7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#955 most nézd meg -
#954 valaki próbálja ki a carbont pls !! és ha műxik akkor szóljon előre is köcce!! -
#953 jeszusom a pad fileaival mit kell csinálni?
van benne egy halom file,azt látom,hogy van külön 64 bitesre meg 32 re de a többi az mi?mit hova?amúgy meg belenéztem a pcsx könyvtáraiba és a biosban nincs semmi,oda nem kéne vmi?
thx -
#952 ja már elég jól müxik az emulátor erös gépen -
#951 majd te kiprobálod nekem nincs az a játék meg -
#950 tényleg van működö ps2 emu? -
#949 hali -
#948 szuper köszi
vki próbálta már a god of war-t? -
#947 kész -
#946 nos igazad van mindjárt kijavitom az irást -
#945 na fasza a leírásod
csak:
ez most erre van:Pcsx2_0.9.1_Setup.exe?
és nekem az általad lőtt két képen lévő beállítások nem is léteznek,ezek a pluginok?ezeket le kell töltsem akkor hozzá?bocsi de most mertem csak belekezdeni ebbe szal lámaságomért elnézésedet kérem
konkrétan:
a graphicsnál, a sound és second controllernél nem stimmelek,mintha a te képeden nagyobb verzió számok lennének
meg még egy utsó,ah sikerült mindent beállítani,akkor tudok iso-t indítani,ha mondjuk bent van démonban?
köszönöm
amúgy valami ilyen leírásra vártam már,szal grat
-
#944 nem gondoltam volna hogy enyien fogják megnézni azt a topikot már 66* nézték meg :) -
#943 aki nem tudja beállitani az emulátort az menjen ide -
#942 most ott a Set Plugins Ditectory-nál beállitottam azt a mappát amibe vannak a pluszok és a régik eltuntek pls segitsetek! -
#941 Belép a játékba és a Carbon logo után kilép ez miért van? -
#940 van vmi oldal,ahol le van írva hogy mit hova milyen bios,akár step by step? -
#939 a konzolrol beszélsz ahol látni minden addresnél a 4x mindenkinél anyi mivel a ps2 konzol dvdje 4x :) -
#938 Már csak arra panaszkodik hogy nem elég a Carbonnak a 4x-es meghajtás -
#937 sziasztok megvan a problema!
Feltettem a bios-t és már eljut a video-ig...
Szal valszeg az lesz a gond majd megprobalok valami kevesbe gepigenyes game-t kiprobalni. -
#936 nem érdemes elindítani, mert ha el is indul, lefagy a menü közben -
Ferrarif1team #935 A need for seed carbon demója van meg de nem tudom elindítani mert nem tudom hogy hogyan működik az emulátor! Lécci segítsetek hogy mit kellen csinálnom!
Előre is kösz!
-
Ferrarif1team #934 Szisztok!
Hogyan kell elindítani a need for speed Carbont?
A segítséget előre is kösz!
-
meril #933 Hello! A PCSX2 az műküdik??? Mert én leszedtem a Carbon demót PS2-re és most fogom majd kipróbálni. Szerintetek? -
Nah ezt irja ki.!! -
#931 ki volt kapcsolva alapból ha bekapcsolom akkor sem jó a tobbi amugy igy van...
Mi lehet a gond még? pls tippet -
#930 igy legyen
kapcsold ki az mtgs ha bevan kapcsolba
a többi pont igy legyen -
#929 mond hogy pl. 1. bepipa 2. igen harmadik nem stb. PLs segits -
#928 nem igazán ez inkább más beállitás lesz a probléma
mondjuk a config/CPUban valami rosz bevan kapcsolva -
#927 Kivétel tortént az alkalmazásban a kovetkező helyen:0x0b9b872b -
#926 nah mostmár a játékmegnyitás az megvolt csak a program hibát észlelt ezért leállt dolog jon és kiirja hogy kevés neki a memoria
-
#925 talán lehet
rakd gsdx9 ne SSE2t és állitsd be a shared et fixed pipeline ra
talán abban elindul -
#924 sehogy se lehet elinditani rajt valamit??? -
#923 jaja
-
#922 szerintem semire rájöttem a kártyádra egy integrált vga ugye? -
#921 mire allitsam at?
-
#920 ZeroGS KOSMOS 0.95.2 -
#919 config/configure -
#918 azt hol tudom megnézni hogy milyen van beállitva?
-
#917 milyen video kártya van bent a gépben és milyen grafikus plugin van beállitva az emulátorban? -
#916 Sziasztok!
Az miért van hogy amikor megadom neki az Iso file-t akkor elkezd valamit és kiirja hogy error opening GS plugin. ez miért van?? PLS segitsetek...