7924

JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
felvettelek -
Az se biztos ám. -
Nem akarom teleoffolni a topicot, szóval légyszi valaki vegyen fel MSNre és magyarázza el. -
amúgy van Bios-od? -
Hát már ott van gond, hogy elindítom a configot és nem találok biost. Igan, megköszönném, ha segítenétek. -
vmiben segítsek(segítsünk)?
Vagy sikerült elindítani? -
Jellemző ám, hogy a magyar oldal pont most nem érhető el. -
Na itt az igazság pillanata. Most fogom beállítani az emulátort és kipróbálni a God of War-t. Remélem normálisan fogja bírni a gépem. -
Final Fantasy X
AMD Athlon 64 3000+, Geforce 7600 GT, 2 Gb DDR1 @ 400 MHz
bár úgy néz ki szerzek egy ps2-t kölcsönbe, egyszerűbb :/ -
priluki #1747 8 körül,szoval igy élvezhetetlen.. ez tényleg ilyen vagy csak én állitok valamit hülyén,ott van alul a gép configom -
hány fps fut? -
priluki #1745 na minden ok ugynéz ki csak épp nagyon szaggat a game, Fight knght 3 at probálom de valahogy nem megy ,szerintetek neis eröltessem vagy bekell állitanom hogy több legyen az fps és szépen fusson ?! -
ha browser jönn be akkor roszul állitotad be az emulátort -
priluki #1743 ok megvan elis indult a game,csak valamit a memory carddal variál... állitani kell ott valamit? -
Sezrtiem a banner szövegeiben benne van. -
priluki #1741 hi,hol találok arra leirást hogy hogyan kell inditani a játékot? valaki pls segitsen
-
FecaA #1740 THX -
logitech Rumblepad II :rezgős, dual analógos, 6-7k-ba kerül
-
FecaA #1738 csak kéne egy joy... ti mit ajánlotok? esetleg egy 360 joy? -
FecaA #1737 tudom, még sehol se jártam ps-en pedig már 10 órát szórakoztam vele... szal el leszek vele esténként :) meg persze ico, sotc tehát minden ami kimaradt :D -
az a pörgetés olyan 35 óra, szóval nem kell elsietni. :D -
FecaA #1735 Okami elindul ezen (régi 2ghz pentium fx520 768mb ram) hamarosan hazaér új sony vaio notebook (1.66 ghz C2D 1 giga ram és 7400go) azon remélem ki bírom pörgetni okami-t normális minőségben, mert a ps2 meghalt és már megvárom a 3-at.... :) -
nem ,mert a progi fórumán azt irták hogy max 6-7 fpsel megy, és csak a kijelzők látszanak(élet,erő...) -
Gabosh #1733 És probáltad a tekachi 2 őt? -
szeva -
Az elég jó gép. Én gépem már kezd lassan kiöregedni, fejleszteni meg má nincs pénz, elvertem 360ra. Jellemző, arra nincs PS2 emu, pedig lehet, hogy simául futtatná. -
dualmagos 2.8-as procival, 7600gt-al, 2gb rammal valszeg el fog döcögni 
A ps2 emu ezen a gépen a budokai 3-at már-már játszható sebességen viszi (én pl gépen végigvittem :D) -
Crysis-hez is olyan PC kell mint egy fasza PS2 emuhoz, szóval ha majd rendesen akarod játszani a Crisist, akkor a PS2 gondod is meg lesz oldva. -
nekem is ez a bajom: a nekem csak két játék kellene: a Def Jam fight for NY és a Fifa Street 2. Ezek közül sajnos egyik sem megy normálisan
Pc-re meg mostanában nem jön ki semmi normális game, csak a crysis meg a test drive unlimited, ami érdekelne a 2007-es felhozatalból.
-
szomorú ez az emulálás dolog... a legjobb az ha valakinek ps-e és pc-je is van... nekem sajna nincs, csak 1 PC-m, azon is kifogott már 1 kicsit az idő vasfoga (AMD Barton 2800+, nVidia 6600). A Predator Concrete Jungle-al akarnék jáccani, de csak azért az 1 gameért nem fogok venni 1 PS2-t. bezzeg a PS1 vagy régebbi konzolok emulálását tökéletesre meg tudták csinálni, bár a gépigény külömbség a konzol hardvere és a gép amin futott, ott is röhelyes volt. szam majd talán 4,5 Ghz-es gépeken lehet emulálni a PS2-t jól... -
Az én gépemmel akkor kb mire számíthatok? -
szevasz -
hm
milyen géped van és milyen játékról van szó? -
Ezerszer jobb,mint a PoP! Öcsémnek volt PS2-je,nála láttam,nagyon jó game,hangulatos szép,jók a mozgások benne! Tök jó átvezető videói vannak!
Az 576 konzol újságban maximum pontozást kapott!
Különben hamarosan jön kifele a második része! -
Remélem jó lesz, emr jónak tűnik, haverom azt mondja, hogy jobb mint a PoP, de nekem meg csak 360am meg siam XBOXom van, az meg csak PS2re, emiatt meg nem akarok venni egyet, viszont szeretném végigvinni a játékot. -
Sok szerencsét,kompatibilis játékok listáján az szerepel ingame alatt! -
Én most PAL verzióval fogom megpróbálni. -
Én próbáltam a God Of War-t usa verziót,de nem lehetett vele játszani,mert mindenféle grafikai hibákkal volt tele a kép? "csíkok,kockák"!
Egyszerűen kivehetetlen volt,hogy mi is van a képernyőn!
Más verzóval lehet,h működik! -
biomage neked tényleg egy atomerőmáre van rákötve a géped, jobb gépmem van s meg sem közelíti azt a teljesítményt ami neked van, minden úgy van beállítva... -
Azt már megnéztem, most fő kérdés, hogy a gépem bírná-e. Bár szerinte azért valahogy siekrül majd elindítanom. remélem jól fog menni, emrt nem akarok 2-3 játékért venni egy PS2t.