7924
  • biomage
    akkor elrontotad
  • tasakos
    Most ez van az ablakban mikor megnyitom: BUILTIN
  • biomage
    egy kérdést
    hogy irod be?
    láthato a neved a táblázatban most?
    vagy csak a rendszer gazda van?
  • tasakos
    Hi! ide mentél? Helyi házirend + felhasználóijogok kiosztása - Igen oda mentem,beírom a nevemet próbaképp a másik fiók nevét is beírtam de semmi:-(
    1.Alapesetben nincs bent a nevem ,akkor rámegyek a pcsx2.exe-re akkor kéri, hogy írjam be beírom hiba!
    2.Mielött elindítom a pcsx2.exe-t Helyi házirend + felhasználóijogok kiosztása ott beírom a nevem,majd elindítom a pcsx2-t de így se jó,ki érti ezt...
  • biomage
    bent van a neved az ablakban?
    ide mentél? Helyi házirend + felhasználóijogok kiosztása
  • tasakos
    Na ez a baj,azt kb 10x megcsináltam de semmi..
  • biomage
    olvasd el a #347 hozzászólást
  • tasakos
    Hi Biomage! a fórumba visszolvasva írtad, hogy neked elindúl a pcsx2 0.9.1 VM-be! Hogy állítottad be hogy fusson,mert nekem sehogy nem akar elindúlni , és tudvalévő hogy VM-módba azért picit gyorsabb is nekem az pár 3-4 fps kéne amit az ad pluszba 1-2 játékhoz , hogy élvezhető legyen.
    Gép:Intel 2.4,1024 MB,6600GT 525/1140.
    Page fájl: 2 giga
    Nem értem miért nem megy Vm módba :-((
  • redraven8
    Amúgy csak azért pártolok el a PC-s emulációtól,mert számomra csak EGY típusú játék érdekes...gondolom már kitaláltátok ,hogy a DB-s játékok a szívem csücske .Ééééés ezen játékok gépen történő emulálásához oan gép kell ami nekem nem jön össze egy jódarabig :) .Amúgy meg nemtom ki hogyvan vele,de nekem a Bdokai 3 -nál nagyon komoly gondok adódtak az irányítással.. :( .

• redraven8
    Köszi...de még nemsikerült beszerezni az eredeti gamét ....nagyon ritka ugyanis :)
    Amúgy még mindíg nemírtad le,hogy mik a beálítáasid a PCSX2 nél..

• biomage
    jó játékot kivánok neked
  • redraven8
    Nah gyerekek...én végső elkeseredésemben vettem egy SLIM PS2 est ,memoval meg joy -jal 17 ezerért :) szerintem nagyon jó bizniszt kötöttem
    Eldöntöttem,hogy inkább megveszem eredetibe a budokai részeket azt jóvan :)

• mila69en
    bios
  • tasakos
    Hi all! Én még keudő vagyok ebben az emulálás témában.De tudok olvasni és elolvastam az itteni és a pcsx2 fórumot és sok dolog világossá vált elöttem.
    1.
    Pcsx2 v0.9.1
    Ezt használom,(mint általában mindenki)
    Eddig jól működik, nincs vele hibám(csak a sebesség mint mindenkinek :-).
    Amikkel játszok: RE:outbreak File#2,Residen Evil4 !
    Azért írtam a bios és Rom kérésemet ,mert a külföldi fórumokat olvasva ezek e játékok az ott leírt gépeken jól mentek,nálam meg lassú az ott leírt konfigokhoz képest,(Intel 2,4(SSE2)1024Mb ddr,GigaByte 6600GT 500/1000)
  • tasakos
    Hi!,ok thx
  • mila69en
    majd ide belinkelem csak nem tudom a pontos elérési utat valamelyik extra.hu szerverre egyszer már feltöltöttem valakinek az összes bioszt meg rom-okat jelenleg nem elérhető extra.hu ftp-e szal megnézni sem tudom. késöbb megpróbálom
  • tasakos
    Hi all! Légyszi segítsetek akinek megvan a EU v01.60 bios az légyszíves kűldje el ha lehetséges! E-mail: [email protected]

Köszönöm előre is!!!!
  • mila69en
    nekem megvan:)
  • mila69en
    ok nekem 7 bios van....és még mindíg nem látom mi itt a végtelen... meg miféle letölthető beállítások:?DDDDD
  • redraven8
    Biomage..akkor mesélj,hogy neked mik vannak beállítva....kivi vok....sőt már gréfút,hogy mi a frász rosz nálam :)
  • biomage
    nekem is 5 van csak de tudok még kettö biosról de sehol nincs azzok meg :(
  • barret
    Nekem 5 biosom van hozza...
    Ehhez vedd hozza az osszes letezo beallitast:P
    Nagyjabol vegtelen huh...
  • mila69en
    én nem tudom mit lehet az emulátoron rosszúl beállítani?:DDD alig van pár állítási lehetőség....nem kell hozzá programozni, hogy menjen:)
  • mila69en
    erősen középkategória alatt:DDDDD
  • biomage
    roszul állitotad be
  • redraven8
    Ez van nekemis :P akkor meg nálam mért megy 14 fps el és bugokkal tele?
  • biomage

erös géppem van
    3 GHZ proci 6600GT 1 GB ram :P
  • redraven8
    ?? Hiba és minden Bug nélkül fut nálad a game minimum 30-40 FPS el? ehh...Mien erőműved van? :)

• biomage
    nekem fut szép fps en
  • redraven8
    ez egy enyhe célzás,hogy neváltsak témát mih?
    Amúgy csak ezt az 1 ! kérdést akartam még megtudni...de mind1
    Amúgy van valaki akinek rendesen fut a Tenkaichi ?

• biomage
    redraven8 ez itt az emulátor topik menj ide
  • redraven8
    Valaki esetleg abban tud segíteni,hogy a Slim -es PS2 mennyivel jobb vagy roszabb a vastag verziónál? Nekem aztmondták,hogy "a slim az nem olyan megbízható mint a sima ps2" ...

• mila69en
    nekem 3 éve megy tökéletesen a gépem csippelve:) csakis a MATRIX-ot vagy a DMS csippet rakasd bele a többi mind gagyi szar fos és szétb*ssza a gépet mehet kukába:) vagy fejcsre, nekem 2 gépem tönkre ment kb 1 év alatt mert fos csipp volt benne valami MAGIC V mittomén:).......
  • redraven8
    Szóval az lenne 100% os ha eredeti játékokkal etetném...mih? :)

• Seth
    hámost ez fogós kérdés, amire nem lehet egyértelmű választ adni. Vkinek 4-5 éve megy, vkinek pár hónap alatt bekrepál. DE......ez nem feltétlenül a chip hibája, lehet gyári hiba is. Szóval nehéz megmondani.
  • redraven8
    Okéy....ez menni fog...de pár emberke asztmondja,hogy a chippelés által nagyon hamar hazavágódik a gép.Ez igaz?

• Seth
    ahogy mondod, lepasszolod hozzáértőnek, belerakja a chippet meg összeforrasztgatja sok sok vezetékkel, oszt virítod a lóvét és boldogan hazaviszed, lemez bepattint, játszol
  • redraven8
    Noh...látom azért vannak velem is egyvéleményen,hogy a budokaihoz sajnos muszály egy ps2 :) .Én most bonyolítok valamit...remélem összejön :) .Nemtudjátok,hogy a chippeltetés,hogy müxik?...Kiviszem valahová..berakják azt megyek érte és tejelek?

• biomage
    fiatalon öreg
  • barret
    Meg csak 4-5 eves gep :P
    Fiatal:)