7924
  • kuci06
    felvettelek
  • KILLER2
    Az se biztos ám.
  • KILLER2
    Nem akarom teleoffolni a topicot, szóval légyszi valaki vegyen fel MSNre és magyarázza el.
  • kuci06
    amúgy van Bios-od?
  • KILLER2
    Hát már ott van gond, hogy elindítom a configot és nem találok biost. Igan, megköszönném, ha segítenétek.
  • kuci06
    vmiben segítsek(segítsünk)?
    Vagy sikerült elindítani?
  • KILLER2
    Jellemző ám, hogy a magyar oldal pont most nem érhető el.
  • KILLER2
    Na itt az igazság pillanata. Most fogom beállítani az emulátort és kipróbálni a God of War-t. Remélem normálisan fogja bírni a gépem.
  • magus
    Final Fantasy X
    AMD Athlon 64 3000+, Geforce 7600 GT, 2 Gb DDR1 @ 400 MHz

bár úgy néz ki szerzek egy ps2-t kölcsönbe, egyszerűbb :/
  • priluki
    8 körül,szoval igy élvezhetetlen.. ez tényleg ilyen vagy csak én állitok valamit hülyén,ott van alul a gép configom
  • biomage
    hány fps fut?
  • priluki
    na minden ok ugynéz ki csak épp nagyon szaggat a game, Fight knght 3 at probálom de valahogy nem megy ,szerintetek neis eröltessem vagy bekell állitanom hogy több legyen az fps és szépen fusson ?!
  • biomage
    ha browser jönn be akkor roszul állitotad be az emulátort
  • priluki
    ok megvan elis indult a game,csak valamit a memory carddal variál... állitani kell ott valamit?
  • KILLER2
    Sezrtiem a banner szövegeiben benne van.
  • priluki
    hi,hol találok arra leirást hogy hogyan kell inditani a játékot? valaki pls segitsen
  • FecaA
    THX
  • kuci06
    logitech Rumblepad II :rezgős, dual analógos, 6-7k-ba kerül
  • FecaA
    csak kéne egy joy... ti mit ajánlotok? esetleg egy 360 joy?
  • FecaA
    tudom, még sehol se jártam ps-en pedig már 10 órát szórakoztam vele... szal el leszek vele esténként :) meg persze ico, sotc tehát minden ami kimaradt :D
  • Seth
    az a pörgetés olyan 35 óra, szóval nem kell elsietni. :D
  • FecaA
    Okami elindul ezen (régi 2ghz pentium fx520 768mb ram) hamarosan hazaér új sony vaio notebook (1.66 ghz C2D 1 giga ram és 7400go) azon remélem ki bírom pörgetni okami-t normális minőségben, mert a ps2 meghalt és már megvárom a 3-at.... :)
  • kuci06
    nem ,mert a progi fórumán azt irták hogy max 6-7 fpsel megy, és csak a kijelzők látszanak(élet,erő...)
  • Gabosh
    És probáltad a tekachi 2 őt?
  • dante3
    szeva
  • KILLER2
    Az elég jó gép. Én gépem már kezd lassan kiöregedni, fejleszteni meg má nincs pénz, elvertem 360ra. Jellemző, arra nincs PS2 emu, pedig lehet, hogy simául futtatná.
  • kuci06
    dualmagos 2.8-as procival, 7600gt-al, 2gb rammal valszeg el fog döcögni
    A ps2 emu ezen a gépen a budokai 3-at már-már játszható sebességen viszi (én pl gépen végigvittem :D)
  • KILLER2
    Crysis-hez is olyan PC kell mint egy fasza PS2 emuhoz, szóval ha majd rendesen akarod játszani a Crisist, akkor a PS2 gondod is meg lesz oldva.
  • kuci06
    nekem is ez a bajom: a nekem csak két játék kellene: a Def Jam fight for NY és a Fifa Street 2. Ezek közül sajnos egyik sem megy normálisan Pc-re meg mostanában nem jön ki semmi normális game, csak a crysis meg a test drive unlimited, ami érdekelne a 2007-es felhozatalból.
  • Slig
    szomorú ez az emulálás dolog... a legjobb az ha valakinek ps-e és pc-je is van... nekem sajna nincs, csak 1 PC-m, azon is kifogott már 1 kicsit az idő vasfoga (AMD Barton 2800+, nVidia 6600). A Predator Concrete Jungle-al akarnék jáccani, de csak azért az 1 gameért nem fogok venni 1 PS2-t. bezzeg a PS1 vagy régebbi konzolok emulálását tökéletesre meg tudták csinálni, bár a gépigény külömbség a konzol hardvere és a gép amin futott, ott is röhelyes volt. szam majd talán 4,5 Ghz-es gépeken lehet emulálni a PS2-t jól...
  • KILLER2
    Az én gépemmel akkor kb mire számíthatok?
  • biomage
    szevasz
  • biomage
    hm
    milyen géped van és milyen játékról van szó?
  • dante3
    Ezerszer jobb,mint a PoP! Öcsémnek volt PS2-je,nála láttam,nagyon jó game,hangulatos szép,jók a mozgások benne! Tök jó átvezető videói vannak!
    Az 576 konzol újságban maximum pontozást kapott!
    Különben hamarosan jön kifele a második része!
  • KILLER2
    Remélem jó lesz, emr jónak tűnik, haverom azt mondja, hogy jobb mint a PoP, de nekem meg csak 360am meg siam XBOXom van, az meg csak PS2re, emiatt meg nem akarok venni egyet, viszont szeretném végigvinni a játékot.
  • dante3
    Sok szerencsét,kompatibilis játékok listáján az szerepel ingame alatt!
  • KILLER2
    Én most PAL verzióval fogom megpróbálni.
  • dante3
    Én próbáltam a God Of War-t usa verziót,de nem lehetett vele játszani,mert mindenféle grafikai hibákkal volt tele a kép? "csíkok,kockák"!
    Egyszerűen kivehetetlen volt,hogy mi is van a képernyőn!
    Más verzóval lehet,h működik!
  • magus
    biomage neked tényleg egy atomerőmáre van rákötve a géped, jobb gépmem van s meg sem közelíti azt a teljesítményt ami neked van, minden úgy van beállítva...
  • KILLER2
    Azt már megnéztem, most fő kérdés, hogy a gépem bírná-e. Bár szerinte azért valahogy siekrül majd elindítanom. remélem jól fog menni, emrt nem akarok 2-3 játékért venni egy PS2t.