7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Dzsiti999 #433 P4, 3ghz (3.25 ghz-n fut), HT-val... -
#432 Dzsiti neked hányezer bites procid van hogy már a bios 128 fps-el megy? -
Lacikaka #431 Hello!
Végigolvastam a fórumot.
Nem találtam sehol vagy angolul volt leírva hogy hogy lehet elindítani a PS2 emulátort(PCSX2).
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi! -
Spunge #430 hello nekem valami GS errort ir kulonben a dbz budokai tenkaichit akkarom beloni valaki aki probalta es elindult neki adja meg az msn cimet vagy valamit mert kellene segitseg a tovabb haladashoz -
#429 nem minden játékra csináltak patchet de mondom hagyuk azzal semmit nem érsz el mert a legtöbb játéknál nem müxik de azért van pár amin igen -
matehoki #428 Csinálni kell? Nem lehet letölteni? -
#427 te tudsz csinálni patch et de ebbe ne menjünk belle kicsit bonyolult -
matehoki #426 De azt irja ki hogy: patches not found can't apply patches crc=ad92ed15
Honnan lehet patch-et leszedni? -
#425 oké -
matehoki #424 OKé!már sikerült megoldani azt amit leirtam. -
#423 embert csat te gondolod hogy ez warez az emulátor nem sért törvényt csak a bios amit letudsz tölteni a saját PS2 konzolról
és ilyent ne reklámozol egy nyilvános topikba még a végén büntetést kapsz
-
#422 talán kicsit viszanézhetnél ere a hozzászólásra #311 -
#420 kereso lap aljan -
matehoki #419 Sziasztok!
Én leszedtem a progit, de a bios szarakodik, mivel nincs biosz.Vissza olvasva meg az irtátok hogy egy PS-ről kell leszedni!Nem tudná valaki feltenni az internetre?Vagy nem lehet letölteni egy jól müködű bios-t valahonnan? -
#418 hát várjál a devil may nagy jól megy, de ebben valahogy más tök fura az egész -
#417 az ps2 játékot game pad al kell játszani majd megszokod és is megszoktam a használatát söt néhány játéknál ami PCs használom a game pad ot -
#416 Na megy az REoutbrake2 de nem bírom normálisan beállítani az irányítást, hiába teszem gamepadra olyan érdekes az egész. -
#415 Leszedtem újraraktam, most is bejön a gombra ez a szar, de legalább ha átállítom a start gombot akkor arra mostmár nem -
#414 passz, próbáld ki a másik controller plugint -
#413 Az ok, szerintem is az, de mi a bánatért állítja magát mindig a start gombra? -
#412 ez vmi képlopó( vagy videófelvevő) funkciónak tűnik nekem -
#411 Szóval ha a start gombot nyomom mindig ez van, már átállítottam másik gombra de akkor is ezt csinálja -
#410 -
#409 ok mingyárt szúrom, addig is nincs vmi oldal ahonnan patcheket lehet leszedni? -
#408 tényleg és menyire müxik a dreamcast emulátor? -
#407 Van működő Dreamcast verzió, dreamcast Chankast emulátorra. Csak a hnag megy el.
De attól játszható. -
#406 kép plz -
#405 Na végre bejön a game, sikerült a patch, de a start gombot nyomva mindig egy ilyen kis szar capture settingses ablak jön be, ezzel mit lehet kezdeni? -
#404 *illegalis :D -
#403 ja igen az a nyomorult bios inlegális ezért nincs a pcsx2 n -
#402 Jól van...
Végülis a (nyomorult) BIOS a lényeg benne.. -
#401 De sz*r ez a progi.Leszedem,rinyál.Jól van megcsinálom,leszedek 1 gémet,aztán meg azért rinyál,mert olyan segg hogy 1 nyomorult biost nem tud magának felrakni.Tud vki dobni 1et?És Csak Ps2-t emulál v 1et is? -
Dzsiti999 #400 Jah... DVD5-ön van. -
#399 nem DVD9-es:) de van belőle DVD5-rip amiből sok videó hianyzik -
#398 jól tudom ez kétt DVDs? -
Dzsiti999 #397 Megnéztem. Jó meghajtó van beállítva... De majd valamikor megpróbálom image-ből futtatni (beimage-elem). Meg minden biossal megpróbáltam, de egyikse működött... God of Wart próbálom futtatni egyébként. Mind1. Azért kösz a segítséget. -
#396 van egy confige gomb az összes vállasztható pluginnál
"config/configure"ben
talán rosz meghajto van beállitva a peopsnél -
#395 nem ugy tünik a biost inditod el -
Dzsiti999 #394 Itt van. Akárhányszor rányomok arra a PS2 disk izére, mindig ugyanezt dobja vissza...
-
#393 csinálj egy képet és töltsd fel is linkeld ide