11323
 • Daermon
  #11323
  Gondolom 3-4 év még akkor, de: Dolgoznak egy KotOR filmen!
  Tippre ez lesz Trónok harcás Benioffék projektje.
 • Pityu Mester
  #11322
  De bizony, van hozzá honosítás. :)

  KotOR II és TSLRCM és M4-78 EP honosítás

  Az olvassel fájl utasításait kell követni, és úgy tökéletesen működik.
 • CrashBoostZoom
  #11321
  Érthető ha magyarítással tolod majd azt is. Nem hiszem, hogy az extra szövegek le lettek fordítva. Én már csak ezzel együtt szoktam elkezdeni a második részt. Szerencsére működik a Steam-es verzióval is.
 • Daermon
  #11320
  Nekem is majd a 2 jön majd, de mod nélkül mondjuk.
 • CrashBoostZoom
  #11319
  Én pont tegnap fejeztem be az újrajátszást mondjuk pont ellenkező okok miatt. Nincs semmi ami lázba hozna úgyhogy inkább régebbi dolgokat tolok.

  Sokadjára is nagyon szórakoztató volt. Szerencsére a fontosabb dolgokra mind emlékeztem. Most pedig jöhet a Sith Lords (szigorúan csak a Restored Content-el együtt).
 • Daermon
  #11318
  Mivel az Anthemig nem nagyon akarok új dolgoknak neki állni, gondoltam retrózok, úgyhogy elővettem a kedvenc SW szériám.
  Kellemes meglepetés, hogy a Steam verzióm win10 alatt, magyaritással hiba nélkül fut :D Bevallom crashek tömkelegére meg mahinálásra számitottam, de 6 óra alatt nem volt gondom.
  Úgyhogy, ha valaki előakarja venni, akkor a Steames verzió rendben van (2. rész szintén, de ott 1-2 éve volt patch).
 • Bucsek
  #11317
  Üdv, kiváncsi lennék valamire. Van a korribanon az a forma, akinek kellenek a fűszerek és utána ad egy ládát, hogy vigyem el a huttnak, ami ugye egy börtön. Nem kellene kinyitni, de gondolom már mindenki kinyitotta :D
  Az lenne a kérdésem, hogy ha nem adom le a ládát, és elmegyek az utolsó bolygóra majd, ahol élnek ezek a rakata fajok. Ők ki tudják szabadítani? Esetleg valami más?
  Mi van ha meg se nézem a dobozt és úgy viszem el, vagy megnézem és úgy viszem el :D

  Valaki kipróbálta már ezeket?
 • Andule
  #11316
  Thx, akkor ma is tanultam vmit :)
 • fluency
  #11315
  Pedig D&D-ből jött a rendszer.
  csak neked
 • Andule
  #11314
  Lenyegtelen*
 • Andule
  #11313
  marhara lebetegedtem ugyan, de nem d&d specifikus ez mivel a d20as rendszer egy szabadfelhasznalasu cucc (volt anno) pont ezert volt annyi d20as rendszeru RPG akkoriban.
 • Maala
  #11312
  Nem muszáj, de ha normális jedi karaktert akarsz, akkor nem kattintasz a szintlépésre addig, amig a Dantooine-ra nem érsz, és nem választhatsz Jedi classt.

  Persze addig elég nehéz lesz, főleg hard fokozaton, de a gránátok a barátaid.
  Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.07.16. 12:09:18
 • Bucsek
  #11311
  még 1 hülye kérdés. Attól, hogy jedi leszek, még végigvihetem a játékot fegyverrel is nem? Nem muszáj fénykardot használnom nem? :D
 • Bucsek
  #11310
  köszi szépen, már érhtetőbb :D
 • fluency
  #11309
  Ez amit kérdeztél egy D&D-ből átvett dolog. A támadó dobásodat a gép egy képzeletbeli 20 oldalú kockával számolja. A 20-20 pedig a kritikus találatodat jelenti. Ha a te támadó dobásod 20-as, akkor kritikus találatot érsz el a célpont(-ok) ellen és a x2 azt jelenti, hogy 2x-esen sebzel az adott fegyverrel. Ha 19-20 szerepel az adott fegyvernél, az értelem szerűen a 19-es és a 20-as dobásoknál is kritikus találatnak számít és jelen esetben duplán sebez.
 • Maala
  #11308
  NF = nehézségi fok. Pl van egy karaktered 11-es szinten, és az intelligencia módosító +3, akkor 14-es az NF. Tehát 20as dobásnál 20-15-től sikeres a mentődobás.

