7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#2602 Biztosan kicsi. -
#2601 .hu /view közözt lett egy helyköz véletlenül!!!! -
#2600 nekem vmiért lefagy pedig mindent jol beállitottam ... www.kepfeltoltes.hu /view/070508/eghh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
lehet hogy kcsi neki az 2 gigaherces proci?:) -
#2599 start-ot -_-
amit beállítottál a controlsban a start-nak -
#2598 azt a gombot amire a startot konfigoltad?? -_- -
#2597 ha egy játéknál kiírja h press start akkor mit kell megnyomni? :s -
#2596 Én a PC-s verziót tolom aminél még az xbox360 as grafikája bénább...képzelem a PS2 esét Amúgy a PC-s baromi jó lett..aki még nemtette próbálja ki! Jelenleg 57% nál tartok..és még mindíg tartogat kemény meglepetéseket a játék -
#2595 Szeritnem se nagy szám, bá én elvagyok vele. -
#2594 mármint a játékot :D -
#2593 De jó neked!!!! Most nem azért, de szerinted kit érdekel. De csak hogy örülj, nekem emgvan PCre.
GoWal meg jól beszoptam. Végre van kölcsönbe egy PS2-m, erre hibás a lemez. Egy részen, ha mentek lefagy, ha továbbmegyek, akkor amikor töltene, úgyszintén. De jó, hogy az egyik haveromnak is megvan. Most azt is kölcsönkérem. Elvégre is úgy a jó. Kölcsön gépen köcslön játékkal játszani, saját joy-al (mert PS-em van) -
#2592 film? vagy játék? nekem megvan pc-re, de már meguntam :D -
#2591 nah vok igen tanultam a hibáimból külömben kinek van meg a pókember 3? mert nekem igen!!!!
igen bannolva voltam de már nem -
#2590 Igen, én is így emléxem. Úgy látszik kapott még1 esélyt. Remélem kihasználja. Csak azt nem értem, hogy ha van már PS2je, akkor mit keres ebben a topicban? -
#2589 tegnap még bannolva voltál, nem ?
:S -
#2588 Remélem hibáidból tanulva tértél vissza. -
#2587 csá mindenki! -
#2586 én sem -
#2585 jha, bár arra a tipusu forumozásra nem igazán vagyok kiváncsi:)
lehetne a neve inkább:szpemmelős, anyázos totyig:D -
#2584 A regi hozzaszolas szamot eppen most leptek at par napja:)
Ott zajlik az elet rendesen. -
#2583 ez már egy másik tészta -
#2582 Nekem a regi design sokkal jobban tetszett...
Meg meg sokan masoknak. -
#2581 akkor még élt az a szabály asszem, hogy 100k hsz után zárják a topikot, aztán azóta ez megszünt, mert fejlesztettek a forummotoron. -
#2580 Mert az elso iszonyat sok eroforrast vagy mit zabalt...
Ezert bezartak,es ujat nyitottak.
(Nagyon sok hozzaszolas volt benne..)
ST meg tudja neked mondani az okat:) -
#2579 persze hogy nem, csak arra reagáltam:)
bocsi ha ez megzavart bákit is. -
#2578 én evvel mind tisztában vagyok, bár gondolom nem nekem akartad igazából írni :) -
#2577 csillagokat a vip tagoknál látod, de mindenkinek van.pl:ha 3 éve regelve vagy de csak most leszel vip akkor nem 0-rol indulsz hanem mutatja a 3 csillagot. -
#2576 csillagokat pénzért lehet csak szerválni jah, de a -t és a -t ingyen is be lehet szerezni, itt az élő példa ;) :P
ÉS nem is olyan nehéz -
#2575 fizessé, különben nem jár csillag gecó -
#2574 Ohh...sucks.. -
#2573 Csillagot az kap, aki elő van fizetve erre a vip izére, és sg-n megkezdett évenként jár egy. -
#2572 Én mikor kapok valami csillagocskát vagy valamit? Már baromi régóta itt vagyok és gyakran segítettem ahol tudtam és nemküldtem senkit az anyjába -
#2571 Remélem most örülsz. Gondolom nem bírtad ki, hogy ne dicseked el nekünk azzal, hogy te bizony a szüleidtől akármit, akármnikor megkapsz. Grat. Amúgy 1 játék miatt vetted, azaz kaptad nem? -
#2570 ezüst csippelt már ma elhoztuk csippel eggyütt és SCPH-70004 -
#2569 Végre!!!!! Már alig vártam, hogy még 1 pontot adathassak neki!
kijozu: MOst nekem is van PS2-m, mert kőccsönbe van (mire nem jó egy haver). Mi többek között azért nem vszünk, mert:
-nem vagyunk apuci kedvencei, aki ha elkezd sírni, hogy a barom kérdéseiért lekúrták a fejét az SGn és nem futnak a PCjén a PS2 játékok, azért kap egyet
-mert 2-3 játék miatt mi nem veszünk konzolt
Amúgy szabad megkérdeznem, hogy milyen színű, típusú és hogy csippelt-e? -
#2568 Az a 40 inkább 20, újonnan, boltból :)
De szerintem ne feszegessük a témát, kedves barátunkat meg hagyjuk a saját levében főni. :) -
Djemba #2567 még ha PS 3 lenne 2 mit kell dicsekedni megveszem 40 rongyért -
Djemba #2566 te vagy kemény a faludban -
#2565 Nem, csak mostanában divat, hogy a 10 éves korosztály idejön óvodás hajlamait kiélni, és emelett nem tud mindenki szó nélkül elmenni :( -
#2564 Jó estét! :)
..egy hülye kérdés...mitől lett ilyen felkapott a topic? :D Csak úgy? :D
Csak azt hittem már hirtelen, hogy van PCSX2 1.0 :D De sajna látom, hogy ez totál nem így van =/ -
#2563 Szép estét!
A moderátor topikban azt mondta kadnudex tegnap elött hogy miért nem leszek házigazda, elgondolkoztam ezen, és ara juttotam hogy meg kéne probálnom :), de elötte ide megirok, ki ért azal egyet hogy legyen a topiknak házigazdája és hogy én leszek az?