nekem a God of War NTSC DVD9 8gb-s van meg.
  • Cyrus666
    Nekem az GoW1 2x van meg. Van egy amihez csak annyi van, h NTSC, ez 3,4Gs iso, a másik NTSC-Tmasgames (1_ss) 3,9Gs iso. Csak az előbbivel toltam, mivel az utóbbi nem olvassa be a mentéseket, újat kezdeni meg nem volt még időm.
  • Zoleeka007
    Köszi szépen a segtséget

most jelen pillanatban szedem a God of War-t cfn-gow_dvd nevezetű verziót remélem ntsc mert sajnos nem rták sehol ja meg szedem a 2-őt de az viszont fix hogy ntsc
  • sakal6
    az 1-be elakadtam, majd holnap csinálok róla képet hogy hol, a 2-be meg még nem járok ott.
  • Cyrus666
    Jaja. Van itt egy jó kis odlal: http://ballor.hu/gow/szovegkonyv ,a hol olvasható az 1 és a 2 szövege is magyarul. Az 1ben a Poseidon küldetésnél akad meg a videó, miután a ketrec leereszkedik. A 2ben http://ballor.hu/gow/szovegkonyv2, a Vissza az Olimposz tüzéhez küldi végén akad meg a video. Azt írjátok már meg nekem, ha a ti verziótokkal tovább tudtatok jutni ezeken a részeken. Mert akkor kellene h pontosan milyen verzióval toljátok, mekkora a mérete, beállítások, egyebek. Nagyon bejön a game, és rohadtul idegesít, h mikor végre összejött, akkor meg megakadt.
  • sakal6
    az 1-be jártál már itt?
    http://www.youtube.com/watch?v=Gi0nKWHcptg
  • sakal6
    azért áll meg mert pal-os a verzió, szed le az ntsc-t és akkor tovább fog menni.
  • Zoleeka007
    Sziasztok ez tényleg idegesitő valaki nem tudja mit lehet vele kezdeni? nálam az első része a god of warnak ott akad ki mikor kész az ember a hajos pája nagyrészével még az elején felmegy az árbocon avgy mi a pikli az utánna csuzás 3 ajtó be mész a középsőbe ott van valami kék bizbasz azt felszeded elindul a videó ahogy valami erőt kapsz vagy valami hasonlót elkezd világosodni a kép a videó végén és akkor annyi nem megy tovább szal ki se lép semmi csak meghal

Pcsx2 0.9.6 a 987es béta inditó fájlal
    Synce Hack Cycle rate 0x alapértelmezett
    VU Cycle Stealing Experimentalon
    Cpu : Frame limit:Normal EErec bekapcs VU0rec VU1rec bekapcs MTGS Bekapocs

UI: Am ezzel ahogy be van állitva 60Fpsel megy átlag de a minima sem alacsonyabb menet közben 52-55 fps-nél

• Cyrus666
    Nélam 3Ghz-el elég jól fut, leszámítva, h az 1 és a 2is bekadt egy adott videónál és nemtok vele mitcsinálni.
  • gregtom6
    Még jó, h van PS2-m:)Csak gondoltam hátha menne PC-n is. Esetleg húznám a procit, de nemtom meddig lehetne, meg azt se tom, h hogy kell...
  • sKeezo
    budokai tenkaichi 3 faszán elmegy ezzel az új indítófájl-al 30 fps-es, nekem ez jó is lenne, de nagyon durván villog, vibrál :( már állítottam mindent, de nem jó :( valami tipp?