7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
uborkahagymi #1796 dualmagos 2.8-as procival, 7600gt-al, 2gb rammal valszeg el fog döcögni
A ps2 emu ezen a gépen a budokai 3-at már-már játszható sebességen viszi (én pl gépen végigvittem :D)
-----> pfffff szar vagy -
uborkahagymi #1795 kicsit nagy az arcod nem gondolod... -
Limp #1794 Üdv!
Nem szivesen zaklatok senkit de én abszolúút nem vagyok képbe ezzel az emulátoros cuccal.
Nem tudná valaki nekem leírni lépésről lépésre mit kell tenni mert az új Dragon B játéktól teljessen kikattantam és muszáj lenne vele PC-n zuznom.
Előre is köszöntem. -
#1793 Huu ha olyan gepem lenne:) -
rockyboy #1792 Helló! Lenne még 1 kérdésem... A Tekken 4-et elindítom és bejön rendesen de ha rányomok hogy START, akkor megáll az egész játék? Mi lehet a baj? SEGÍTSETEK PLS -
#1791 nincs warez, sorry :P -
denyboy #1790 ha tud valaki valami jó linket ahonnan lelehet tölteni ps2 játékot az szóljon, valami stabil oldal kéne... Köszi -
eFk3 #1789 ja azt nem irtam, hogy a dragon ball z - budokai t. 3-rol van szo. -
#1788 banner -
eFk3 #1787 hali. probalkoztam a pcsx2 emulatorral, keves sikerrel. egy AMD Athlon64 4000+ dualmagos procim van, 1gb ddr rammal es ATI X850XT videokartyaval. probalkoztam beallitani de vagy szabalytalan muvelettel leallt az egesz emulator, vagy egyszeruen csak egy csikban volt kep. ha van ra lehetoseg, valaki segithetne beallitani, esetleg meselhetne egy mukodo beallitasrol. -
Gabosh #1786 Mennyi Fps el megy? -
rockyboy #1785 Köszi mindent elindult! -
rockyboy #1784 és biost hogyan lehet beállítani? -
rockyboy #1783 Nah ezt megpróbáltam úgy ahogy mondtad és kiírta hogy hibált észlelt ezért leáll... OMG!!!!! -
#1782 nincs biosod sem :/
privi ment :) -
#1781 belépsz a progiba, config/configure/cd-dvd pluginnak kiválasztod az EFP is o cdvd drivert.
utána config, és ott lehet megnyitni az ISO-t -
rockyboy #1780 De előtte még azt is kiírja hogy: Unable to load bios... -
rockyboy #1779 -
rockyboy #1778 És elmondanád részletesen hogy azt hogyan csináljam? Mert nem naon értek az ilyesmikhez... -
#1777 akkor a cddvd pluginnal töltsd be az isot, ne a daemonnal ! -
rockyboy #1776 De én betöltöttem a daemonba, és kiírta hogy a windows nem tudja olvasni a lemezt lehet hogy sérült vagy olyan formátumot használ amely nem kompatibilis ezzel a rendszerrel:P. SZal nem tom hogy mit tegyek. A Dragon Ball Z Budokai Teinkaichit akarom elindítani... -
#1775 Csak hogy ne két ellenkező válasz legyen, leírom pontosabban: Mindkettő módszer jó, de az emuba is be lehet tölteni és szeritnem az a legegyszerűbb. -
#1774 Egyiket se. -
#1773 mindkét módon el lehet indítani ;) -
rockyboy #1772 Helló! Azt szeretném kérdezni hogy úgy elindul-e a játék ha daemon toolsba teszem vagy írjam ki és úgy futtassam? Előre is köszi: Dávid -
Gabosh #1771 Tomb raider legends , végülis megy , 10 fps körül , hang akadozik a kép meg elég gáz.. :D
Bár honlapján is irták. -
Gabosh #1770 Kössz -
#1769 benne van a profilomban is ;) -
#1768 na pm plz msn cimed -
#1767 -
#1766 hi
láttom megkaptad a ét fabulát :) -
#1765 privi ment ;) -
Gabosh #1764 Leszedtem a progit, csak most nemtudom hogy honnan szereztem multkor is bioszt ,valaki tud segiteni? -
#1763 Megint Big Thx.:) -
#1762 Logitech kell? Itt a 3adig. -
#1761 Köszi Szépen!
De ő valami Logitech-et mondott vagy nem tom:)de majd megkérdem hogy ez jó e neki. -
#1760 Ez megfelel? -
#1759 Talán itt. De a PS2es topic miért nem felelt meg? -
#1758 Sziasztok!
Lehet hogy nagy Off-ot írok de sajna nem nagyon találtam rá topic-ot.
Nem tudjátok hogy honnan lehetne rendelni PS2-höz Vezeték nélküli Joy-t?
Mert a haverom mondta hogy látott olyat és neki eltört az övé és elege van a kábelesből.
Lécci Help Me. -
#1757 Működik, de 1.4 FPSel nem az igazi. Asszem majd gyakrabban játok az unokatestvéremhez, neki van PS2je.