7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#2962 És köbö húzod is ?..vagy csak az adatok hasonlóak ? :P ..mert a tuning rengeteget dob. -
#2961 kb ugyanez a gépem, és természetesen rengeteg dolog van, ami akad :P
-
STurmGewehr #2960 hát akadni nálad is akad vmi:D -
#2959 Redravenke új erőművet avat - a jelenlegi gépem :
Nforce680i SLI , Core2Duo E6300 - overclocking 60% (ez annyit tesz,hogy a E6700 -as procit lenyomja..és a 4 magos körül van a teljesítménye) , 3 giga DUAL ram (a 2007 es everestben 9500 pontal magasan az első), Nvidia 8800GTS 320Gddr3 (ez még nincs tuning alatt )
Ha ezekután még nálam is akadni fog valami a ps2 emulátoron akkor felejtsétek el azt a gamét -
ubassassin #2958 centrino duo 1.66 GHZ,512 MB ddr2 ram es Go 7300.ezen gondolom indulna az emulator,csak valami kulon dolgot olvastam a laptopokrol,csak nem nagyon ertettem.szoval ezen a laptopon menne vagy nem? -
ubassassin #2957 nem tudna valaki megmondani,hogy a spider-man 2 jatszhatoan megy-e a pc-ken?legyszives valaszoljatok!koszi! -
#2956 jó game ;)
+ még jól is megy :D -
#2955 de most ez a budokai az egyetlen ami Totál játszhatóan elfut az emulátoron, vagy tényleg jó game ? -
STurmGewehr #2954 minemmegy?:D -
Kozman #2953 ha én veszek konzolt azt csakis a dragonballért venném:) csak ez éri meg nekem ez az egyetlen ami nincs gépre és érdekelne...
de nem megy.sajnos nem müködik akármit probálok... -
Gabosh #2952 Csak azért mert a db elég hires cucc , amit pc re nemadtak ki .:D Éshires , nameg vadállat. -
#2951 keresd meg az interneten, vagy néz egy kicsit visza a topikot van pár link -
bandi15 #2950 Valaki eltudná küldeni a Pcsx2 0.9.2 biosát erre a címre:[email protected] -
#2949 én spec nem akarok db-t nyomni :) -
#2948 Ha szar, ha nem, akkor is ez a rész megy a legjobban.
"Meg mellesleg miért mindenki db-t akarja nyomni, mintha nem lenne 1000 más játék ps2-re ?" Mert szeretjük a db-t! Nekem ez volt az 1. játék ami beugrott a ps2 emuval kapcsiban:D -
#2947 szerintem a super dbz a legszarabb ps2 dragonballos game, az összes többi 10x jobb nála.
Meg mellesleg miért mindenki db-t akarja nyomni, mintha nem lenne 1000 más játék ps2-re ? -
#2946 Kipróbáltam a super dbz-t és "jól" megy. Menüben 40-45fps, játék közben 22-28fps. Szerintem ettől jobban egyik budokai rész sem fog menni, szóval nem is próbálkozom többel. Anno még a budokai1-et próbáltam, de az csak 12-15fps körül ment ami elég lassú. -
Kozman #2945 ott is ugyanugy ezt irja
megoldás? -
STurmGewehr #2944 ne a pcsx2t.exe-t inditsd el hanem a sima pcsx2.exe-t -
Kozman #2943 amugy nálam kiirja az ablak tetejénél hogy non sse2 az mit jelent?...nálatok is az van? ugy kell álnia?
vagy esetleg valamit be kell álitani...
azt tudom hogy birja a proci az sse2t az tuti mert irja
-
Gabosh #2942 Kb 1 hete kezdték el felpakolni h melyik game indul uj emun.. :D és mikor elkezdték még azment h 1-2 hét :S:D -
STurmGewehr #2941 nekem sem fut éppen élvezhetően de azér jáccható:D
-
Kozman #2940 én is láttam hogy mennyit ir minimumra de voltam már sok gamával igy pl az ut2004-el aminél ilyen egy giga ramot meg ati 9600 os vidikarit ajánl valami 1.2 es procival de nem tudom pontosan és a haveromnál tökéletesen megy egy 800 as procin geforce 2 mx440 es karin 256 sd rammal
gondoltam erre is biztos van valami megoldás....
