7924
  • Enc0re
    az a gáz, hogy a régi gépemen is ugyanígy 18 fps-el ment, pedig az a gép sokkal gyengébb volt
  • Enc0re
    így is vibrál
  • sakal6
    ezzel az új pluginnal a god of war 2 is megy.
  • sakal6
    #5450 leírtam , és a run->executi-vel indisd.
    azért kevés az fps-ed mert túl alacsony mhz járatod a procid.
  • Enc0re
    ja meg vibrál a kép, azt hogy lehet megcsinálni?
  • Enc0re
    nekem az a baj, hogy 18 fps-el megy a budokai tenkaichi 3. egy kicsit biztos lehetne még növelni az fpsen, de hogy?
  • sakal6
    ez a grafika, megjelenitő, plugin mappába kell másolni
  • Enc0re
    ez mire jó?
  • sakal6
    nálam elég lassacskán megy, de youtubon van olyan video amin 60 fps-el megy 3,2 ghz-n egy 6400+-el.

elkészült az új GSDX 1.15 link innen szedhetitek
  • Enc0re
    tekken5 is jól fut?
  • sakal6
    pal-os és ntsc játékok is mennek
  • Enc0re
    PAL-os játékok mennek pcsx2-vel?
  • sakal6
    ha 1 magos a procid azért, ha 2 magos de 2ghz alatt van akkor azért
  • Yarkan
    baszki sikerült, elindul, most megy normálisan, de hihetetlenül akad, 12-fpsel megy, ez azért lehet mert gyenge a gépem? vagy mert a progit még állitgatni kéne?
  • Ley Roland
    kösz kül közben megtaláltam :D
  • sakal6
    http://www.4shared.com/file/95461196/89831261/Pcsx2_094_full_memorycard_bios.html?s=1

csak visszakéne olvasni egy kicsit és találnátok bios-t
  • Ley Roland
    PCSX2 0.9.6 én ezt leszedtem.
    a BIOS az hol van?
  • Yarkan
    na most ott tartok hogy elindul a játék, az elsö 5 másodpercben, a bemutatonál, 50-70 fpsel fut normálisan, de aztán az1ik bemutato képénél lemegy az fps 23-24re és megáll a kép, olyan mintha lefagyott volna, vagy beakadt volna, de nem megy tovább :S tud vki mondani rá vmit?:S
    am ezzel a játékkal xeretném tolni, ezzel probálgatom:
    - Naruto Shippuunden Narutimett Accel
  • Yarkan
    na letöltöttem a biost, megváltozott a menüje a proginak :O na mind1, most épp beraktam az isot, és tölt vmi blockot, de geci lassu:S, am eddig igy kéne? vki ijron má rá vmit hogy jó-e eddig me parázok
  • Yarkan
    azé majd véleményt vki irjon má rá, hogy jól nyomom-e xD
  • Yarkan
    hu de jó vok, most olvastam hogy állitolag nem lehet sima oldalakról letölteni a biost mert nem legaláis :O most töltöm torrentöl, remélem menni fog
  • Yarkan
    na letöltötem meg minden, de mikor inditanám akkor azt irja hogy nincs biosom, nem találja :O
    na ezmi? hol találok biost? vki plz irja le, seholse találtam erröl leirást vagy vmi
  • Yarkan
    oh köszi, baszki észre se vettem XD télleg kösz...
  • CalebJoe
    Ott van a banner alatt nagy piros kani betűkkel hogy EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! meg a játéklista is.
    Amúgy még csak néhány játék fut tökéletesen és mindegyikhez külön beállítás javasolt, próbálgatni kell hogy fut jobban az adott játék.
  • Cyrus666
    Banyek, azért tényleg megérné visszaolvasni pár hszt! Legalább az adott oldalon lévőket! Nem baszogatás képpen (de), de ennyi erővel arra is megkérhetnél minket h meséljük el, h milyen élmény végigigvinni egy adott gammát és neked annyi elég! (Lehet h perögtem a Riddick crack miatt, sorry)
  • Yarkan
    csá emberek, xeretnék töletek kérni vmit, hogy ha vki leirná hogy most van-e épp müködö ps2emulátor a pcre, mert most jöttem a forumra, és nemvolt kedvem visszaolvasni több10 oldalt...és ha egyáltalán van, akkor letudná nekem irni vki hogy hogyan kéne beállitani meg minden, xerintem ez másoknak is jól jönne, nagyon köszi szépen, lécci télleg segitsetek
  • Enc0re
    esettleg ha tudtok dragon ball-os játékok data.hu-n, akkor jöhetne priviben a link.
  • Enc0re
    boot errort ír
  • Evin
    Valószínűleg rossz az iso, nem ps2 formátumú, vagy ha csak időzónát meg hasonlót kell megadni, azon szaladj végig. Ha utána sincs játék az is a gond. De megpróbálkozhatsz más bios-szal is. (eu, usa, jp)
  • Enc0re
    amikor rámegyek a run cd/dvd-re, akkor bejön ez a sony entertainment bla bla aztán van egy menü és van hogy browser, meg system configuration.

miért nem a játék indul el?
  • sakal6
    szed le ezt és ebből a bios mappa tartalmát másold be a másik emulátor bios mappájába
  • Enc0re
    és milyen bios kell hozzá?
  • sakal6
    az 1,86mhz nagyon kevés lesz az emulátornak
  • sakal6
    innen leszedheted, csak bios kell hozzá, a graphich plugint állisd átt ssse3-ra mert alapból 4.1-n, meg dx9
  • Enc0re
    Valaki elküldeni a pcsx2 mappáját? szeretnék játszani a dbz infinity world-el!

itt a gépem: #5484

hogy állítsam be a pcsx-et?
  • sakal6
    amit támogat és amit nem, legalább is nálam
    itt
  • sakal6
    tudtommal a 4 semmi gyorsulást nem hozott ezért választották a sse4.1-t.
  • Evin
    Sőt már, azt hiszem, hogy az sse4 is támogatott.
  • Enc0re
    elküldenéd nekem a pcsx2 mappádat? hátha úgy nekem is menne
  • Enc0re
    intel core 2 1,86ghz, radeon hd 3850, 4gb ddr2

XP-t használok