pcdirect kinek mi a véleménye?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉN csak azt tudom mondani olcsó husnak hig a leve.A mistral-t kerülje mindenki.
hat igen lehet hogy regota kinyilt mar, de csak most reklamozzak...azert hittem hogy most nyilt
lehet hogy megse olyan jo hely?
tenyleg volt pofajuk hasznaltat odaadni neked? Es ha nem ertesz hozza, es haza viszed akkor mi van? Nem ertem tenyleg hasznalt volt? Na es mennyi ido utan szart be a tv kimeneteled?
Ezekkel csak egy gond van.
Tudod rengeteg olyan cég van (a saját bõrmön is tapasztaltam pár éve), ami pl tavasszal megjelenik, és õsszel eltûnik. (vagy éppen más idõszakban).
Megvesznek egy vagon árut, amit igy olcsón tudnak adni, és amikor az elfogyott, lelépnek.
És utána ugye szivhatod a fogad, hogy hol váltsad be a garanciádat stb...
Szal amig apróságokért mész hozzájuk, addig ok, de hosszabb távú alkatrészt ne tervezz ilyenekkel szerintem.
Manapság elég telitett a piac számtech boltokból, és ha belegondoltok nincs értelme ezzel nyitni már. Logikusan következik hogy az újonnan megjelenõ kis olcsó cégek más céllal indulnak be ma már...
Tudod rengeteg olyan cég van (a saját bõrmön is tapasztaltam pár éve), ami pl tavasszal megjelenik, és õsszel eltûnik. (vagy éppen más idõszakban).
Megvesznek egy vagon árut, amit igy olcsón tudnak adni, és amikor az elfogyott, lelépnek.
És utána ugye szivhatod a fogad, hogy hol váltsad be a garanciádat stb...
Szal amig apróságokért mész hozzájuk, addig ok, de hosszabb távú alkatrészt ne tervezz ilyenekkel szerintem.
Manapság elég telitett a piac számtech boltokból, és ha belegondoltok nincs értelme ezzel nyitni már. Logikusan következik hogy az újonnan megjelenõ kis olcsó cégek más céllal indulnak be ma már...
ja de vkinek van vmilyen tapasztalata veluk miert van az ,hogy itt minden olcsobb 500-1000 forinttal?
www.pcdirect.hu
Minap lattam hogy nyilik egy új számitógépes szaküzlet a pcdirect. Felmentem a weblapjukra és azt láttam hogy minden dolog olcsobb mint a többi üzletekben. Mostanság akarok venni egy gépet és nem tudom hogy itt vegyem e meg mert ha un. lenne a minõség akkor itt jobban megéri ezért megszeretném kérdezni ,hogy kinek mi a véleménye errõl az üzletrõl. Van e hátulütõje ennek az olcsó árnak?