12
Win XP Home hun aktiválás HELP!
  • Szisti01
    #12
    nekem megvan a windows XP SP2 eredetiben, kód, minden van hozzá, egyedül az a bajom, hogy nincs hozzá magyar nyelv. 32 bites, home edition, mindenfélét próbálgattam már, de nem működik, és jó lenne, ha magyar lenne a rendszer.
    Lehet vele valamit kezdeni, vagy inkább szerezzem be a magyar verziót?
  • Blinkes
    #11
    Sziasztok!

    Annyi lenne a kérdésem, hogy végig csináltam a (regeditből kitöröl kódokat, aztán telefonos box, beírni kódot és visszadob, majd újra indítom a gépet és készen van) dolgot, de még mindig kiírja hogy 30 napja van a regisztrálásig. Most ezzel kész, vagy ennek nem kéne megjelennie többet, mert tegnap is 30 napom volt =D
    Egy kis helpet!
  • Puhos
    #10
    Javítás!

    celofonzsacskó=celofánzacskó.
  • Puhos
    #9
    Csá!

    Az én Windows Xp sp2 Home Edition-om is csak egy vastag papírtasakban volt, ebben egy celofonzsacskó és abban pedig egy papír cd tartóban a lemez. A celofánon kell, hogy legyen egy matrica azon van a serial. A Home Ed. változat elméletileg "csak egy géphez jár". Ezt a matricát arra gépre kellene felragasztani amihez adták, vagy meg lett vásárolva a lemez. A bolt elméletileg csak egy hardverrel együtt, vagy géphez adhatná el.

    B.U.É.K.
  • Sztyopi
    #8
    Szia Direkt0x!!!
    Nekem kellene az a Windows xp home sp2 magyar.Nagyon Fontos lenne.
    Nem tudnád feltölteni a rapidshare-re vagy a filefront.com-ra vagy netán megupload-ra?.Mert nekem
    van kódom hozzá csak sehonnan nemtom letölteni az XP-t.
    Előre is köszi a válaszod.
    [email protected] írj légyszives.
    Köszi szépen, Szia!!!
  • Direkt0x
    #7
    hi all
    lenne 1 kérdésem.
    kaptam a haveomtól egy Xp home edition-t GYÁRIBA, de nincs tokja + semmi csak a lemez.
    2002-es verzió SP2-es magyar.
    csak amikor telepitem kér 1 kódot, amit én nem tok és a haverom sem.
    Honna lehetne azt megszerezni??Ez egy új PC-hez járt.
    pls SEGÍTSETEK.
    ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
  • Frank99
    #6
    nem is kell dumcsizni, egy párszor elfogadja a netes aktiválást, én max egy évben 2x raktam újra, három éve megvan az XP, ősszel kellett először telefonálnom, azóta ismét megy a netes aktiválás, legutóbb pénteken volt.

    mindent újraraktam, legfrisebb driver, firefox, thunderbird stb. aktiváltam, majd ghostoltam. a ghost 2003 tud dvd-t is írni, méghozzá boot-dvd-t 15 perc alatt újraírja a vinyót, és nem kell aktiválni.
    persze ha nem változott meg nagyon a hardver.
    persze a ghost ekkor javasolt

    :-)))

    ha kell a ghost, adok linket, egy floppy, írgyá privátban, meg ha kell még valakinek.

  • TheZsenyka
    #5
    Elmehetnek a halálba: installáltam egy Home Editiont kb. 5 napja, rendben aktiváltam. Ma kicseréltem a DVD írót és másik termékkulcsot kér.
  • Zepp papa
    #3
    Én is megvettem az xp home-ot de lekellett formáznom a winyót és most ott vagyok aktiválni kellene de nincs hangulatom a microsoft magyarországgal tumcsizni és kellene valami progi amivel fel lehet törni.
  • Looserke
    #1
    Sziasztok! Vettem egy CD írót és kaptam hozzá egy WinXP Home Hun-t. 2 gépem van, az egyik az apámnál a másik meg nálam és mindkettőre szeretném feltenni, de az aktiválást ugyebár csak EGY gépre engedi a Mikrofos. Én ezt elég köcsög húzásnak tartom, mert hamár megvettem valamit, akkor azt szeretném is normálisan használni. Abban kérem a segítségeteket, hogy legális XP-n, hogy kell kikerülni az aktiválást,mert így csak 30 napig működik az egyik gépen.