7924
  • Murusz
    De ha mondjuk akkor nem írom ki akkor menni fog?
  • barret
    Minek irnad ki? Legtobb kepfile-t kezeli az emu.
    Iso,bin stb...
  • Murusz
    Az úgy szerintetek jó lessz ha letöltöm torrentel a DRAGON BALL BUDOKAI TENKAICHIT és megírom.Szerintetek úgy menni fog?
  • Alwares
    Háát olyan még egy jó 3-4 évig nem is lesz, ami jó... Ha bele gondolok a Cell procit mikor fogja utol érni a PC...
  • kuci06
    nincs... még a ps2 emu sem tökéletes :D
  • CoD23
    hali
    van már a ps3 hoz emu ??
  • Alwares
    Háát nemtom ennek kéne bios is az pedig nincsen alapból a programban... Pedig régen volt benne, csak azóta volt egy format C: ... Tudnátok dobni egy linket valami biosra?
  • Murusz
    Az úgy szerintetek jó lessz ha letöltöm torrentel a DRAGON BALL BUDOKAI TENKAICHIT és megírom.Szerintetek úgy menni fog?
  • Murusz
    rákattintottam
    de nem lehet ott letölteni
    de máshol már letöltöttem és hogy lehet játszani?
  • Terminátor14
    Próbáltál már rákattintani a bannerra, esetleg elolvasni, hogy mi van ráírva? :)
  • Murusz
    Tudna valaki nekem segíteni?:
    Az lenne a kérdésem,hogy hol tudom letölteni a ps2 emulátort...
    Please HELP..Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek.
  • Gabosh
    Budokai 3 mat én is betesztelném emun , csak nemlehet hozzájutni :S :D
    Legalább én nem találom 1 helyen se , eddig max olyat találtam ahol 1 ho lett volna mire lejön .:D
  • Drephis
    lol
  • biomage
    az csak nállad van :)
  • STurmGewehr
    vajon kijavítják-e a 0.9.4-ben a budokai 3 grafikai bugjait?:D
  • biomage
    :) kicsit változot a lista
    most már van 546 játszható és 529 lassú és 136 menüig és 234 introig és 138 egyáltalán nem induló játék :)
  • KILLER2
    Francba!!!! A qrva életbe!!! Én most veszek és ezüstet keresetem haszánáltan csippelve, de nem találtam, csak feketét! Neki bezzeg van! Na mindegy, én megvagyok egy frasza állapotú fekete slimel, 2 joyal, 1 memkáértyával, 1 eredeti God of Waral, meg néhány másolt játékkal 30e Ft-ból, szóval asszem jól jártam. Majd legfeljebb szerzek hozzá egy ezüst burkolatot vagy veszek 4500ból egy matricát rá.
  • STurmGewehr
    hát a zerogs nekem se nagyon műkszik
    bugzik a graf a budokai 3nál:D
  • Drephis
    ne fárasszál már D:
  • kijozu
    ok köszi!!!
  • Terminátor14
    1: Szar a géped hozzá, a procid túl régi.
    2: Nem ismeri az SSE2 utasításkészletet.

Ebből kifolyólag NEM fog menni, nincs rá megoldás, csak ha veszel egy új gépet.

Lehet próbálkozni a nonsse2-es pluginokkal, de azzal meg játszhatatlanul lassú minden.
  • kijozu
    hello!!!!

nekem mér nem megy a ZeroGS KOSMOS 0.96.0 val gamelni? lécci segíccsetek
  • biomage
    ha 9600 amd van a gépen akkor az a baj
    a config/configureben a graphics ot rakd gsdx9re
  • Seth
    nem, nem olyan
  • Balazs15
    .hu /view között nincs helyköz!!!!
  • Balazs15
    szentetek ez a hiba miért van???????? http://kepfeltoltes.hu /view/070512/szar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • attila117
    a final fantazi ijos mi mint a WOW csak van benne videó de ugyan ugy kell benne harcol ni meg ijes mi?
  • STurmGewehr
    Jah miért szenvedsz a ds-sel?:D
  • biomage
    FF3 hehe :) miért nem játszol PS1 en? kiadták ara és szerintem letudod tölteni, ps nem kérdezd hol mert nem tudom
  • STurmGewehr
    Én is próbáltam már egyik ds emuval jáccani a pokemon egyik részét de nem ment...

Amúgy nem ide tartozik a ds emu:D
  • Alwares
    Jah és hangja sincsen :(
  • Alwares
    No leszedtem ezt a DS emulátort, jó mükszi is, sikerült beállítani de a Final Fantasy III egy kicsit hibásan fut rajta, szerintetek ez mért van? Ahogy rámegyek a New Game-ra össze-vissza hibás lesz :(
  • kijozu
    segítene valaki???????? nektek hogyan megy a sima kosmossal?????
  • Gabosh
    Miből gondolod?
  • biomage
    aha 2 nap
  • barret
    2 nap?? :D
  • biomage
    most már csak 545 játszható van :( és 530 lassú és 137 menú és 234 intro és 137 semmi
    kiváncsi leszek mi változik két nap múlva :)

• biomage
    hát igen, ez nem a megfelelö topik, de most az egyszer elnézem,innen letudod tölteni a szerintem legjobb nds emulátort
    link
  • antalkrisz
    ?
  • antalkrisz
    Helló mindenki. Tudom nem ez a megfelelő hely, de nem tud vki működő nintendo ds emut xpre?[#confused