7924

JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Valami hir arrol, hogy mikor jon ki az uj emu a 0.9.7 ? -
Kisponyi #7203 nincs mit, bár sokat nem segítettem. :) Te hoztad össze, hogy fusson. :) Jó Játékot! -
Értem, köszi.
Speedhackel GoW 2 ben 60fps-t összehoztam, csak elakadtam quicktime résznél mert nincs Joystickom és nem tom a nyialakat olyan gyorsan körbenyomni mint ahogy analoggal körbefordítanám :D Majd bezserzek 1 et, de még azt sem tudom hogy menteni hogyan lehet :S -
Kisponyi #7201 a gépfüggőt a teljesítményre értettem, a hardver különbözősége az, ami inkább számít. -
Kisponyi #7200 Nemigazán gépfüggő, sokezer dologtól függ, hogy milyen gyors lesz. Mivel az emu is csak béta, és a driverek,hardver,futtatási környezet is mind-mind befolyásolják a futási sebességet. Lehet nálam 50fps-t produkálna, mert mások a driverek/konfig, mivel pl grafikus plugin jobban fut az én kártyámmal. De lehet, én el sem tudnám indítani. -
Nah sikerült eltűntetnem a képről a fogot , meg pcsx2 r1888al a GoW 2 se fagy ki, de 17-25 fps-t produkál. Érthetetlen, nem tudom felejbb tornászni pedig szerintem a gépem többre lenne képes :S -
Nah sikerült beállítanom, tökéletes a sebesség, de kb 5secnyi darálás után kidob " Hibát észlelt ezért leáll" szöveggel, melyik beállítás okozhatja ezt? Gow NTSC.. A GoW 2 meg el se jut eddig, az intro után 2csapás és az csak befagy :S -
Nah asszem megy jól :D köszi midnent, de van még 1 probléma, Kratos előtt úgy 3-4centivel van ilyen halvány "fal" olvastam vmi patchel ellehet tünteni nemtudjátok nevét? előre is kössz -
Kisponyi #7196 Na a pluginek nem warez cuccok, szóval ide linkelem neked.
Plug-in-jeim -
2 plugitn sehol se találok.
Az 1. GSDX 1076m D3D9
a 2. Internal PCSX2 ISO Image reader
Ha ezekhez kapnék linket nagyon emgköszönném!:)
-
Találtam 1 videót ami nagyon durvának tűnik , a configom még jobb is.
Ezt szeretném elérni :D
Video -
Kisponyi #7193 háááááát, volt ami egy rémálommal felért, de volt amit párnapos próbálgatással sikerült élvezhetőre varázsolni. Persze egyik sem közelíti amit egy alap PS2 tud. De ahhoz képest, hogy az egész ugye béta és folyamatosan fejlesztgetik szépen megy. A lényeg, hogy ne add fel csak azért, mert elsőre nem müködik rendesen. De mondom, 100%-osan pontos/élvehető emulációt ne várj még pár évig. -
Neked mentek jól vagy nálad is lassultak? Szóval megéri vagy sem?:D -
Kisponyi #7191 PCSX fórumát olvasd át, nekem sikerült vagy 30 féle plugint összeszednem, azokkal próbálgatom a játékokat. -
Ok, thx.
És a pluginokat hogy tudom aktiválni?
Ahogy nézegetem videókat, ezek a pluginok kellenének:
PCSX2 Beta r1888
GSDX 0.1.15 r1873 SSE2 Graphics plugin
SPU2-X 1.2.0
MegaPad Plugn beta 2 (used Logitech RumblePad 2)
Internal PCSX2 ISO reader (don't ask for roms or ISO's)
Nah 1-2t megtaláltam már de ezekkel is lassú :S
De nem igazán találja google :S -
Kisponyi #7189 Ha már sikerült elindítani, akkor csak annyit tehetsz, hogy a pluginek beállításaival játszol. Az hogy lassú nemcsoda, az emu nem tökéletes, ahogy a pluginek sem. Még legalább 1-2 év mire olyan lesz emu, mintha rendes ps2-n játszanál. Hanghoz van többféle plugin is, érdemes azokat is kipróbálni, hátha azok nálad jobban mennek. -
Nah sikerült elindítanom a GoW 1-et. De valami oknál fogva lassú, fps 50fix beállítottam, de lassú, nem akad lassú.
