7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#112 nekem is az van meg
milyen konfigod van? -
#111 ja de varj mar, neked iso ?
nekem ez van :
Game............: Ps2_Final Fantasy X(10) (NTSC)
Origin..........: NTSC
Released........: 12/17/2001
Filename........: SLUS_20312.mdf
Platform........: PS2
Files...........: 1x 4.19 GB
MDF.size........: 4.19 GB
Source..........: Retail DVD
Ripped By..........: K00lduDe
Gametype........: RPG -
#110 megprobalom, bar meg nem hallottam mdf konvertalasrol -
#109 ja probálgatjuk a dolgokat
reménykedek abban hogy a játékban elindul -
#108 Figyelj, ha van helyed a vinyón, próbáld átkonvertálni más verzióba az iso -filet-, mondjuk bin -be vagy mds -be stb. Próbát megér! (nincs helyem ilyen ákcióra :( ) -
#107 eheh. :]] -
#106 Nem tudom, küldött a menüből egy save -t az rögtön ment :/ csak ugye használhatatlan mert ott meg rögtön new game jön videóval :pp -
#105 ok, szolj majd, hogy mire jutottal / jutottatok plz
Final Fantasy X [SLUS 20312] (U)
Average FPS: 35.xx - 45.xx
Status: Ingame
Computer Specs
AMD64 SD3700+ @ 2.7GHz
OCZ Gold VX 2x512MB @ DDR490 2-2-2-5
Nvidia 6800GT @ 440/1155MHz
Creative SoundBlaster Audigy
Configuration
Non-VM Build (VM build doesn't work for me)
GSdx9 SSE2: windowed, PS 1.4, LTF, NLOOP 0 hack
P.E.Op.S SPU2 DSound Driver 1.4.0
Linuzappz ISO CDVD driver 0.50
SSSPSX PAD plugin 1.6.0
+ the other standard plugs
Europe v2.0 Bios
CPU: EERec, VU1Rec, VU0Rec
Runs 18 - 102 fps on this comp, now even often hits 60+ fps. Battles seems to most often run at a nice ~30 fps now too. Speech sounds great now. Runs average around 1.8x faster ingame!
Hehe, spent around 1½hr or so even making it to the 1st save point, it freezed 3 - 5 times and last freeze lasted around 30mins.
mindent igy csinaltam... hm :| -
#104 pontosan ugyan az a bajod mint nekem!
Közben próbálgattuk Biomage -el, átküldött pár savet, egyelőre úgy tűnik, hogy valami a videókkal van...még teszt
-
#103 normal exevel beugrik az inditokepernyo, es mar lep is ki, a masik exenel vegigmegy az introkon, a Final Fantasy X project-es introig, es itt okoz hibat
nemtom szamit-e, SLUS_20312 -m a .mdf-em fileneve -
#102 meddig jut el? -
#101 Ps2_Final Fantasy X(10) (NTSC)
ezt hogy kell mukodesre birni? a normal exevel egyszeruen kilep a jatek inditasanal, a pcsx2t-nel meg hibat okoz
ez mitol lehet ? -
#100 Nekem leginkább a Budokai 3 kellene. Mennyi az átlag FPS? -
#99 nekem ezzek vannak meg és játszotam vellük sokkat tenkaichi, budokai 3 , super dragonball Z -
#98 Valamelyik DBZ Budokai-t próbálta valaki? -
#97 God of War h műxik?Nem találtam a fórumoban a működését a 7 old 1ikén sem. Meg A DMC 1 és 2? -
#96 menj a config/configure be ott betudod állitani a megfelelö biost -
Monoton #95 én még nem használtam soha -
kovilac #94 Bemásoltam a bios-t a pcsx2 bios mappájába:S de ugyanúgy azt írja ki, hogy nem tudja betölteni a biost....:S ötlet? -
kovilac #93 okés
köszi
-
Monoton #92 PCSX2 <------- google ba vésd bele -
kovilac #91 Egy linket nem kaphatnék, hogy honnan lehetne letölteni? -
#90 ugyebar toltottel le biost az emuhoz -
kovilac #89 Üdv mindenkinek! mikor rámegyek a run-ra meg a cdrom-ra kiírja hogy can't load bios és ha betöltenék egy iso-t kivág egy exe hibával. A gép config 1gb DDR2(667) T2300 Core Duo, X1600. Mit tegyek??? -
#88 nyugi nem érthetsz mindent talán olvasgas a hasonlo topikban a konzol forumon -
#87 ezt melyik kommentra irtad? -
#86 ugyan az -
#85 köcce! de akkor mi van azzal amit te írtál? -
#84 kandurex ne foglalkoz azzal a patch el nem seggit melesleg az nem a 0.9.1 re tervezték
hogy értsd az új emulátor kilett javitva az a fagyás de hogy örülj beirom ide mit kell csinálnod ahoz a patchhez
hoz létre egy fájl "bb3d833a.pnach"
és ird ezt belle
gametitle=Final Fantasy X
comment=Skips Video Freeze
//Skip Videos
patch=0,EE,0015e4b0,word,00000000
//skip INIT SOUND
//patch=0,EE,0012604C,word,00000000
ennyi -
#83 Jóvan tehát ezse müködik :( -
#82 én is kiproszáltam most a we10-el,elvileg ezt viszi
hát nemtom hogy én vagyok béna vagy mivan de 4kép bejön rendesen egymás után de mikor az intro következne akkor megáll a fekete képnél :@ -
#81 mondom odáig nem is jutottam,hogy gamet is próbáljak
leszarom,pc az pc,konzol az konzol -
#80 Na azert amiota atirtak a VU es EE recompilert, van olyan gama ami 60FPSel is megy. :P
Persze nem ez a jellemzo, de mar ez is nagy elorelepes.
Csak igy tovabb. -
#79 Mit próbáltál? -
#78 na én kipróbáltam
elindítottam a progit,mire eltüntette az összes ikonom a tálcáról,még csak meg sem kezdtem a kalibrálását
csak restart után jöttek vissza,szal részemről ennyi,ki tudja még mit tartogatott volna számomra,lehet csak nálam lámázott,de ennyi aszem -
#77 -
#76 hát ja nemtom csak ezeket mondtam,de god of war az amit én most szívesen próbiznék -
Gabe18 #75 Asszem a MS eret vágna magán ha a Ninja Gaiden-t te a PS2 emulátoron elinditanád... -
#74 bocsi még1
fight night,azt próbiztam ps2-n havernál,az zsír -
#73 ráadásul most azt sem tom mik az igazán menő gémek ps2-n
nagy hirtelen:
god of war
resik
mgs
ninja gájdzsin vagy mi fasz:)
őőő többet nem tok,paraszt pc-s vok:)