7924
  • redraven8
    És köbö húzod is ?..vagy csak az adatok hasonlóak ? :P ..mert a tuning rengeteget dob.
  • Terminátor14
    kb ugyanez a gépem, és természetesen rengeteg dolog van, ami akad :P

• STurmGewehr
    hát akadni nálad is akad vmi:D
  • redraven8
    Redravenke új erőművet avat - a jelenlegi gépem :

Nforce680i SLI , Core2Duo E6300 - overclocking 60% (ez annyit tesz,hogy a E6700 -as procit lenyomja..és a 4 magos körül van a teljesítménye) , 3 giga DUAL ram (a 2007 es everestben 9500 pontal magasan az első), Nvidia 8800GTS 320Gddr3 (ez még nincs tuning alatt )

Ha ezekután még nálam is akadni fog valami a ps2 emulátoron akkor felejtsétek el azt a gamét
  • ubassassin
    centrino duo 1.66 GHZ,512 MB ddr2 ram es Go 7300.ezen gondolom indulna az emulator,csak valami kulon dolgot olvastam a laptopokrol,csak nem nagyon ertettem.szoval ezen a laptopon menne vagy nem?
  • ubassassin
    nem tudna valaki megmondani,hogy a spider-man 2 jatszhatoan megy-e a pc-ken?legyszives valaszoljatok!koszi!
  • kuci06
    jó game ;)
    + még jól is megy :D
  • Fido4life
    de most ez a budokai az egyetlen ami Totál játszhatóan elfut az emulátoron, vagy tényleg jó game ?
  • STurmGewehr
    minemmegy?:D
  • Kozman
    ha én veszek konzolt azt csakis a dragonballért venném:) csak ez éri meg nekem ez az egyetlen ami nincs gépre és érdekelne...
    de nem megy.sajnos nem müködik akármit probálok...
  • Gabosh
    Csak azért mert a db elég hires cucc , amit pc re nemadtak ki .:D Éshires , nameg vadállat.
  • biomage
    keresd meg az interneten, vagy néz egy kicsit visza a topikot van pár link
  • bandi15
    Valaki eltudná küldeni a Pcsx2 0.9.2 biosát erre a címre:[email protected]
  • Shiwo
    én spec nem akarok db-t nyomni :)
  • DaemoonHunter
    Ha szar, ha nem, akkor is ez a rész megy a legjobban.
    "Meg mellesleg miért mindenki db-t akarja nyomni, mintha nem lenne 1000 más játék ps2-re ?" Mert szeretjük a db-t! Nekem ez volt az 1. játék ami beugrott a ps2 emuval kapcsiban:D
  • Seth
    szerintem a super dbz a legszarabb ps2 dragonballos game, az összes többi 10x jobb nála.
    Meg mellesleg miért mindenki db-t akarja nyomni, mintha nem lenne 1000 más játék ps2-re ?
  • DaemoonHunter
    Kipróbáltam a super dbz-t és "jól" megy. Menüben 40-45fps, játék közben 22-28fps. Szerintem ettől jobban egyik budokai rész sem fog menni, szóval nem is próbálkozom többel. Anno még a budokai1-et próbáltam, de az csak 12-15fps körül ment ami elég lassú.
  • Kozman
    ott is ugyanugy ezt irja
    megoldás?
  • STurmGewehr
    ne a pcsx2t.exe-t inditsd el hanem a sima pcsx2.exe-t
  • Kozman
    amugy nálam kiirja az ablak tetejénél hogy non sse2 az mit jelent?...nálatok is az van? ugy kell álnia?
    vagy esetleg valamit be kell álitani...
    azt tudom hogy birja a proci az sse2t az tuti mert irja
  • Gabosh
    Kb 1 hete kezdték el felpakolni h melyik game indul uj emun.. :D és mikor elkezdték még azment h 1-2 hét :S:D
  • STurmGewehr
    nekem sem fut éppen élvezhetően de azér jáccható:D