  A dobás a háttérben történik egy véletlengenerátorral, az, hogy hány oldalú ez a képzeletbeli dobókocka, azt határozza meg, hogy mik lehetnek a véletlenszám generátor értékei.

  A 20-20 asszem a fegyver sebzésének az értéke (pl 17-20 esetén eközött sebezhetsz), a x2, meg hogy hány támadást csinál egyszerre a fegyver. A két támadásra általában külön dobások vannak.
  Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.07.15. 16:07:25
 • Bucsek
  #11307
  Sziasztok, ezerszer végigjátszottam már a kotort, viszont elsiklottam egy pár fontos dolog mellett... Én cska a sztori miatt toltam végig, meg baromi jó kis játék, viszont magát az RPG elemeket totál kihagytam benne... raktam mindenre amire jónak láttam.

  Viszont most elkezdtem újra és szeretnék megtudni néhány dolgot. Magyarítással játszom és pl. azt írja egy fegyvernél, hogy 20-20,x2. meg hogy 20-as dobás kell neki akkor lesz kritikál stb.
  Mi ez a 20-as dobás? Nem dobok én semmit :D dobókockázik a háttérben, vagy hogy van ez?

  Képességnél, pl. a mesterlövésznél ezt írja, ami számomra több helyen is kínai:
  Képet szúrnék be, print screen nem működött :D  srry, hogy nagyok a képek és fektetett, de így rakta be :(
  szóval kompletten az egész szöveget nem értem. Mi az az NF, meg 20-as dobás meg 19-20.... totál hülye vagyok hozzá, pedig magyar :D
  Utoljára szerkesztette: Bucsek, 2017.07.15. 15:39:50
 • Kotomicuki
  #11306
  "Most azonban végre megtaláltam a megoldást azoknak, akik W7-en akarnak Kotorozni…

  1; Töltsétek le és telepítsétek az 1.03b patchet, ami rengeteg hibát javít (Dantooine szaggatás)
  2; Patchelés után a v1.03 fixed exet szedjétek le, majd írjátok felül.
  3; Aztán az swconfig.exe-t indítsátok el, majd kapcsoljátok ki a Hardweres egeret és tiltsátok le a bejátszásokat. Ezek szintén sok hibát okoznak.
  4; Végül de nem utolsó sorban, kapcsoljátok be a V-Syncet, mert ettől is stabilabb lesz."

  Nálam a GoG-os verzióval megy, bár az Ében Héjára való felszállás előtt (is) érdemes menteni, mert nem biztos, hogy az átvezetővideókkal, űrharccal sűrűn megtűzdelt részeken elsőre átenged, néha csak az 5. próbálkozásra - minden alapra visszavéve - , viszont Davik-ot ennyiszer hazavágni a francnak sincs kedve a 4. szintű karakterével...
 • MrStokes
  #11305
  Sot, remlik minta lenne neki alapbol egy exe-je amivel egy-ket dolgot be lehet neki elore allitani, ezzel le lehet tiltani a videokat.
 • MrStokes
  #11304
  Ugy remlik az atvezeto videokkal szokott gondja lenni. Valamelyik szoveges ini fajlban mintha le lehetne tiltani oket. Reszletekre mar nem emlekszem, de ha raguglizol, akkor biztosan talalsz rola valamit.
 • Hegyirabló #11303
  Szia!

  Köszi, ezen is túl vagyok.

  Nem írtam tegnap, de az összes cracket, patchet kipróbáltam, megnéztem angol nyelvű tutorialt, az sem segített.
 • Gudott
  #11302
  Ezen leírás alapján talán sikerülni fog működésre bírni:

  https://peter1989.wordpress.com/2011/07/14/sw-kotor-on-windows-7-64bit/
 • Hegyirabló #11301
  Sziasztok!

  Egyszerűen nem tudom Windows 7 64 alatt működőképessé hozni a játékot. A karaktergeneráló képernyőig eljutok, de mikor játékra nyomok, akkor leáll. Az egészben a legbosszantóbb, hogy bő egy évvel ezelőtt gond nélkül fel tudtam rakni, nem emlékszem, hogyan csináltam.

  Nincs valakinek ötlete?

