7924

JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Cyrus666 #5403 Jaja! Épp ma kaptam meg hozzá PMben a szükséges infot. Szal kérdezz bátran, aztán ha tok, segítek. -
hello!
god of war-t próbálta már valaki?
-
MrJoe #5401 Ezt megcáfolom egy kocsival igenis sok mindent lehet kezdeni slusszkulcs nélkül is :D -
Hát próbálkozni mindig lehet. Ráadásul az a 0.9.6-ra van írva, de van újabb béta. -
Quantumleap #5399 És a kettő nem ugyanaz?
Legalábbis avval nem sokat érek, ha elvileg jó hozzá a gépem, de semmi sem mozdul. Ez olyan, minthogy slusszkulcs meg kocsi is csak együtt érnek valamit.
-
Nem is azt kérdezte menni fog,-e, hanem hogy elég lesz-e a gépe. -
Quantumleap #5397 Ez fura, mintha valahol valaki azt írta volna, hogy már játszott vele PC-n. -
de a 24 nem is működik piros csík van! -
Mivel 2magos, van rá esély. De az az 1,9GB RAM nekem gyanús. Miért nem kerek 2GB? Ha alaplapi videokártyád van, akkor viszont felejtős. -
Quantumleap #5394 Egyszer már kérdeztem, hátha most választ kapok. Én játszani szeretnék a 24-The Game-vel. Érdemes az emulátort és a játékot letölteni, és megkísérelni elindítani, ha egy ilyen laptopom van:
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
T3200 @ 2.00GHz
2.00 GHz, 1,92 GB RAM
? -
2009 nem tudom hogy megy de 2008 és korábbiak tökéletesen. hibátlanul megy csak gyenge a gépem hozzá.screenshot topikba raktam is képeket. -
kisagocsi #5392 Szeva!
Szedj le Ps2 Biost!
Másold be a Bios mappádba a fájlokat.
Ennyi az egész.... -
Ide mit kell es hogyan?xd -
helo lehuztam ezt az intallert:)
ps2 emulator 0.9.6
Smackdown vs Raw 2009 ezt akarok jatszani vele:D
de van itt olyan,h biost ker xD...oda milyen biost nyomjak beee? -
DVD9??? Én most vittem végig!xD -
Lassan ideje lesz lecserélni a gépem egy min kétmagos cuccra mert ezen még a budokai 3 is lassú...játék közben sehogy nem akar stabil 25 fps lenni...de még 20 se nagyon:( -
Cyrus666 #5387 Jajjdejujjj!! Lejött végre a God of War NTSC. Aki tolta már ezt, az vegye már fel velem privátban a kapcsolatot. Thx -
Ronnie17 #5386 kisagocsi!! megadod az msn címed??? lenne pár kérdésem feléd, amit jobb lenne msn-en leközlni... -
kisagocsi #5385 [/URL]
-
kisagocsi #5384 A DBZ Budokai 3 és az Infinite World biztos jól fog menni még gyengébb gépeken is játszható fps-t produkál.
Ajánlom a GSDX 0.1.14 plugint,de a ZeroGs videó pluginnal is szép a grafja.
-
Ronnie17 #5383 Hy, vmeik WRC játék megy emu-n??? -
SzuperGoku #5382 Tegnap leszedtem Dragonball Infinity World.NTSc-s és tényleg jol megy.
Elvileg a Budokai t. 3 is lejött már NTSC-s verzio.
Alig várom kipróbáljam.Megnézem a beállitást ami leirtál "kisagocsi"
hátha nálam is jo lecc.Majd irom az eredményt. -
kisagocsi #5381 Szeva!@Szupergoku
A Budokai Teinkachi-nál rosz plugint használsz szerintem!
Van egy videóm ott le van írva a frankó beállítás rá.
DBZ BT 3 -
SzuperGoku #5380 Hát gyerekek Quad 6600 legjobb proci szerintem.4 Ghz en is ment már kis + fesz-el.A Big Typhoon meg lehűtötte 40-45 fokra.De minek??Mihez kell 4 g??
Semmihez.De hatalmas erőtartalék van benne.Számoljátok csak ? %-os tulhuzás.AMD volt régen az nagy 0.
A játékok meg nálam naon magas fps-el mennek.Bár a Dragoball Budokai Teinkachi 3 elég csunya,nem tom mé.
Jó lenne hozzá valami jo beállitás. -
Thank you, bro!! -
kisagocsi #5378 konzolemulator.b13.hu/
Mindenkinek ajánlom a saját blogom rengeteg videóval!
Pcsx2 és Dolphin emulátor beállítások és frissítések.
-
MrJoe #5377 Pirates: Legend of Black Kat, a régi kedvenc PS2-es játékom :) Végre sikerült megcsinálni, hogy 40 fps körül rohanjon. Bár még mindig lassú egy kicsit sebességre... De játszható! -
Nagyon nem tudok mit mondani,max a Speed Hacks opciókba variáljatok TaRka-val együtt talán ugy gyorsabb lesz!Igazi segitséget ITT kaphattok! -
Ha 50K-m lenne akk XBOX360-at vennék:D -
Zsolti1124 #5374 Aki a Smackdown vs Raw 2009-en játszik (vagy máson) és jó a configa vegyen fel MSN-re
[email protected] -
ez miből van? -
Zsolti1124 #5372 Ha nekem 50K lenne én már PS2-őt vennék:D
-
MrJoe #5371
Néha nem is olyan nagy baj az, hogy vannak grafikai bugok
Volt levél, nincs levél, van csöcs. :D -
Hát igen nekem is kellene proci, de még nincs 50K-m arra:D De nem tudjátok hogy hogy lehetne normálisan elindítani a játékot? Mert nekem textúra hibás meg lassú ha 8x AA val indítom el:D -
És még nem is húzta fel rendesen, mert állítólag 4GHz-ig lehet.
Én is gondolkodok rajta, hogy ilyet veszek, vagy Q6600-t, mert ugyanannyiba kerülnek, csak kérdés, hogy a pcsx2 melyiken lenne jobb.(de persze nem ez a fő vételi szempont) -
Ez az!!! Igaz, elég nagy procija van a csávónak:D -
SzuperGoku #5367 Most NTSC verziot huzok remélem jó lecc.
A procim Intel 4 magos Quad 6600 (2,4Mhz most alapon megy)+Typhoon hűtő.
Amd felejtős,csak VGA kariba jó. -
Zsolti1124 #5366 Attelee nekem az a bajom h nem tom configolni normálisan és abba kéne segíteni. Ez a Smackdown vs Raw jól ment a 0.9.5-ön csak ott nagyon bugos volt. Ebbe az új verzióba meg jó minden csak ott meg lassú meg meccs közbe laggol. Amit belinkeltél emut azt leszedtem meg feltelepítettem a 0.9.6-ost de utánna mitt kell csinálni meg milyen config a jó.
Ezért lenne jó h MSN-en megbeszéljük.
(Jó sokat írtam xD) -
Mutasd azt a videot amit láttál!
Goku!Az NTSC-s az jó lesz legalábbis nálam nem villog!DBZ-Budokai Teinkaichi 3!Azért nyugtass meg h nem AMD-s processzorod van!? -
Szevasztok!Erre pls válaszoljatok!!
[/URL]