7924
  • Dzsiti999
    P4, 3ghz (3.25 ghz-n fut), HT-val...
  • Gebe7636
    Dzsiti neked hányezer bites procid van hogy már a bios 128 fps-el megy?
  • Lacikaka
    Hello!
    Végigolvastam a fórumot.
    Nem találtam sehol vagy angolul volt leírva hogy hogy lehet elindítani a PS2 emulátort(PCSX2).
    Légyszi segítsetek!
    Előre is köszi!
  • Spunge
    hello nekem valami GS errort ir kulonben a dbz budokai tenkaichit akkarom beloni valaki aki probalta es elindult neki adja meg az msn cimet vagy valamit mert kellene segitseg a tovabb haladashoz
  • biomage
    nem minden játékra csináltak patchet de mondom hagyuk azzal semmit nem érsz el mert a legtöbb játéknál nem müxik de azért van pár amin igen
  • matehoki
    Csinálni kell? Nem lehet letölteni?
  • biomage
    te tudsz csinálni patch et de ebbe ne menjünk belle kicsit bonyolult
  • matehoki
    De azt irja ki hogy: patches not found can't apply patches crc=ad92ed15
    Honnan lehet patch-et leszedni?
  • biomage
    oké
  • matehoki
    OKé!már sikerült megoldani azt amit leirtam.
  • biomage
    embert csat te gondolod hogy ez warez az emulátor nem sért törvényt csak a bios amit letudsz tölteni a saját PS2 konzolról
    és ilyent ne reklámozol egy nyilvános topikba még a végén büntetést kapsz
  • biomage
    talán kicsit viszanézhetnél ere a hozzászólásra #311
  • j0nNyKa
    kereso lap aljan
  • matehoki
    Sziasztok!

Én leszedtem a progit, de a bios szarakodik, mivel nincs biosz.Vissza olvasva meg az irtátok hogy egy PS-ről kell leszedni!Nem tudná valaki feltenni az internetre?Vagy nem lehet letölteni egy jól müködű bios-t valahonnan?
  • Shep
    hát várjál a devil may nagy jól megy, de ebben valahogy más tök fura az egész
  • biomage
    az ps2 játékot game pad al kell játszani majd megszokod és is megszoktam a használatát söt néhány játéknál ami PCs használom a game pad ot
  • Shep
    Na megy az REoutbrake2 de nem bírom normálisan beállítani az irányítást, hiába teszem gamepadra olyan érdekes az egész.
  • Shep
    Leszedtem újraraktam, most is bejön a gombra ez a szar, de legalább ha átállítom a start gombot akkor arra mostmár nem
  • Seth
    passz, próbáld ki a másik controller plugint
  • Shep
    Az ok, szerintem is az, de mi a bánatért állítja magát mindig a start gombra?
  • Seth
    ez vmi képlopó( vagy videófelvevő) funkciónak tűnik nekem
  • Shep
    Szóval ha a start gombot nyomom mindig ez van, már átállítottam másik gombra de akkor is ezt csinálja
  • Shep
  • Shep
    ok mingyárt szúrom, addig is nincs vmi oldal ahonnan patcheket lehet leszedni?
  • biomage
    tényleg és menyire müxik a dreamcast emulátor?
  • spidey
    Van működő Dreamcast verzió, dreamcast Chankast emulátorra. Csak a hnag megy el.
    De attól játszható.
  • biomage
    kép plz
  • Shep
    Na végre bejön a game, sikerült a patch, de a start gombot nyomva mindig egy ilyen kis szar capture settingses ablak jön be, ezzel mit lehet kezdeni?
  • j0nNyKa
    *illegalis :D
  • biomage
    ja igen az a nyomorult bios inlegális ezért nincs a pcsx2 n
  • Csibe001
    Jól van...

Végülis a (nyomorult) BIOS a lényeg benne..
  • berlinboy6329
    De sz*r ez a progi.Leszedem,rinyál.Jól van megcsinálom,leszedek 1 gémet,aztán meg azért rinyál,mert olyan segg hogy 1 nyomorult biost nem tud magának felrakni.Tud vki dobni 1et?És Csak Ps2-t emulál v 1et is?
  • Dzsiti999
    Jah... DVD5-ön van.
  • mila69en
    nem DVD9-es:) de van belőle DVD5-rip amiből sok videó hianyzik
  • biomage
    jól tudom ez kétt DVDs?
  • Dzsiti999
    Megnéztem. Jó meghajtó van beállítva... De majd valamikor megpróbálom image-ből futtatni (beimage-elem). Meg minden biossal megpróbáltam, de egyikse működött... God of Wart próbálom futtatni egyébként. Mind1. Azért kösz a segítséget.
  • biomage
    van egy confige gomb az összes vállasztható pluginnál
    "config/configure"ben
    talán rosz meghajto van beállitva a peopsnél
  • biomage
    nem ugy tünik a biost inditod el
  • Dzsiti999
    Itt van. Akárhányszor rányomok arra a PS2 disk izére, mindig ugyanezt dobja vissza...

• biomage
    csinálj egy képet és töltsd fel is linkeld ide