  Köszi!
 • rawenwoods
  #11300
  Csak lesz:
  Nem valóságos Kotor
 • Systore #11299
  ha ebből lesz valami, akkor hurrá
 • lavalamp
  #11298
  Sziasztok!
  Újra elkezdeném a játékot, vannak modok, amiket érdemes feltelepíteni?
 • Gudott
  #11297
  Ha női karaktered van akkor más a románc opció (nem Bastilla hanem Cart, bár ha jól rémlik talán a Juhani-val is lehet kezdeni valamit, de erre nem mernék mérget venni) Amúgy kánon szerint Revan férfi volt
 • Hegyirabló #11296
  Na de azt hogyan oldották meg? Beöltöztem női ruhába, vagy mi??? És akkor szerelem Bastillával? Vagy kiderül hogy bár nő voltam, valójában csak nagyhajú pasi vagyok?
 • N1ggA
  #11295
  Aha, ezért volt, hogy sosem lehetett látni az arcát, meg sosem szólalt meg a bejátszásokban.
  Amúgy meglepően érdekes utalások vannak rá, amiket csak következő újrajátszáskor veszel észre.
  Ja, és ha esetleg light side-on játszottál, mindenképp próbáld ki dark side-on :)
 • Hegyirabló #11294
  Amúgy mi lett volna, ha női karakterrel vagyok, akkor is kiderül, hogy én vagyok tudjuk ki!?
 • Hegyirabló #11293
  Úgy jön elő, hogy a kolléga említette a Bandonos kérdésnél, hogy Malak, de mire a válaszát olvastam nem hogy Bandont legyőztem, de már Malakot is, aki megerősza... elrabolta Bastiat.
 • SaGa Jr
  #11292
  Ha már Malak-on túl vagy akkor, hogy jön elő Bandon?
  Ő jóval korábban támad meg téged, még bőven a Leviathan rombolón tett kis utazás előtt, ahol Malak-ba belebotlasz először.

  Egyébként az egész játékban csak egyetlen force képességet kell megtanulnia a karaktereknek ahhoz, hogy keresztül gyalogoljon a csapatod minden ellenfélen (na jó kettőt).
  Az egyik a stun (vagy ha dark side-ot akarsz akkor a fear) vonal, a másik, opcionális a stun droid. Ennyi. Ezze la kettővel minden ellenfél kiüthető. Fejlettebb formájukban egyszerre több ellenfelet is támadnak már. KotOR 2 esetében a droid-os képesség majd akna robbantásra is jó lesz távolról.
 • N1ggA
  #11291
  kotor2 topicban ment a link
 • Hegyirabló #11290
  Óóó, Malakon már egyszer túl vagyok, az anyahajón. Most már lassan a KOTOR2-re készülök, működik is, csak a HD-sítés (1920x1080) nem akar menni, ha bárkinek van ötlete, örömmel fogadom! :)
 • SaGa Jr
  #11289
  Hogy tölti fel magát? Gyógyul? Azt addig csinálja míg el nem fogy az a 2-3 db gyógycsomagja azt annyi. Gondolom a kísérőit már lecsaptad, szóval ott van a csapatod 3 karakterrel az ellen a gyenge ellenfél ellen, nem szabadna problémát jelentenie. Nála még Calo Nord is keményebb volt.

  Egyébként leveréshez nem kell más, mint megtanulni a stun/fear power-eket és használni az éppen ismertet. Így 2-3 körre lebénul az illető, addig püfölhető. Amikor elmúlik lehet rányomni megint és ütni/lőni tovább. Vígan felaprítható így bárki és bármi. Persze nem árt ha bőven van pont a wisdom karakterisztikán, mert minél magasabb az az érték, annál nehezebben áll ellen az ellenfél a támadásnak.

  A játékban ténylegesen feltölteni magát csak Malak fogja, de könnyű kikerülni a töltési kísérleteit és aztán leverni őt magát.
 • Hegyirabló #11288
  Sziasztok!

  Nincs meg valakinek ez a fix:

  Widescreen UI Fix for Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords 3.0 (Ez a második részhez való!)

  Ha rákeresek amit kidob linket, arról egy fos jön le, nincs benne semmi.

  Köszi!
  Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2015.03.16. 12:41:40
 • Hegyirabló #11287
  Darth Bandont hogy tudom legyőzni? Feltölti magát a szemét mindig.
 • SaGa Jr
  #11286
  Irány a Yavin 4 (itt a sztoriban előrejutva egyre jobb és jobb cuccok lesznek elérhetőek, simán elverhető 100K+ kredit is), illetve ha már kiderült ki is a karaktered, akkor lesz egy nagyon jó bolt Korriban-on is.
 • Hegyirabló #11285
  Na, sikerült a suhanó a Manaanon, szektorbajnok lettem. Van egy csomó pénzem, hol és mit érdemes vásárolni?
 • Hegyirabló #11284
  Őrizetbe vettek. Ügyvédem is van.