• Kozman
    én is láttam hogy mennyit ir minimumra de voltam már sok gamával igy pl az ut2004-el aminél ilyen egy giga ramot meg ati 9600 os vidikarit ajánl valami 1.2 es procival de nem tudom pontosan és a haveromnál tökéletesen megy egy 800 as procin geforce 2 mx440 es karin 256 sd rammal
    gondoltam erre is biztos van valami megoldás....
    de ezek szerint ujitanom kell
  • Kozman
    vagy 5 darab dragon ball van és azok közül egyedül a 3as budokai fut nem éppen élvezhetően de a többinél semmit nem lehet látni csak életcsuszkát...
  • STurmGewehr
    egyébként meg attól függ mien játékot akarunk jáccani

mer budokai 3hoz most a 9600xt nem elég ha jól tom
  • STurmGewehr
    de látod ott MINIMUM van irva ami csak annyit tesz hogy elindul rajta...
    de a jó játékot ez nem teszi lehetővé:)

• barret
    Az a kartya porbaalazza az fx szeriat,ami fent lathatoan minimum konfigra van eloirva.
  • STurmGewehr
    egyébként van rá mód hogy a figurák meg minden szép szines legyen de akkor még lassabb lesz a játék
  • STurmGewehr
    azt ajánlom szerezz be újabb vga-t mer a tied kicsit gyenge hozzá:S

enyim is az:D
  • Kozman
    sziasztok! visszaolvastam pár oldalt már de még nem találtam megoldást ugyhogy bekérdezek...
    elöszöris a konfigom :ati radeon 9600 xt 256, pentium 4 2800 két magos, 1 gb ddr 400 ram

a videokártyám pont egyel kisebb és igy nem fogok játszani ps2-esekkel?

a dragon ball z játékokkal szeretnék játszani már van 5 a budokai 3 fut a legjobban de a képe elég fura fekete nem kivehetők a figurák maga a hang is torzul... nem tudok megoldást mindent kiprobáltam a beállitásoknál amiről tudom hogy mit jelent...a cpumhoz kiirja hogy támogatja azt az sse2t de amikor megnyitja a játékot ott azt irja hogy non see2....nem gond ez?

valami megoldás?
  • STurmGewehr
    jóvan akkor nem szoltam:D
  • gregtom6
    Hy!Én is a devil may cry mellett azokat akarnám kipróbálni:)
  • Seth
    ps2 verziók is vannak a gta stories-okból
  • STurmGewehr
    egyébként naon király config p4 5,6 ghz ez igen:DDD
  • STurmGewehr
    ugy tudom normális psp emu még nincsen
  • Lacee86
    Hi! Hülye kérdés lesz, de ez a cucc ez pontosan mire való?
    Meg még megkérdezném azt is, h arra nincs megoldás, h nem PC-re kiadott játékot vhogy lehessen PC-n is játszani? (GTA LCS és VCS-ra gondolok főleg):) Köszi!
  • gregtom6
    Közben megtaláltam a biosokat.De még mindig nem jó vmi.A Devil May Cry-t akarom futtatni,de bejön a fekete ablak,elhalványodik a pcsx2 felirat,és kész.Fekete marad.Pedig még a legmagasabb grafikai beállítással is 30-40 fps-el,sőt,a pcsxt-vel még 70 fps-el futna,és váltakozik is a 70 körül,tehát olyan sztem,mintha menne. Valami még mindig nem jól van beállítva? Segítsetek!!!
  • gregtom6
    Hy! Egy kérdés,ami NINCS leírva a beállítási segédlethez. Hol található a bios fájlja a PCSX2 0.9.2 emulátornak? Sztem netről kellene leszedni hozzá,nem?vagy azt külön a gépről kell betallózni?
  • DaemoonHunter
    Egyáltalán van olyan dbz játékrész ami ezen a gépen elmenne normális fps számmal?:D
  • DaemoonHunter
    A budokai 2 még nagyjából elmegy, játék közben 12-14 fps a menüben 25-40 között van. Csak ezért/ezekért a játékokért nemveszek új procit, bár előbb-utóbb azt is kell majd.