de ezek szerint ujitanom kell -
Kozman #2939 vagy 5 darab dragon ball van és azok közül egyedül a 3as budokai fut nem éppen élvezhetően de a többinél semmit nem lehet látni csak életcsuszkát... -
STurmGewehr #2938 egyébként meg attól függ mien játékot akarunk jáccani
mer budokai 3hoz most a 9600xt nem elég ha jól tom -
STurmGewehr #2937 de látod ott MINIMUM van irva ami csak annyit tesz hogy elindul rajta...
de a jó játékot ez nem teszi lehetővé:)
-
#2936 Az a kartya porbaalazza az fx szeriat,ami fent lathatoan minimum konfigra van eloirva. -
STurmGewehr #2935 egyébként van rá mód hogy a figurák meg minden szép szines legyen de akkor még lassabb lesz a játék -
STurmGewehr #2934 azt ajánlom szerezz be újabb vga-t mer a tied kicsit gyenge hozzá:S
enyim is az:D -
Kozman #2933 sziasztok! visszaolvastam pár oldalt már de még nem találtam megoldást ugyhogy bekérdezek...
elöszöris a konfigom :ati radeon 9600 xt 256, pentium 4 2800 két magos, 1 gb ddr 400 ram
a videokártyám pont egyel kisebb és igy nem fogok játszani ps2-esekkel?
a dragon ball z játékokkal szeretnék játszani már van 5 a budokai 3 fut a legjobban de a képe elég fura fekete nem kivehetők a figurák maga a hang is torzul... nem tudok megoldást mindent kiprobáltam a beállitásoknál amiről tudom hogy mit jelent...a cpumhoz kiirja hogy támogatja azt az sse2t de amikor megnyitja a játékot ott azt irja hogy non see2....nem gond ez?
valami megoldás? -
STurmGewehr #2932 jóvan akkor nem szoltam:D -
gregtom6 #2931 Hy!Én is a devil may cry mellett azokat akarnám kipróbálni:) -
#2930 ps2 verziók is vannak a gta stories-okból -
STurmGewehr #2929 egyébként naon király config p4 5,6 ghz ez igen:DDD -
STurmGewehr #2928 ugy tudom normális psp emu még nincsen -
#2927 Hi! Hülye kérdés lesz, de ez a cucc ez pontosan mire való?
Meg még megkérdezném azt is, h arra nincs megoldás, h nem PC-re kiadott játékot vhogy lehessen PC-n is játszani? (GTA LCS és VCS-ra gondolok főleg):) Köszi! -
gregtom6 #2926 Közben megtaláltam a biosokat.De még mindig nem jó vmi.A Devil May Cry-t akarom futtatni,de bejön a fekete ablak,elhalványodik a pcsx2 felirat,és kész.Fekete marad.Pedig még a legmagasabb grafikai beállítással is 30-40 fps-el,sőt,a pcsxt-vel még 70 fps-el futna,és váltakozik is a 70 körül,tehát olyan sztem,mintha menne. Valami még mindig nem jól van beállítva? Segítsetek!!! -
gregtom6 #2925 Hy! Egy kérdés,ami NINCS leírva a beállítási segédlethez. Hol található a bios fájlja a PCSX2 0.9.2 emulátornak? Sztem netről kellene leszedni hozzá,nem?vagy azt külön a gépről kell betallózni? -
#2924 Egyáltalán van olyan dbz játékrész ami ezen a gépen elmenne normális fps számmal?:D -
#2923 A budokai 2 még nagyjából elmegy, játék közben 12-14 fps a menüben 25-40 között van. Csak ezért/ezekért a játékokért nemveszek új procit, bár előbb-utóbb azt is kell majd.