A 2 meg new game intro meg minden, Colossus feléled, lekicsiníülök és zöld képpel beakad. Mi lehet a probléma? Hogy tudom gyorsítani?
Jah meg a hang valamiért akad, rohadt idegesítő.
A gépem Core2Duo E8500 , 2gb ram, gef 9800gt -
Nah leszedtem másik verziót is , ott semmit nem ír csak fekete kép :( -
Most szedek újat, ez mos valami [PS2DVD5] semmi más nicns feltűntetve. -
Kisponyi #7185 Látom többek bios-al küzdenek. Akinek segítség kéne vele, küldjön egy pm-et és kisegítem. -
zsotesz #7184 nem az image-el van valami probléma? -
Kössz, kipróbáltam de most ez a kép jön:
-
zsotesz #7182 itt egy másik, ezt nem próbáltam, úgyhogy nem tudom tényleg van-e benne bios. -
zsotesz #7181 nézd meg ezt, ebben van egy bios, hátha jó. -
Az iso-ban a cnf fájlból lehet megtudni, hogy pal vagy ntsc.
Ha volt hozzá emu, gondolom BIOS is volt benne.
-
Nem tudom, diablo torrentről szedtem, emulátorostul lehetett leszedni.
De azzal az emulátorral meg nem jó, lentebb mutattam ohgy nem találja a dvd-t ezért leszedtem a pcsx2-r1888-at amihez meg nincs Biosom, nem is tudom honnan lehet tölteni, ehhez nem találtam semelyik oldalon se biost, te nem tudsz hozzá linket? -
Ha most a PAL verzióról beszélünk, akkor EU-s. -
Sehol nem találok biost, valaki linkelne 1et pls :S -
Nem tudod hogy pcsx2-r1888 -hez miylen bios kéne hogy elinduljon a God of War? -
Visszafele vannak linkek. Leginkább torrent és rapid-on vannak BIOS-ok. -
Nah meg van a leújabb, felraktam, de nincs semmi a biosmappájában meg mikor indítanám is írja hogy nincs bios. Na azt honnét tudnék szedni? Sehol nem találok hozzá. GoW 2 nemtudom megér e ennyi szenvedést, ahallottak alapján igen szóval még próbálkozok. -
Csak az egyszerűség kedvéért, nem ártana leszedned az egészet, és felrakni csak a legutolsó bétát.
A lemez hiányát meg az okozhatja, hogy vagy nem raktál be semmit, vagy rosszul, vagy nem a játék verziójának megfelelő BIOS-t használsz. -
Na továbbjutottam, itt mit kéne? pls help:
-
Még annyi ha 377nél kissebbet indítok ezt írja: PCSX2 jsut changed SE_LOCK_MEMORY privilege in order to gain access to physical memory.
Log off/on and run pcsx2 again. Do you want log off?
Igen Nem... xD -
Na leszedtem a GoW2-t, de hibaüzenet:
pcsx2svn239.exe - pcsx2svn277.exe - pcsx2svn302.exe - pcsx2svn377.exe
pcsx2tsvn239.exe - pcsx2tsvn277.exe - pcsx2tsvn302.exe - pcsx2tsvn377.exe
Melyikkel inditsam hogy ne irjha ezt a hibát? -
HUN BECSEHELY #7169 Havernál van egy eladó PS2,szerintem megveszem töle.Régen volt Konzolom,de eladtam. -
zsotesz #7168 köszi, a camtasia-val működik a dolog -
Szerintem Fraps vagy Camtasia. -
zsotesz #7166 azt nem tudja valaki, hogy a videokat az emu-ról milyen programmal veszik fel (pl ezt)? Csak azért kérdem mert az előbb kipróbáltam, hogy a ZD Soft Screen Recolrder-rel felveszem a desktopot, de a játék pont nem látszódik, csak van egy ablak, benne a nagy feketeség (ps1 emuval próbáltam). -
Bocs, de ennyikből nem értem.
Tehát PAL verziós GoW2 ps2 kell?
ha igen beszerzem :)